Aslinda swap izleriyke alakali hep su denildi osmanda swap izleri geçerli değil demişti ilk geldiklerinde ama müge cok sey yapmadı. Swap alan kisi ayni kitten hepsine yapmis yani önce busradan örnek almis diğer kişilere yaparken farkli bir kit kullanmamış ayni kit üzerinden devam etmiş öylece ondankini ona ondakini ona bulaştirmis. Alan kişi başta hepsine ayni kitten aldim demiş o yüzden alınmamışlar.
Ben burda daha öncede yazdım büşra herkes baski yaparken yalandan ağlayabilirdi diye ama ağlamadı. Ya yapısı bu olabilir ya da sürekli en başından beri suçlandığı için sadece kendini kurtarma çabasındaydı.
Ben en son bi kadin vardi izmirde cekyat altında bulunmuştu onun kızıda eve gelmiş , sonra annem yok diye aramış, teyzesini getirmiş cekyatya altında bulmuşlardı o zamanda o kadindan şüphelendiler bende dahil cunku kadin resmen benim diyordu ama olay boyle cikmadi, ölen kadının yeğeni uzaktan sanirim daha önce birinide öldürmüş , bir kadında kayıpti. Bakarsaniz nette gülümser bulut diye izlediyseniz hatirlarsaniz.
Büşra kendini kurtarmak için , digerleride mehir diye bir olay var herkes zaten bizden şüphelenecek diye saçmalamış olabilirler. Yani onlar neden böyle yapti bilmiyorm ama diğerleri itiraf etmis