• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mudurumun yazdigi yorum?

yok yahu ne polisi ne alaka:) calıstıgı yerden giyinen cok insan var gayet normal.. adamın niyeti baska gibi sanki teli alıp sizin profilinize bakıyor murat beyde cok begendi diye sacma bir yorum yapıyor:)
bana da öyle geldi
hırsız mı gibi değil de murat müdür sizi beğenmiş gibi geldi
genç mi bu müdür?

niye panik oldun ki. Şimdi artık küçük mağazalarda bile kamera var.Eğer öyle birşey derlerse.Açın kamerayi bakın dersin.Ayrıca öyle bir iftira atsalar gider ben şikayetçi olurum.

bana da öyle geldi
hırsız mı gibi değil de murat müdür sizi beğenmiş gibi geldi
genç mi bu müdür?
Canım öyle bir yazmış ki nereden tutsak elde kalıyor. Artık her yerde kamera var kimin ne yaptığı görünüyor bunu bilmeyecek durumda değildir diye düşünüyorum. Bir de polise şikayet ederler mı gelir mı kapıma gibi bir soru sormuş polisin kapıya gelmesi için kanıt olması gerekmez mı ? Ben adamın asıldığını düşünmedim doğrusu. Bir de evli bir adami akşam 9dan sonra arıyor trip atmış niye oradan almadım diye diyor.. koca iş yeri sahibi sence bunu yapar mı bence yapmaz

sadece ilk sayfayı okudum ona göre yorum yapacağım anlattığınız şeyden sonra sizi tanımayan olayı bilmeyen ben bile acaba kazağı çaldı da fark edildi diye panik mi yapıyor diye aklımdan geçiriyorum şu an

Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??

Ne alaka ya ?

muhtemelen işten ayrılınca çirkin muhabbetler döndü ve profilinde kazağı görünce arkadaşın da müdürüne gösterdi.

I.P no'nuzdan bulurlar, suç duyurusunda bulundum. İtiraf teşkil ediyor.

oo konu sahibi evde bekle polis gelip dayanır kapına

kimse kusura bakmasın kendinden emin olan bi insan ay ben mi çaldım sanarlar ay polis mi gelir diye sorgulamaz

Back
X