• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mudurumun yazdigi yorum?

Yok ya. Ben ordan almadim. Tedirgin olmamin sebebi is yerim evimin arka mahallesi ordan geciyorum ve ailem com sert ustume kalsin istemem

Sen oradan almamissin kazagi
Ama buyuk ihtimalle Murat bey oradan izinsiz aldigini dusunmus.
Bir kazak icin kapiya gelmez tedirgin olma.
Ben sen olsam madem o kadar yakin
Ugrar kendisiyle konusurdum.
Yaptigi imali yorumdan rahatsiz oldugumu soylerdim.

y
Hayir ben soyle dusunuyorum benim o kazaktan giydigimi aldigimi mudure soylemisler bence yani ayni urunu almis diye
yani aynı ürünü gitmiş başka mağazadan almış.burdan almamış diye mi??
niye ifade etmekte bu kadar zorlanıyorsunuz kendinizi.
sadece ben bile 3 mesajdır aslında ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.aynı anda bir çok kişi.
yine yanlış anlamış olabilirim ama şunu yazayım.
eger izinsiz aldığınız bir ürün değilse kimseye birşeyi ispat etmek zorunda değilsiniz.
rahat olun.bu kadar endişeli olmayın.
istediğiniz ürünü istediğiniz mağazadan parasını verip alabilirsiniz bunun içinde kimseye hesap vermezsiniz.
panik yapmadan kendinizi ifade edebilirsiniz sizin için daha kolay olur hayat..

Son düzenleme:
Neden gönül koysun ?
Öalışanlar ürünleri indirimli alır kurumsal firmalarda yaklaşık yarı indirim daha küçük firmalarda çeyrek gibi .
Çıktıktan sonra alsa bile arkadaşları varmış onlardan isteyebilirdi
Iste o yuzden darilmis olabilir patronu. Bazi isletmeciler oyle mesela bizim sokaktaki bakkal da baska yerin posetini gorurse tripli imali konuşur o geldi aklima

Galiba siz aldınız da başınıza ne geleceği konusunda tepki çekmeden ağzımızı arıyorsunuz gibi geldi.
Günahınızı almak istemiyorum ama ben olsam kendimi biliyorsam umrum olmazdı.

Kendinizden eminseniz ama kafaya bu kadar takıyorsanız gidin Murat Bey'e hesap sorun ne demek istiyorsun sen diye. Aldığınız mağazadan dökümü çıkartın fişiniz durmuyorsa, suratlarına fırlatın çıkın.

Kazağı izinsiz alıp, tüm arkadaşlarınızı silmişsiniz gibi görünüyor burdan. Hepsi aynı anda sizi neden silsin? Bu panik de nesi?

İnsan çalıştığı yerde aynı kazak varken niye başka mağazadan alır, üstelik indirimli alabileceği halde. Hadi diyelim başka mağazadan almış ol. Farklı bır magazadan aynı kazagı aldın dıye çaldığımımı düşündüler, eve polis yollarlar mı, birimi ispiyonladı diye panik yapmak normal değil pek.

Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??
Calisaninin telini alip sosyal medya hasabini karistiran yorum yazan ne pis bi adam bu müdür

İnsan çalıştığı yerde aynı kazak varken niye başka mağazadan alır, üstelik indirimli alabileceği halde. Hadi diyelim başka mağazadan almış ol. Farklı bır magazadan aynı kazagı aldın dıye çaldığımımı düşündüler, eve polis yollarlar mı, birimi ispiyonladı diye panik yapmak normal değil pek.
Bence bilmeden konusma personel indirimi olmasi icin 2 ayini bitirmen gerekiyordu. Ben orada 1 ay calisip ciktim ;)

ne kadar saçma bir olay,
belki size hediye edildi, ne alaka yani, niye bizden almadın diye önce yorum yapıp sonra aramak...
bi de mağaza koton, lcw gbi bişeyse iyice saçma çünkü sokaktaki 10 kadından 9 unun üzerinde bu mağazaların kazakları var.

Back
X