Mudurumun yazdigi yorum?

oha yani. bu düşünce yapısı ile hayat mı geçer? biraz bilinçlen lütfen.

bana da yapmaz gibi geldi
evli olduğunu sonra okudum
inşallah konu sahibi arkadaş yanlış bişey yapmamıştır canım

Garip konun
Okuyan resmen çaldın sanır.
Ispiyonlamak için bunu caldigini bir kişinin bilmesi gerekir
İki arkadaş silince bundan mi siler
Ben hesabı kapattım şimdi hepsi hırsız mi listemdeki?

Panik boşa değil...
Kazagin calindigindan kaç kişinin haberi vardı

Bende senin gibi düşünüyorum.

Caldigini da sana bir sonraki msjinda itiraf etmiş " sana mi kaldı evet çaldım" demiş

Bu suç...

Neyi ima etigini soyleyin madam patron öyle bi yorum yazdiysa kesinlikle zan altinda kalmayin aciklama isteyin

Ne alakası var yahu sizde öyle bir şey yapmış olsanız neden giyip paylaşasanız ki. Ayrıca müdürünüz sizde ekli mi nasıl görmüş? ekliyse niye kendisi yorum yapmıyor? değilse nereden biliyor paylaştığınızı da arkadaşının telefonunu isteyip bakıyor özellikle çok anlamsız. Düşünceniz de çok saçma.

Ayrıca aynı kazak çalıştığın mağazada da olduğu yerde gidip başka yerden almak? beğendiyseniz neden çalıştığınız mağazadan almadınız personele zaten indirimli oluyor? Her yerde olan bir kazak mı nasıl denk gelmiş? bu kadar panik olmanız için gerçekten çalmış olmanız gerekiyor. Ya da patronunuz bu kadar özellikle yorum yaptığına göre her yerde bulunmayan bir kazak belki de. Benim aklıma hiç böyle bir şey gelmezdi ama hala müdürün o fotoğrafı nasıl gördüğünde kaldım ben.

Konu bana da pek inandırıcı gelmese de genel olarak haklısınız.
Belki bu tarz şeylerden korkan biridir, örneğin ben öyleyim, iftiradan korkarım, yapmadığım yanlış bir şey söylediğinde çok sinirlenip gerilebiliyorum... Aile faktöründen bahsetmiş evet o da etkili olabiliyor kişilerin tepkilerinde.
Ama yine de garip ve abartılı geldi biraz ya da kendini anlatamadı.

ben ilk okuduğumda adam dolaylı yoldan size sarkıyor diye düşündüm

Canim sanami kaldii? Ne demek inanmadim ya? Yalansa yalan sanane yani? Ve konu cozuldu neden hala yorum yapiyosunuz?
Tüm dünyanın okuyabileceği bir platforma bunu yazıp sonra da sadece senin isteyeceğin cevapları mı alacağını sandın
Aynen de bana.

Tüm dünyanın okuyabileceği bir platforma bunu yazıp sonra da sadece senin isteyeceğin cevapları mı alacağını sandın
Aynen de bana.
Hayir ama yargisiz insaf yaptin. Benim ailem beni cok korkuttugu icin korktum anladinmi kazakta 50 liraydi yani sen merak etme calistigim magazada ipekyol 300 liralik gomlekler vardi calsam onlari alirdim sende defol

İpekyol'da 50 liralık kazak?? Müdürün 50 lira için mi trip atmış yani. Burhan Altıntop'tan geliyor, buna kim inanııır..? Kadiiir..

Bu arada herkes sana aynı şeyi yazdı özellikle bana takmanın sebebi nedir? Şikayet ettim diye mi? Gerçekten ettim bu arada haberin olsun.

Bu arada herkes sana aynı şeyi yazdı özellikle bana takmanın sebebi nedir? Şikayet ettim diye mi? Gerçekten ettim bu arada haberin olsun.
Sadece sen bu kadar ustume geldin. Neyi ediyosun ya edersen et. :) daha kanitin yok biseyin yok neyi ediyosun usenmeden karakolami gittin iyi yapmissin kendi zaman kaybin ama bu arada aldigim yerden fisi var :) ben seni sikayet edicem sen rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…