muge anlıda beni aramaya bile çıkmazlar

Hayır olamaz. Zaten reşit bir insansınız. Babası döver de sever de diyecek polisin zihniyetine söverim. Kararlı olun, geri adım atmayın, başarmak için gayret edin. Ve okulunuzu sevdiğiniz bir bölümle bitirin. Yeni gelecek sizin elinizde. Allah yolunuzda yardımcınız olsun.

ailesi bu durumda olan insanları gördükçe üzülüyorum. geçenlerde kim milyoner olmak ister'e çıkan avukat kız ailesinden yeterli sevgi ve destek görmediği için dava açacağını söyledi ya... düşününce haklı işte

bence en buyuk problem kadınların susması kadın susunca kocası da diyorki ha kadın susar kızınıda susturuyo kadınlar ne pahasına olursa olsun anne olduysan cocugunu korumak zorundasın zihniyet cok degismeli annem hala babam kardeserine babasına para harcar mesela annem anlık istese sunu alıcam esktra diye 200 300 vermez ama babası yada kardesleri olursa 1000 tl mesela hemen gözden cıkarır buna kızıyorum anneme diyorum farkında degilmisin senin benim rıskımı veriyo banane onun parası diyo ya onun parası olurmu sen bu adamın anasına baktın danasına baktım yatılı tüm misafirlerine agırladın 1 ay hizmet o bicin babam sabah 6 da ise giidyo diye bizimki 5 te kalkar cayını yumurtasını demlerdi ama hala kendini o parada hak görmüyo sasıyorum asla fedakar bir kadın olmıcam dedim kendime münkün olduguncada olmamaya calısıyorum

Selam.henuz yolun cok basındasın. Karar alırken enıne bıyuna dusunmelısın. Unıyı bırakmamalısın. Unıde okurken bı yandan part time işte calıaabılırsın. Unıyı bırakman ıse girmen senın cozumu. Degil. Gunu kurtarmaya calısma uzun vadelı düsün. Unı bı sekilde bıtınce bıraz daha ıyı maasla calısırsın cunku. Babanla ters dusme.onu oyle kabullen. O degısmez artık birmiş gitmiş. Yok say yanı. Burs basvurularında falan bulun. Ne bolumu okuyorsun

Sizin yazınızı okuyunca kardeşim geldi aklıma aynı evde aynı aileyle büyüdük ama düşüncelerimiz çok farklı onunla. Ailem ne dese ters anlar başka düşünür. Dışardan onu dinleyenler ne kötü ailesi var der ama öyle değil işte. O yüzden ailenizi tanımadan yorum yapmak istemiyorum

ergenlikten öyledir canım ben 25 yaşındayım.O yüzden bence tanımak istersen buyur ama tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…