- 17 Kasım 2019
- 190
- 218
- 103
- Konu Sahibi incitanesibel
-
sürekli yargilamasindan biktim benim bi annem yok zaten vefat etti.Babam şerefsizin önde gideni anasıyla babası bide bu sürekli tehdit edip onların yolundan gitmem için zorluyor ve gerçekten ağzıma kadar doldum şuan bile sinirden ağlıyorum okulum bitmiyor bi türlü uzadıkça uzadı annemi kaybettiğim sene 2 senem kayıp oldu.Sonra tutunamadım bi türlü tehdit edip duruyor babam sürekli canıma tak etti.baskasindan peydahladigi çocuğa aylık 500 tl verirken nafakasını bana aylık para mara vermiyor kırk yılın başı zor bela 50 tl 100 tl veriyor ki ben üni okuyorum onuda bin zorla.Okulu bırakıp bi işe girip hayatımı kurtarmam gerek gözümde korkmuyor değil tehditleri dilini keserim öldürürüm seni bilmem ne 3 hafta önce geldi dövdü bulunduğum şehre kavga ettik.Polise şikayet etsem bi bok olmaz buna diye sustum disimi sıktım artık çok bunaldim cokBüyüklerimiz,ailemiz diye herseylerine onay verip onların istediği gibi yaşamamalıyız. Onlar bizi bu dünyaya kendi hayatımızı yaşamamız için getirdiler. Aileniz bile olsa kendi yaşamınızdan kendi doğrularınızdan taviz vermeyin. Sizin aileniz için söylemiyorum her anne, baba saygıyı haketmiyor. Kendi yolunuzu çizmenin vakti gelmiş geçmiş. Umarım hersey gönlünüzce olur.
24 yaşındayım okuyorum üni.Ama bitmiyor okul diğer yorumda anlattım okulum uzadı sebepleri varyaşın kaç, çalışıyor musun?
Tamam ama bu durumda gıdece bır yerınız yok, alemın en ıyısı , aılenın en kotusu kadar bıle olamaz.24 yaşındayım okuyorum üni.Ama bitmiyor okul diğer yorumda anlattım okulum uzadı sebepleri var
Neden polise gitseniz birsey olmaz ? Aileniz bile olsa asla şiddete müsade etmeyin. Bir daha yaparsa hemen darp raporu alın. Eğer okuma hevesinizi kaybetmezseniz maddi durumunuzu topladıktan sonra yeniden okula dönebilirsiniz. Hem çalışmak hem okul zor oluyor ama yapılmayacak iş değil. Güç sizin elinizde ve onu kimse sizden alamaz unutmayın. !sürekli yargilamasindan biktim benim bi annem yok zaten vefat etti.Babam şerefsizin önde gideni anasıyla babası bide bu sürekli tehdit edip onların yolundan gitmem için zorluyor ve gerçekten ağzıma kadar doldum şuan bile sinirden ağlıyorum okulum bitmiyor bi türlü uzadıkça uzadı annemi kaybettiğim sene 2 senem kayıp oldu.Sonra tutunamadım bi türlü tehdit edip duruyor babam sürekli canıma tak etti.baskasindan peydahladigi çocuğa aylık 500 tl verirken nafakasını bana aylık para mara vermiyor kırk yılın başı zor bela 50 tl 100 tl veriyor ki ben üni okuyorum onuda bin zorla.Okulu bırakıp bi işe girip hayatımı kurtarmam gerek gözümde korkmuyor değil tehditleri dilini keserim öldürürüm seni bilmem ne 3 hafta önce geldi dövdü bulunduğum şehre kavga ettik.Polise şikayet etsem bi bok olmaz buna diye sustum disimi sıktım artık çok bunaldim cok
aramızda 1 saat olduğu için gelip seni söyle yaparım bilmem ne tarzında tehdit ediyolar.Dedifiniz gibi bi is bulup hayatımı kurmam gerek acilenPart time bir işe gir çalış. Ünide kısmi zamanlı öğrenci çok çalştırıyorlar başvuruda bulun. Hem başka şehirdeymişsin ne kadar zor olabilşrki dayanmak
allahtan tek isteğim bu tek hayalim de bu bi ailem olmadığı için kendi yuvamı ailemi kurabileceğim bi hayatım olur insallahKeşke değerini bileceğin, seni seven biri olsa da mutlu bir yuva kursan
istemediğim bi bölümdeyim zaten.Bi is bulup yeniden üniversiteye hazırlanıp en azından açıktan okumak istiyorum.Bi daha vurmaya kalkarlarsa dediginiz gibi polis çağıracağım.umarim babam diye bisey yapmama durumları olmaz tek isteğim uzak olsunlar benden.Neden polise gitseniz birsey olmaz ? Aileniz bile olsa asla şiddete müsade etmeyin. Bir daha yaparsa hemen darp raporu alın. Eğer okuma hevesinizi kaybetmezseniz maddi durumunuzu topladıktan sonra yeniden okula dönebilirsiniz. Hem çalışmak hem okul zor oluyor ama yapılmayacak iş değil. Güç sizin elinizde ve onu kimse sizden alamaz unutmayın. !
İnşallahallahtan tek isteğim bu tek hayalim de bu bi ailem olmadığı için kendi yuvamı ailemi kurabileceğim bi hayatım olur insallah
24 yaşındayım okuyorum üni.Ama bitmiyor okul diğer yorumda anlattım okulum uzadı sebepleri var
valla aynı aileden bendede var babam daha biz kücüğz yani derdi ne sacmalık simdi aklıma geldikce kızıyorum anneme daha kıızyorum babamın bu lafına sustugu icin basınıza bisey gelirse hic eve gelmeyin atın kendinizi denizden vay anam vay hani rezidansta bi kız intihar etti dediler ama adam tecavuz etmis bi haber varya babası tırım tırım programlara cıkıyo dedim siz bizi bırak aramayı benim öyle kızım yok diye cenazemizi bile almazsınız valla ailen com onemli zengin fakir degil sevgiyle buyuyen bir cocugu kimse yenemez babalar kadar annelerde suclu anne degilim ama bi yengec burcuyum anne demek cok buyuk bisey yaa karnında tasıyosun bakıyosun babadan bence cok daha degerli insan cocugu icin valla herkezi karsısına alırselam kızlar bir derdim var siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim.Sizi hiç bi şekilde umursamayan ve bir günden bir güne arayıp ıyi mısın demeyen anca her konuştuğunuzda sizi yargılayan ve hesap soran onların doğruları dışına çıktığınız da tehdit eden bi aileniz olduğunu varsayarsaniz ne yaparsınız kısaca bu.Daha önce uzun uzun açmıştım konuyu şuan çok sinirliyim ve bu yıllardır bu şekilde çocukluğumdan beri itilen kakılan ailede onların doğrultusunda gitmediğim (aklı basında bi insan olduktan sonra) zaman bu hep böyle devam etti ediyor.Ve ben onlara yaranmak istemiyorum artık yalakalik yapmak.O kadar bunaldim ki çekip gidesim var herşeyimi değiştirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?