- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
Evet o üye.Arkadaşlar yoksa bu konunun sahibi;
'kocam egoma zarar veriyor' diyen üye mi?
Kesinlikle katiliyorum yorumlarinizaKonuya yorum yazdıktan sonra şöyle bir baktım da burada onlarca konunuz var çoğunu açıp açıp sonra yorumsuz bırakmışsınız. Yazdıklarınızdan öğretmen olma olgunluğundan bile uzaksınız. Eltiniz sizi engellemiş, siz o kıskansın diye arada profilinizi herkese açık yapmışsınız öte yandan da onun ki gizli olduğundan fake hesaptan onunkini merak edip bakmışsınız böyle boş işler.
Yine eşiniz sınava gireceği için biletlerde önceden alındığı için eşiniz sizi kayımpeder kv ile memlekete yollayıp 2 gün sonra sınavdan sonra gelicem bende demiş yok ben check-in yapmayı bilmem kv uğraşamam 2 gün kalamam deyip sınava girmemesini 1 sene sonra girmesini istemişsiniz 1 senesini 2 gün için yakmasını isteyerek..
bir öğretmen sırf kaynana kp ile uçağa binmek istemeyip eşinden 1 senesini yakmasını sınava girmemesini nasıl isteyebilir? vs bir dolu zırvalık. Bu zırvalıklarla dolu bir sürü konuyu burada açarken kusura bakmayın o çocuklara çok verimli olduğunuzu düşünmüyorum nedense ve müdür böyle birşey dediyse demek ki sizde ciddi bir problem var
Kocam egoma zarar veriyor konusunu hatırladım bende üyenin. Bence bu kadar egosu tavan biri insanlara pek bir şey katamaz.Konuya yorum yazdıktan sonra şöyle bir baktım da burada onlarca konunuz var çoğunu açıp açıp sonra yorumsuz bırakmışsınız. Yazdıklarınızdan öğretmen olma olgunluğundan bile uzaksınız. Eltiniz sizi engellemiş, siz o kıskansın diye arada profilinizi herkese açık yapmışsınız öte yandan da onun ki gizli olduğundan fake hesaptan onunkini merak edip bakmışsınız böyle boş işler.
Yine eşiniz sınava gireceği için biletlerde önceden alındığı için eşiniz sizi kayımpeder kv ile memlekete yollayıp 2 gün sonra sınavdan sonra gelicem bende demiş yok ben check-in yapmayı bilmem kv uğraşamam 2 gün kalamam deyip sınava girmemesini 1 sene sonra girmesini istemişsiniz 1 senesini 2 gün için yakmasını isteyerek..
bir öğretmen sırf kaynana kp ile uçağa binmek istemeyip eşinden 1 senesini yakmasını sınava girmemesini nasıl isteyebilir? vs bir dolu zırvalık. Bu zırvalıklarla dolu bir sürü konuyu burada açarken kusura bakmayın o çocuklara çok verimli olduğunuzu düşünmüyorum nedense ve müdür böyle birşey dediyse demek ki sizde ciddi bir problem var
Okullarda adalet beklmk uzn zamndr biraktgmz bsy..sz kndnzden emin olduktan sonra gerisi bos. Ayse(!) Hocanin vardr bi guzelligi idareye.bunlar hep hsapli kitapli isler..ayse(!) Hocaya da madalya verlmyo. Iyi olsak noluyo sanki..hem bunu değerlendiren müdürün kapastesi ne ki szi üzüyo. Sz calsin icnz rahat olsn boyle seyler okullarda cook normlMerhaba kızlar ben öğretmenim . Okulumuzda öğretmenler toplantısı vardı bugün ordan geliyorum. Müdür o kadar moralimi bozdu ki dokunsalar ağlayacağım.
Biz okulda iki matematik öğretmeniyiz.
Diğer zümremin adı Ayşe olsun.
Müdür toplantı esnasında konu bir yerden açıldı şöyle dedi..
Geçenlerde bir öğrencinin defteri elime geçti bir sürü şey yazılmış muntazam bir defter tutulmuş. Çocuğa dedim hepsini bu sene mi yazdınız dedi ki evet hocam bizim matematik dersimiz çok ağır geçiyor çok yoğun işliyoruz çok verimli oluyor ..
Valla hayran kaldım Ayşe hocamı tebrik ediyorum böyle öğretmen olunur işte hakkı böyle verilir..okulumuzun matematik başarısı neden yüksek ortaya çıktı şimdi .
Müdür yaklaşık 20 öğretmenin arasında bunları söyledi. Sorun şu ki benim adım bile anılmadı okulun yarısının dersine ben giriyorum sonuçta. Bütün başarı Ayşe hocaya mal edildi.. ben orda başçavuşun eşeği gibi kaldım .. bir kaç arkadaş yüzüme baktı kıpkırmızı olduğumu hissettim.
Uzun zamandır bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Ben de elimden geleni yapıyorum bir kaç bir şey öğrensinler diye kendimi parçalıyorum. Ama o övüldükçe övüldü benden tarafa bakılmadı bile.
Sizce ben mi abartıyorum. Çok alındım eğer müdürümün gözünde böyleysem Haziran’da tayin istemeyi bile düşünüyorum. Öğretmen arkadaşlarımın gözünde de düşürdü beni sanki Ayşe iyi öğretmen ben umursamaz sorumsuz takmaz gibi lanse edildim. Bunları yazarken ağlıyorum.
Ne yapıcam ben aslan Burcuyum yapım gereği hep lider en başarılı en en en olmak istiyorum.
Biliyorum yanlış ama bu olayı kaldıramadım çok üzgünüm abarttım mı sizce
sesli harf yükleniyor........................................................................Okullarda adalet beklmk uzn zamndr biraktgmz bsy..sz kndnzden emin olduktan sonra gerisi bos. Ayse(!) Hocanin vardr bi guzelligi idareye.bunlar hep hsapli kitapli isler..ayse(!) Hocaya da madalya verlmyo. Iyi olsak noluyo sanki..hem bunu değerlendiren müdürün kapastesi ne ki szi üzüyo. Sz calsin icnz rahat olsn boyle seyler okullarda cook norml
Yuklemede kolaylik diliyorum :) zor olmasa gerek gerciBaşarılı bir öğretmen var. Müdürü tarafından övülmüş. Şunları okudum:
- Bekar mı öğretmen?
-Aralarında gönül ilişkisi mi var?
-Müdürün gözleri ona değişik bakıyor, konuşurken gözünün içine bakıyor.
Üzüldüm. Böyle olmamalı ya.
Yuklemede kolaylik diliyorum :) zor olmasa gerek gerci
Keske sadece basarili ogretmnler ovulse..bn basarili bulduğumu mudurun yaninda da ove ove anltrm mesele o degil..ama tanimadgm birinin tam.bilmedigim meselesyle bu konuya tam grmycgm. Ama isin icnde olan biri olarak gerck olma ihtmli vardr dyorum
Yuklemede kolaylik diliyorum :) zor olmasa gerek gerci
Keske sadece basarili ogretmnler ovulse..bn basarili bulduğumu mudurun yaninda da ove ove anltrm mesele o degil..ama tanimadgm birinin tam.bilmedigim meselesyle bu konuya tam grmycgm. Ama isin icnde olan biri olarak gerck olma ihtmli vardr dyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?