- 8 Ağustos 2011
- 12.293
- 12.832
- 498
- Konu Sahibi nilufertrs
Adam yem attı. Bu da oltaya geldi resmen.Bence patron anlamış, keşke o son kızı da digerleri gibi silseydin(!)
Yoksa bu velvele neden?..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam yem attı. Bu da oltaya geldi resmen.Bence patron anlamış, keşke o son kızı da digerleri gibi silseydin(!)
Hadi ya hırkısmıymış kız :-DKiyamam ya. Snd bizim gibi safsin. İşin İcinde başka iş var
Bence yemi atan arkadaşı. O biliyor ki ispiyonladı mi diye düşündü.Adam yem attı. Bu da oltaya geldi resmen.
Yoksa bu velvele neden?..
Mantıklı. Olabilir valla.Bence yemi atan arkadaşı. O biliyor ki ispiyonladı mi diye düşündü.
Mudur görmüş de elinden almış mış ..
Çok tatlısın ya..Kız belki kendini anlatamadı hemen hırsız damgası vurmuşsunuz.
Demek istedigi aynı kazak orda da var bu kızcagızda oranın eski çalışanı arkadaşları da biliyorsa ordan almadıgını söyledilerse hani niye bizden almadında baska yerden alıyorsun tribi atıyor sanırım patron.
Ve kızcagızımız biraz olumsuz düşüncelerdeki acabalarda kalmış belkide böyle bi korkusuda olabilir bu çaldı anlamına gelmez.
Hemen damga vurmak yersiz Allahtan korkun![]()
Arkadaşım senin müdürün "kazağını begendim" yazsa kapına polis dayanacagini, ailene rezil olacağını düşünür musun? Birisi rezil olacaksa o da hirsiz yerine koymus olandir. Sorun burdan kaynaklı. Bakış açısı çok sakat yani.Kız belki kendini anlatamadı hemen hırsız damgası vurmuşsunuz.
Demek istedigi aynı kazak orda da var bu kızcagızda oranın eski çalışanı arkadaşları da biliyorsa ordan almadıgını söyledilerse hani niye bizden almadında baska yerden alıyorsun tribi atıyor sanırım patron.
Ve kızcagızımız biraz olumsuz düşüncelerdeki acabalarda kalmış belkide böyle bi korkusuda olabilir bu çaldı anlamına gelmez.
Hemen damga vurmak yersiz Allahtan korkun![]()
Yalaninda boylesi.. yapiyorsnuz bari yazmaya cesaretiniz olsun..Arkadaslar tamam murat bey aradi ve bana burdan neden almadin diye trip atti konu cozuldu tesekkurler..
O kadar uyumsuzluga bu yorum diyorsunÇok tatlısın ya..
Avatarin, seni tanımlayan "asabi üye" kısmı ve yazdıkların :)
Keşke senin gibi pozitif olabilsem.. Ama kk psikopat etti bizi.![]()
Belki daha önce böyle bişeyle haksız yere suçlandım tekrar aynı seyı yasarsam dıye korkabilir düşünebilirim.Arkadaşım senin müdürün "kazağını begendim" yazsa kapına polis dayanacagini, ailene rezil olacağını düşünür musun? Birisi rezil olacaksa o da hirsiz yerine koymus olandir. Sorun burdan kaynaklı. Bakış açısı çok sakat yani.
Bu kadar telaş niye ?Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Hee evet evet polis gelirliye seni suçsuz yere mapuslara düşersin canım saçmalama lütfen pireyi deve yapma ya kaç yaşındasın murat bey kaç yaşında belki hoslasmisdir sendenArkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Anlamadığım birşey var? Bu mağaza çok pahalı bir yer miydi? Şubeleri olduğuna göre zincir mağaza. Neden sizin paranızla alamayacağınızı düşünüyor olabilirler?Yani fotografimi biri gosterip kazagin ayniskndam almis demis olabilir
adam sızı sınyal cakmıs sız neler dusunmusunuz bellıkı sızden hoslanıyor...Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??