Müdürün bana yaptığı

iyi de öğrenci kendisi demiş ayşe hocam böyle böyle iyi diye... müdür de orda onare etmiş kendisini.. yani ortak bir çalışma yaparsınız müdür tek ayşeyi över anlarım da öyle bişi yok ki... kadın başarılıysa başarılıdır sonuçta

Kesinlikle katiliyorum yorumlariniza

Kocam egoma zarar veriyor konusunu hatırladım bende üyenin. Bence bu kadar egosu tavan biri insanlara pek bir şey katamaz.
Aslan burcuyum bilmem ne.
Eşiniz, kv kp, müdürünüz hepsi yanılıyor olamaz heralde.
Egonuzu biraz torpulerseniz belki yanildiginizi görürsünüz.
Konuyu alintiladim ki daha çok insan görsün.

Okullarda adalet beklmk uzn zamndr biraktgmz bsy..sz kndnzden emin olduktan sonra gerisi bos. Ayse(!) Hocanin vardr bi guzelligi idareye.bunlar hep hsapli kitapli isler..ayse(!) Hocaya da madalya verlmyo. Iyi olsak noluyo sanki..hem bunu değerlendiren müdürün kapastesi ne ki szi üzüyo. Sz calsin icnz rahat olsn boyle seyler okullarda cook norml

sesli harf yükleniyor........................................................................

Başarılı bir öğretmen var. Müdürü tarafından övülmüş. Şunları okudum:
- Bekar mı öğretmen?
-Aralarında gönül ilişkisi mi var?
-Müdürün gözleri ona değişik bakıyor, konuşurken gözünün içine bakıyor.

Üzüldüm. Böyle olmamalı ya.

Yuklemede kolaylik diliyorum :) zor olmasa gerek gerci
Keske sadece basarili ogretmnler ovulse..bn basarili bulduğumu mudurun yaninda da ove ove anltrm mesele o degil..ama tanimadgm birinin tam.bilmedigim meselesyle bu konuya tam grmycgm. Ama isin icnde olan biri olarak gerck olma ihtmli vardr dyorum

Aslan burcuyum kısmına kadar okuduğumda, keşke orda hakkını savunsaymış dedim ama aslan burcu oldugunu öğrenince hakkını savunmamasının imkansız olduğunu, muhakkak işin içinde başka şeyler olduğunu düşündüm İşte aslan burcuna bakış açım

İhtimal dahilinde tabi ki. Kesin mi? değil.

Erkek öğretmen övülseydi eğer (müdür de kadın olsaydı) bu seçenekler söylenmezdi bile : ( ama başarılı olan kadın olunca hemen etiket yapıştırıveriyoruz. Bu üzüyor.

Ben çok zeki biri değilim, hatta vasatın altındayım. Yazdıklarınızdan inanın bir şey anlamadım, anlayanlara saygım var fakat bu şekilde yazana, Türkçe'yi katledene saygım yok. Üzgünüm bir süre bizimle değilsiniz.

Müdür kendi personelini yureklendirmek ister. Bir an once bitse de gitsek bir toplsntida Ayse hanim harika Fatma hanim mukemmel derse o zamanda Turkce ogretmenleri der okulda tek Matematik mi var diye. O anda ona denk gelmis soylemis. Alinmayin derim.

Yalnız bir aslan burcu haksızlığa uğrayıp susup, ardından ağlamaz.
Gerekirse ağlatır.

Ben de aslanım ordan biliyorum :)

Neden çocuk gibi agliyorsunuz? Bi de egitimcisiniz size yakıştıramıyorum. Is ortamında dengesiz insanlar çok. Müdürünüz size ufaktan mobinge başlamış gibi geldi . Icinize battığı zaman tepki göstermeliydiniz
. X bey ya da x hanım biliyorsunuz bende matematik öğretmeniyim ve okulun yarısı da bende diyebilirdiniz en azından ben olsam derdim. Asla susamama gibi bi kötü huyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…