muğla da otel mevkisi önerisi (lahmacunu 50 TL olmayan yerler)

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
merhaba
istanbul dışına ilk defa tatile gideceğim
erkek kardeşimle gitmeyi düşünüyorum ve bütçemiz maalesef bayağı zorlanacak
çünkü kardeşimin ücretini de ben ödeyeceğim o öğrenci

muğla yı çok merak ediyorum koylarını gezmek istiyorum
önemli=plajı ücretsiz ama çakıl taşlı olMAsın istiyorum (otele yürüme mesafesi olması gerekmiyor ulaşımı kolay olsun nerede vardır muğla da)

1- dışarı çıktığımızda lahmacuna 50TL vermeyeceğimiz
2-temiz aile oteli
3- il dışına tatile gidecek biri için neler önerisiniz

Sorularınızla ilgili bilgim yok ama şimdiden iyi tatiller :)
Akyaka'nın çok güzel olduğunu söylüyorlar.

Akyaka' yı düşünebilirsiniz
Küçük aile otelleri var
Bütcenize uygun illa biryer çıkar
Yemek olarak da Azmak nehri kıyısı boyunca cafeler var
Özellikle balık/ekmek
Şimdiden iyi tatiller :)

tekne turları için falan önerileriniz var mı ?

mesela tekne turunda turu seçerken sormam gereken dikkat etmem gereken birşey var mıdır?

ve asıl ve çok çok önemli problemim ben yüzme bilmiyorum
millet yüzerken bakınsam çok ayıplanır mıyım ?

tekne turları için falan önerileriniz var mı ?

mesela tekne turunda turu seçerken sormam gereken dikkat etmem gereken birşey var mıdır?

Akyaka'da otelden ziyade apart oteller var.Yemeği kendiniz halledebilirsiniz. Fakat ne yazık ki konaklama biraz tuzlu orada.
Ama tekne turu istiyorsanız iki tane tekne turu düzenleniryor. Birinde iztuzu ve dalyan diğerinde sedir adasına uğruyor. İkisi de harikadır.
Bir de Akyaka'ya gidecekseniz orman kampına girin orada üç dört tane koy vardır denizi harikadır oradan girebilirsiniz.

ve asıl ve çok çok önemli problemim ben yüzme bilmiyorum
millet yüzerken bakınsam çok ayıplanır mıyım ?

Yüzme bilmiyorsanız tekne turunda can yeleği oluyor ondan istersiniz girersiniz.
Akyaka'nın denizi mavi bayraklıdır ve tertemizdir.
Biz bir tekne turunda yunus görmüştük :) Bence girmelisiniz tekneden can yeleğiyle su mis gibidir

Thé Blue Lagoon Deluxe de kalmıştık biz güzeldi. Fethiye Ölüdeniz de. Biz de çok merak ettiğimiz için gitmiştik. Yemek konusunda çok sknti çektik ama .

Unutmadan Azmak nehrindede küçük tekne turu yapılıyor.
Bir ucundan diğer ucuna
Onada katılın giderseniz
Akvaryumun üstünde gidiyorsunuz resmen :)

can yeleğiyle girince çok gülmezler inşallah ya
erkek kardeşim tanımam modunda olur zaten o kesin de

akyaka baktımda biraz tuzlu ama doğası güzel

içmeler
marmaris
ölüdeniz mi tercih etsem diyorum oralarda konaklama da uygun
ben apart tercih edemem çünkü mutfak işi yapamıyorum

Akyaka'da biraz daha ileri gittikçe fiyatlar düşüyor ama yokuşlu yol deniz için çok yürürsünüz. Ersöz Butik Otele bir bakın isterseniz hem mesafesi uzak değildi hem fiyatları nispeten iyiydi.
Ben Datça'yı da beğenirim Muğla da ama fiyatlar hakkında bilgim yok bir bakın isterseniz.

Şimdi bookingten baktım Bodrum Gümbetde uygun fiyat olarak Gümbet'te şezlong ücretsiz halk plajı var, orada belediyenin bir yer, var yiyecek içecek de ücretsizdi diye hatırlıyorum.. Bodrum pahalıdır ama Gümbet halk plajında takılırsanız uyguna tatil yapabilirsiniz. Datça'da da uygun yerler var bir booking.com'a bakın bence

Datça da çok güzel özellikle tekne turları harika . Çeşme altinkum denizi de harika . Bodrumda Türkbukune gittik biz denizin begenmedim taşlı ve yosunluydu . Gumbet geceleri çok hareketli hiç bana göre değil sizi bilemem tabi . Marmaris İçmeler de güzel . Ben bir daha gidecek olsam fethiye Ölüdeniz i secmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…