İki otobüsle gidecem, tek otobüs olsa neyse ama in bin yapacam, ,ulaşımın zor olduğu, kışın uzun ve çetin geçtiği bir yerdeyim, öğrenci profilide çok fenaGöndereleceginiz yer cok mu kotu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki otobüsle gidecem, tek otobüs olsa neyse ama in bin yapacam, ,ulaşımın zor olduğu, kışın uzun ve çetin geçtiği bir yerdeyim, öğrenci profilide çok fenaGöndereleceginiz yer cok mu kotu?
Söyle düşünün siz bunu yaptığınızda işiniz görülüyor ama herkes o sendikaya giremez ki... Onların Hakkına girilmiş olunuyor.
Şöyle diyeyim yasal hskkımm olarak programımın ayarlanmasın gereken özel bir durumum var ve bana direk Sendika baskısı kuruldu. İşim var ya onlarla.. Ve sendikaya geçmedim diye yönetmelikçe korunan Hakkım verilmedi. Ancak kendi sendikalarında olup öğleden sonra kısır partisi yapan eli boş hanımların programları süper..
Onlarınki iyi olsun diye benimki kötü.
Hak yemek değil mi bu?
İki otobüsle gidecem, tek otobüs olsa neyse ama in bin yapacam, ,ulaşımın zor olduğu, kışın uzun ve çetin geçtiği bir yerdeyim, öğrenci profilide çok fena
Bırkere kabul ettın mı ömür boyu ezılmeye mahkumsun.İki otobüsle gidecem, tek otobüs olsa neyse ama in bin yapacam, ,ulaşımın zor olduğu, kışın uzun ve çetin geçtiği bir yerdeyim, öğrenci profilide çok fena
Siz norm fazlasimisiniz?
hocam özelden bir soru sordum bakarsanız sevinirimHocam isteğiniz dışında hiç kimse sizi görevlendirme bi yere yollayamaz. Ben de burda ki ağırlığa göre muhalif sendikadayım böyle bir talep gelmedi ama Ben değiştirmezdim. İlk görev yaptığım yerde de ben karşılaşmadım ama sendika Başkan'ımız sorun yaşayanları anlatıyordu. Kendisi çok dişliydi ve inanın kimsenin Hakkı'nı yedirmedi(başka sendikadan da olsa) . Hala görüşürüz kendisiyle ve çok güvenirim kendisine. Sendikanızla görüşün durumu bildirin. Gerekirse mobbing davası açarsınız. İnanın adını duymaları bile çark ettirecektir onları
benim müdürde bana kimliği getir seni sendikaya üye yapcam demişti.bende vermiştim ne sendikası adını bile bilmem yıllar sonra o sendika yüzünden başım ağrıdı.dosyamda görmüşler vaay demek bu sendika(az kişini üye olduğu ve kesinlikle tasvip etmediğim bir sendikaydı)naparızda burnundan getirirz demişler açığık aramışlar.mal bildirimimden bi açık yakalayıp uyarı cezası vermişlerdi.Şimdi ben A sendikasındayım, Müdür de B sendikasında. Çalıştığım okulda ve ilçede büyük çoğunluk B sendikasında..Müdürüm hocam sizde sendikanızı değiştirin diye israr ediyor, bende değiştirmek istemiyorum,bu sendikada kalırsanız problem yaşayabilirsiniz diyor, alttan alta tehdit ediyor aklınca...ne yapabilir diye sorarsanız, başka uzak bir okula görevlendirme yollayabilir, 21 saati doldurmuyorum,ders programı mı mahvedebilir v.s.Siz olsanız ne dersiniz, rest çekip ipleri koparmak tabikide istemiyorum,hazır cevap arkadaşlar fikir verin
Anayasamıza göre kimse sendika üyesi olmaya, sendika üyeliğinden ayrılmaya zorlanamaz. Müdürünüz size sendikal baskı uyguluyor. Bence şikayet edin.Şimdi ben A sendikasındayım, Müdür de B sendikasında. Çalıştığım okulda ve ilçede büyük çoğunluk B sendikasında..Müdürüm hocam sizde sendikanızı değiştirin diye israr ediyor, bende değiştirmek istemiyorum,bu sendikada kalırsanız problem yaşayabilirsiniz diyor, alttan alta tehdit ediyor aklınca...ne yapabilir diye sorarsanız, başka uzak bir okula görevlendirme yollayabilir, 21 saati doldurmuyorum,ders programı mı mahvedebilir v.s.Siz olsanız ne dersiniz, rest çekip ipleri koparmak tabikide istemiyorum,hazır cevap arkadaşlar fikir verin
evet malesef bunlar olucak ama yıllardır eleştirdiğim bi partinin uzantısı olan bi sendikaya girmekte kendime, doğrularıma ihanet gibi geliyor, varsın ben sürüneyim ama yaptıklarını eleştirdiğim, bizi bugün bu hale getirenlerin tarafına geçmeme kararı aldım...Oluyor boyle seyler ne yazikki..Benim tavsiyem cok ugrasmayin fikrinizden taviz vermeyin tabi ama eger uzak ve kötü bir yere görevlendirme gibi durum var ise elbette ki kendi cikarinizi düşünün...burda sakin değiştirme diyenlere saygim var ancak calisma sartlari, ulaşım vs de cok problem yasadiginizda hayat cekilmez hale gelecek.. iyi düşünün...