- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Arsız bu ayol sanami kaldı yazmış bide bende saf saf yorum yazıyorum
bana da yapmaz gibi geldiCanım öyle bir yazmış ki nereden tutsak elde kalıyor. Artık her yerde kamera var kimin ne yaptığı görünüyor bunu bilmeyecek durumda değildir diye düşünüyorum. Bir de polise şikayet ederler mı gelir mı kapıma gibi bir soru sormuş polisin kapıya gelmesi için kanıt olması gerekmez mı ? Ben adamın asıldığını düşünmedim doğrusu. Bir de evli bir adami akşam 9dan sonra arıyor trip atmış niye oradan almadım diye diyor.. koca iş yeri sahibi sence bunu yapar mı bence yapmaz
sadece ilk sayfayı okudum ona göre yorum yapacağım anlattığınız şeyden sonra sizi tanımayan olayı bilmeyen ben bile acaba kazağı çaldı da fark edildi diye panik mi yapıyor diye aklımdan geçiriyorum şu an
Kız belki kendini anlatamadı hemen hırsız damgası vurmuşsunuz.
Demek istedigi aynı kazak orda da var bu kızcagızda oranın eski çalışanı arkadaşları da biliyorsa ordan almadıgını söyledilerse hani niye bizden almadında baska yerden alıyorsun tribi atıyor sanırım patron.
Ve kızcagızımız biraz olumsuz düşüncelerdeki acabalarda kalmış belkide böyle bi korkusuda olabilir bu çaldı anlamına gelmez.
Hemen damga vurmak yersiz Allahtan korkun
Ahfhnamfmsmdmdm tesekkurler canim devam et sen boyle. Issiz git surdanI.P no'nuzdan bulurlar, suç duyurusunda bulundum. İtiraf teşkil ediyor.
Canim sanami kaldii? Ne demek inanmadim ya? Yalansa yalan sanane yani? Ve konu cozuldu neden hala yorum yapiyosunuz?Hiç inanmadım ya neyse
Tüm dünyanın okuyabileceği bir platforma bunu yazıp sonra da sadece senin isteyeceğin cevapları mı alacağını sandınCanim sanami kaldii? Ne demek inanmadim ya? Yalansa yalan sanane yani? Ve konu cozuldu neden hala yorum yapiyosunuz?
Hayir ama yargisiz insaf yaptin. Benim ailem beni cok korkuttugu icin korktum anladinmi kazakta 50 liraydi yani sen merak etme calistigim magazada ipekyol 300 liralik gomlekler vardi calsam onlari alirdim sende defolTüm dünyanın okuyabileceği bir platforma bunu yazıp sonra da sadece senin isteyeceğin cevapları mı alacağını sandın
Aynen de bana.
Sadece sen bu kadar ustume geldin. Neyi ediyosun ya edersen et. :) daha kanitin yok biseyin yok neyi ediyosun usenmeden karakolami gittinBu arada herkes sana aynı şeyi yazdı özellikle bana takmanın sebebi nedir? Şikayet ettim diye mi? Gerçekten ettim bu arada haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?