Sizin zümreden birini örnek göstererek övmesi sizi yermesi anlamına gelmez ki bence müdürün yanına gidip durumu anlatın ve rahatlayın
Konunuza yorum yapmak için izin mi almam gerekiyordu? Neyinizi dert edip çekememe durumuna gelecegim ayrıca?Sizin benimle ne derdiniz var pardon . Her konuma damlıyorsunuz. Sabahtan beri cevap veriyorum görmüyor musun neyin çekemezliği bu
Konunuza yorum yapmak için izin mi almam gerekiyordu? Neyinizi dert edip çekememe durumuna gelecegim ayrıca?
Evet ilk defa bir konuya doğru düzgün cevap yazmışsınız, sizin için büyük gelişme tebrik ederim.
Burada açılan konulardan yapılan yorumlardan o kişiyle ilgili genel bir fikir edinebiliyoruz ve bu konunun size ait olması gayet normal, çünkü egonuz hemen zarar görüyor malum.
İyi de övülme sebebi öğrencinin tuttuğu notmuş. Ben not bile tutmazdım ama matematikte en başarılı öğrencilerdendim. Tutulan not öğretmenin değil öğrencinin başarısı bence. Çok ağır işliyoruz demiş öğrenci ayrıca, önce kötülemiş sonra çok verimli diye övmüş çevir kazı yanmasın.Merhaba kızlar ben öğretmenim . Okulumuzda öğretmenler toplantısı vardı bugün ordan geliyorum. Müdür o kadar moralimi bozdu ki dokunsalar ağlayacağım.
Biz okulda iki matematik öğretmeniyiz.
Diğer zümremin adı Ayşe olsun.
Müdür toplantı esnasında konu bir yerden açıldı şöyle dedi..
Geçenlerde bir öğrencinin defteri elime geçti bir sürü şey yazılmış muntazam bir defter tutulmuş. Çocuğa dedim hepsini bu sene mi yazdınız dedi ki evet hocam bizim matematik dersimiz çok ağır geçiyor çok yoğun işliyoruz çok verimli oluyor ..
Valla hayran kaldım Ayşe hocamı tebrik ediyorum böyle öğretmen olunur işte hakkı böyle verilir..okulumuzun matematik başarısı neden yüksek ortaya çıktı şimdi .
Müdür yaklaşık 20 öğretmenin arasında bunları söyledi. Sorun şu ki benim adım bile anılmadı okulun yarısının dersine ben giriyorum sonuçta. Bütün başarı Ayşe hocaya mal edildi.. ben orda başçavuşun eşeği gibi kaldım .. bir kaç arkadaş yüzüme baktı kıpkırmızı olduğumu hissettim.
Uzun zamandır bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Ben de elimden geleni yapıyorum bir kaç bir şey öğrensinler diye kendimi parçalıyorum. Ama o övüldükçe övüldü benden tarafa bakılmadı bile.
Sizce ben mi abartıyorum. Çok alındım eğer müdürümün gözünde böyleysem Haziran’da tayin istemeyi bile düşünüyorum. Öğretmen arkadaşlarımın gözünde de düşürdü beni sanki Ayşe iyi öğretmen ben umursamaz sorumsuz takmaz gibi lanse edildim. Bunları yazarken ağlıyorum.
Ne yapıcam ben aslan Burcuyum yapım gereği hep lider en başarılı en en en olmak istiyorum.
Biliyorum yanlış ama bu olayı kaldıramadım çok üzgünüm abarttım mı sizce
Ben baskalarina kiyasla `en iyi olmak` kavramina inanmiyorum. Bir gun oncesine gore kendimi gelistirebildiysem ve isimi iyi yaptigima inaniyorsam, kendim icin en iyiyimdir. Yoksa kendi is yerimiz dahil dunyanin bircok yerinde bizden cok daha iyi milyonlarca insan var, kendini baskalariyla kiyaslamak bosa kurek cekmek ile es deger... Ve huzurumu bozmamak benim icin en iyi olmaktan cok daha onemli :)
Açık söylemek gerekirse onun girdiği sınıflar benimkinden bir tık iyi ama arada uçurum yok.
O da şundan Kaynaklı olabilir. Kendisi 6 yıldır bu okulda benimse ikinci senem. Ben geldiğimde bütün iyi problemsiz sınıfları kendi almış ben bunu sonradan öğrendim . Başarı öğrenci kaynaklı çoğu zaman zaten elinde malzeme var ona işlemek kalıyor
Şimdi düşünüyorum benim oğlumun öğretmeni olsanız. Çocuklar size alışıyor bağlanıyor . Sonra birgün müdür diğer öğretmeni pohpohladi sizi es geçti diye tayin isteyin. Öğretmen hanım bence kendinize gelin. Elinizdeki mesleğin kıymetini bilin. Siz işinizi iyi yapın önemli olan budur . Her yaptığımız işte takdir bekleyemeyiz. Yada karismiza her zaman önce fikirli insanlar çıkmayacak.Merhaba kızlar ben öğretmenim . Okulumuzda öğretmenler toplantısı vardı bugün ordan geliyorum. Müdür o kadar moralimi bozdu ki dokunsalar ağlayacağım.
Geçenlerde bir öğrencinin defteri elime geçti bir sürü şey yazılmış muntazam bir defter tutulmuş. Çocuğa dedim hepsini bu sene mi yazdınız dedi ki evet hocam bizim matematik dersimiz çok ağır geçiyor çok yoğun işliyoruz çok verimli oluyor ..
Valla hayran kaldım Ayşe hocamı tebrik ediyorum böyle öğretmen olunur işte hakkı böyle verilir..okulumuzun matematik başarısı neden yüksek ortaya çıktı şimdi .
Müdür yaklaşık 20 öğretmenin arasında bunları söyledi. Sorun şu ki benim adım bile anılmadı okulun yarısının dersine ben giriyorum sonuçta. Bütün başarı Ayşe hocaya mal edildi.. ben orda başçavuşun eşeği gibi kaldım .. bir kaç arkadaş yüzüme baktı kıpkırmızı olduğumu hissettim.
Uzun zamandır bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Ben de elimden geleni yapıyorum bir kaç bir şey öğrensinler diye kendimi parçalıyorum. Ama o övüldükçe övüldü benden tarafa bakılmadı bile.
Sizce ben mi abartıyorum. Çok alındım eğer müdürümün gözünde böyleysem Haziran’da tayin istemeyi bile düşünüyorum. Öğretmen arkadaşlarımın gözünde de düşürdü beni sanki Ayşe iyi öğretmen ben umursamaz sorumsuz takmaz gibi lanse edildim. Bunları yazarken ağlıyorum.
Ne yapıcam ben aslan Burcuyum yapım gereği hep lider en başarılı en en en olmak istiyorum.
Bazen yaptığınız işleri kimse görmeyebilir içiniz rahatsa gerisini boşverin gitsin sonuçta övdüğü kişi terfi mi alacak bundan dolayı hayır düşünmeye değmezMerhaba kızlar ben öğretmenim . Okulumuzda öğretmenler toplantısı vardı bugün ordan geliyorum. Müdür o kadar moralimi bozdu ki dokunsalar ağlayacağım.
Pek de yeni sayılmam aslında 5. Yılım. Zaten benim sorumum bu galiba asla kendimi gösteremiyorum . Biz de sınıf içinde bir sürü etkinlik yapıyoruz ama diğerleri tüm okula reklam yaptığı içim onlar iyi gibi göürünüyor herhalde.. benim yaptığımsa sınıf içinde kalıyor
bir aslan burcu da bunu yapardı aynenBen olsam müdür bey benim adımı söylemediniz ama bende öğrencilerime bir seyler verdiğime inaniyorum derdim ama siz susmuşsunuz sanki haklılık payi var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?