- 22 Mayıs 2016
- 57
- 21
- 8
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Yok adam evli. Ben baska magazadan aldim :)yok yahu ne polisi ne alaka:) calıstıgı yerden giyinen cok insan var gayet normal.. adamın niyeti baska gibi sanki teli alıp sizin profilinize bakıyor murat beyde cok begendi diye sacma bir yorum yapıyor:)
Cunku is arkadaslarim beni silmis.. ikisininde ayni gun olmasi canimi sıktiBirisi bana alenen "sen bunu çaldın" dahi dese bu kadar panik yapmam. Sonuçta biliyorum öyle birşey yapmadığımı.
Anlayamadım o yüzden böyle strese girmenizi.
Yok ya. Ben ordan almadim. Tedirgin olmamin sebebi is yerim evimin arka mahallesi ordan geciyorum ve ailem com sert ustume kalsin istememIspiyonladi deyince izinsiz almissin gibi bir anlam cikiyor ister istemez.
Tedirginliginin sebebi bu degilse
Ara Murat beyi hayirdir de, sor bakalim
Ne diyecek.
Cunku is arkadaslarim beni silmis.. ikisininde ayni gun olmasi canimi sıkti
Onlara izlenim vermedim ama arkadaslarkm beni silmis is arkadaslarim buda bana garip geldiniye çaldiginizi felan düşündüklerini sanıyorsunuz.
patron biliyor mu her alınan kıyafeti.
takip ediyor muydu bu konuda çalışanları?
kazagi nerden aldınız?
bu kadar endişe çok yersiz bir kazak için polis göndermezde öyle bir izlenim vermek daha kötü değil mi?
bana da konu garip geldi.Onlara izlenim vermedim ama arkadaslarkm beni silmis is arkadaslarim buda bana garip geldi
Siz de ol canim x'den aldim falan yazabilirsiniz. Ya da sirf calma olayi olarak degil eski patronunuz bizde de ayni urunden varken baska yerden almis diye gonul koymus olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?