• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mudurumun yazdigi yorum?

Bize açıkça dese, hatadır olmuş diye dusunecegiz ama böyle senaryo yaz, onda da kendini ele verecek kadar mantık tutarsızlıkları olsun. Bizden akıl iste ama o bizi saf salak yerine koy.. Sonucuna katlanirsin böyle.

Kız belki kendini anlatamadı hemen hırsız damgası vurmuşsunuz.
Demek istedigi aynı kazak orda da var bu kızcagızda oranın eski çalışanı arkadaşları da biliyorsa ordan almadıgını söyledilerse hani niye bizden almadında baska yerden alıyorsun tribi atıyor sanırım patron.
Ve kızcagızımız biraz olumsuz düşüncelerdeki acabalarda kalmış belkide böyle bi korkusuda olabilir bu çaldı anlamına gelmez.
Hemen damga vurmak yersiz Allahtan korkun :KK51:

İsteyen istediğini istediği yerden alır
Ama konu farklı yöne çekilmiş
Anlamadığım birşey varsa bilmem
:işsiz:

Demek istedigi aynı kazak orda da var bu kızcagızda oranın eski çalışanı arkadaşları da biliyorsa ordan almadıgını söyledilerse hani niye bizden almadında baska yerden alıyorsun tribi atıyor sanırım patron.
Ve kızcagızımız biraz olumsuz düşüncelerdeki acabalarda kalmış belkide böyle bi korkusuda olabilir bu çaldı anlamına gelmez.
Çok tatlısın ya..
Avatarin, seni tanımlayan "asabi üye" kısmı ve yazdıkların :)

Keşke senin gibi pozitif olabilsem.. Ama kk psikopat etti bizi. :D

Arkadaşım senin müdürün "kazağını begendim" yazsa kapına polis dayanacagini, ailene rezil olacağını düşünür musun? Birisi rezil olacaksa o da hirsiz yerine koymus olandir. Sorun burdan kaynaklı. Bakış açısı çok sakat yani.

Çok tatlısın ya..
Avatarin, seni tanımlayan "asabi üye" kısmı ve yazdıkların :)

Keşke senin gibi pozitif olabilsem.. Ama kk psikopat etti bizi. :KK70:
O kadar uyumsuzluga bu yorum diyorsun :KK45:
Her telden anlarım demek istiyor genel profilim :olamaz:

Arkadaşım senin müdürün "kazağını begendim" yazsa kapına polis dayanacagini, ailene rezil olacağını düşünür musun? Birisi rezil olacaksa o da hirsiz yerine koymus olandir. Sorun burdan kaynaklı. Bakış açısı çok sakat yani.
Belki daha önce böyle bişeyle haksız yere suçlandım tekrar aynı seyı yasarsam dıye korkabilir düşünebilirim.
Yada kaygılı bi insansam herşeyden her manayı çıkarabilirim.
Adam ne manada söyledi belli degil konu sahibi kendince kurmuş bişeyler :KK56:
Ha son murat bey mesajı banada inandırıcı gelmedi ama tepkilere karşı yazmış olabilir :süslü:

Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Bu kadar telaş niye ?
Yaş kaç ?
Kimse kimsenin evine durduk yere polis yollamaz.
  • Akıllı bir hırsız da ,çaldığı kazakla fotoğraf paylaşmaz!
  • Kendinden şüphen varsa delilleri yok et :işsiz:

Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Hee evet evet polis gelirliye seni suçsuz yere mapuslara düşersin canım saçmalama lütfen pireyi deve yapma ya kaç yaşındasın murat bey kaç yaşında belki hoslasmisdir senden

Yani fotografimi biri gosterip kazagin ayniskndam almis demis olabilir
Anlamadığım birşey var? Bu mağaza çok pahalı bir yer miydi? Şubeleri olduğuna göre zincir mağaza. Neden sizin paranızla alamayacağınızı düşünüyor olabilirler?
Her yerde olan,fiyatları herkesin ulaşabileceği aralıkta olan bir yerse saçma bir muhabbet ama şayet yukarıda bahsettiğim tarzda bir yerse ve kazak eksik çıktıysa sayımda sizin aldığınızı düşünüyor olmaları muhtemel.
Bir kaygınız yoksa,kendinizden eminseniz gidip sorun Murat bey'e ne demek istediğini. Almadıysanız iftira çünkü bu.

calısanların calıstıkları mağazadan giyinmesi cok normal ki güzel parcaları ayırıp indirime girince cok uyguna aldıklarını biliyorum. O baska bişeyi ima etmiştir.

adam sızı sınyal cakmıs sız neler dusunmusunuz bellıkı sızden hoslanıyor...

Back
X