- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Ben isim verildiğini hiç sanmıyorum. Sanki yıldırma, korkutma amaçlı ortaya atılan bir laf..
170 i arayıp önce isim gizli tutuluyor mu diye sorun bence..
AminÇok çok sağolun, o kadar çok ağladı ki orada çalışırken, hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz, inşallah herkes işinde huzurlu olur ve huzur verir.
Valla devlet isini bilemiyorum ama ozellerde tum personel sorumlularinin sgkda kankileri olur. Agam pasam usulu devam eden muhabbetler oluyor. Bir yemek ismarliyorlar aninda ismi ogreniyorlar. Gozumle sahit oldugum bir olay bu. Resmi bir sey yok ki sorsaniz simdi aaa gizlilik var diyorlar elbette kim der ki seni gammazlayacam diyeBilmiyorum çok kararsız kaldım burda yaşayanlar da yazmış isim verildi diye emin olamadım...
Zaten az çalışanız yani az çok zaten beni tahmin ederler çünkü nerdeyse tek karşı çıkan benim , bir de bir arkadaş o yani. Herkes pısmış durumda.
Valla devlet isini bilemiyorum ama ozellerde tum personel sorumlularinin sgkda kankileri olur. Agam pasam usulu devam eden muhabbetler oluyor. Bir yemek ismarliyorlar aninda ismi ogreniyorlar. Gozumle sahit oldugum bir olay bu. Resmi bir sey yok ki sorsaniz simdi aaa gizlilik var diyorlar elbette kim der ki seni gammazlayacam diye
Bundan birsey cikacagini sanmiyorum
Bilmiyorum çok kararsız kaldım burda yaşayanlar da yazmış isim verildi diye emin olamadım...
Zaten az çalışanız yani az çok zaten beni tahmin ederler çünkü nerdeyse tek karşı çıkan benim , bir de bir arkadaş o yani. Herkes pısmış durumda.
Yaa ne guzel bak iste olmasi gereken bu. Ah ah keske herkes oyle karakterli olsa. Bizim isyerine gelip bir yemekhane yemegine tav olan insanlar utanmali kendinden ama utanmiyorlar ne yazik kiBizim patronlar da iyi bilir yağlayıp ballamayı ama adamlar sağlam çıktıdarkmore
'Israr etmeyin söylemeyiz' demişler. Çok saşırdık.
Şikayeti yapan kişi baya bir hayır duası aldı bizden..
Bilmiyordum beni de bilgilendirdiginiz icin tesekkurler. Mobbing hattı var miBimerde tc zorunlu anında önümüze düşüyor şikayet tüm bilgilerle birlikte. Bimer asla olmaz.
Yaa ne guzel bak iste olmasi gereken bu. Ah ah keske herkes oyle karakterli olsa. Bizim isyerine gelip bir yemekhane yemegine tav olan insanlar utanmali kendinden ama utanmiyorlar ne yazik ki
isimle tc ile yapsan ne olacak ki ???Kızlar merhaba, kurumsal bir yerde çalışıyorum ama müdürümden bıktım artık. Üst yönetime de şikayet ettiğimiz halde hiç bir sonuç alamadık. Zorbalığı, bilgisizliği, cahilliği, aşağılaması artık bıktırdı fakat en zoruma giden zaten uzun olan mesai saatlerimizi değiştirip uzatıp bizi buna uymaya zorlamak.
Her gün 1 saat fazla mesai yapıyoruz iki yıldır ve ben bunaldım artık herkes bunaldı ama kimse sesini çıkarmıyor. ALO 170 e isimsiz tc siz gizli ihbar yapabilir miyim? Yapan var mı?
170 i arayinca basiyolar o is yerini resmen ben sahidim170 i ararsan ve isim vermek istemiyorum dersen o şekilde kayıt oluşuyormuş ama bu kayıt ne kadar ciddiye alınır bilmiyorum dedi eşim, bu 170, bimer vb. AB sürecinde erişilebilirliği arttırma kapsamında çıkarrılıp gelen şeyler aslında. Var mı var. Yoksa devlet bilmiyor mu ssksız işçiler, yıllık izin vermeyen firmalar...
Gerçekten mi? Yaptırımı oluyor mu kurumsallarda? Bunu söyleyeyim yarın evdekilere170 i arayinca basiyolar o is yerini resmen ben sahidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?