muğla da otel mevkisi önerisi (lahmacunu 50 TL olmayan yerler)

canm datçada perili bay resort var 1 ay once gıttım bende aile yeri ve super bı yer fiyatıda uygun bı bak ıstersen koylara gıtmek ıcın ulasımda kolay oluyo ordan
 
3hafta once marmaris sitelerde tatilimizi yaptik fethiye kadar marmarisde cok guzel denizi koylari mugla gercekten gezilicek yer bu 3cuncu gidisimiz muglaya egenin neresine gidersen git pisman olmassin cok guzel yerleri var. ozellikle fethiyeyi gez gez bitiremedik.
 
Biz yıllardır Bodrum'un bir beldesinde yaşıyoruz ve şimdiye dek hiç 50 liraya lahmacun satan bir yere rastlamadım :)
Muğla da sahili çakıl olmayan pek bir yer bulamazsınız varsa da çok azdır herhalde ben hiç rastlamadım.Sahili kum olsa bile denizi mutlaka taşlıdır.
booking.com dan gitmek istediğiniz bölgeyi fiyatları yazın size en uygun oteli verecektir başka türlüsü çok zor.
Akyaka çok güzeldir ama ucuz değildir.
Bodrum'un Gündoğan beldesi deniz açısından çok güzel yemekleri de ucuzdur oteller denize sıfır fakat otellerin ucuz olmadığını biliyorum. Buralarda pansiyon tarzı yerler pek bulunmaz genelde 2 ile 5 yıldız arası oteller mevcut.
Dediğim internet adresini kullanabilirsiniz. Marmaris'te fena değildir ama en uygunu Didim Akbük'tür Eylül ayında günlüğü iki kişi kahvaltı dahil 100 liraya bile yerler var.
İyi tatiller dilerim.
 
BODRUM TURGUTRESİDEYDİK bizde canım arabayla gıdınce butun koyları gezdık oteliiz club blu white guzel ve uygundu fiyatı akyaka meteor koyu ortakent yahşi gumusluk ınanılmaz yerlerdi tekne turu marına da gezerken tanıtım yapan bırıınden anlasmıstık denız berrak ve muhtesem
 

teşekkür ederim
 

Öreni tavsiye ederim. Hem ucuz pansiyonlar bulursunuz hem yemesi içmesi uygun fiyatlı hem de çevrede gezilecek üç beş yer var. Plajı belediye işletiyor ve çok geniş.
 
A benim gibi bir Akyaka aşığı daha :)
Aynen ben de bayiliyorum Akyakaya.ogrenciligim muglada gecti 4 yil hep Akyakaya giderdik yuzmeye ve balik ekmege.o zamanlar deniz kenarinda teknede GULBEYAZ diye bi balikci vardi enfes balik ekmek yapardi sonra ordan tasindi daha icerilere dukkan acti.gecen sene balayinda ordaydik,ucretsiz degil ama akbük koyunu tercih edebilirsiniz,berrak bi sahili vardir gittiginize degecektir.bir de otel degil de apart tercih edin.yemekler daha ucuza gelir.arabaniz var ise kahvaltiya yörük ali diye bi mekan var oraya gidin mutlaka süt recelinin tadina bakin.veeee yuvarlak cay uzerinde yemek yemeden dobneyin keza akan cayin uzerinde salincakta sallanabilirsiniz...
 
Fethiye ve Dalyan'a gitmiştik biz. Fethiye pahalı ama Dalyan çok güzel ve çok ucuz du. Sirius otelde kalmıştık. Zaten orda büyük oteller yok genelde apart tarzı hatta 3 katlı apartman bile yok. Evler hep müstakil. Çok sakin sessiz huzurlu bir yer
 

Benim çocukluğum geçti orada... Çok özeldir benim için.
İki aile ortak yazlığımız vardı sonra kötü bir dönemde satıldı. Her yaz gider kuzenlerle çok eğlenirdik.
Sabahları ormanda yürüyüş yapardık, akşamları yine ormanda oturur bira içerdik.
Şehnaz Tango'da oynayan siyahi çocuk Ubus diye bir bar açmıştı da ilk kez orada sarhoş olmuştuk Sonra Albatros diye bir yer açılmıştı orası da kapandı falan.
Biz daha çok otlu börek seviyoruz özellikle pazarlarındaki köylü teyzelerden alınanlar. Ama pazara gidilmezse Konyalı var orada da güzel yaparlar.
Gülbeyaz'ın teknesi hala duruyor balık ekmek satıyor.
A bir de o sazlık tarafındaki plaj yoktu eskiden o eski köprüden geçilirdi.
Hey gidi eski hali gittikçe bozuluyor ama ne yazık ki. Ama yine de güzel.
 
akyaka ucuzdur, plajı tam yüzme bilmeyenlere göre ve kum.
fethiye çalış plajı civarında kalırsanız plaj ücretsiz ama çakıllı ve çabuk derinleşiyor, yeme içme çalışta normal, ölüdenizde aşırı pahalı, ovacık ya da hisarönünde konaklama ucuz ama denize minibüsle gitmeniz gerekecek, ölüdeniz e giriş+2 şezlong şemsiye 50 tl, belcekız ücretsiz ama çakıl, derin ve dalgalı.
dalyanda konaklama ucuz ama restoranlar pahalı, apartta kalıp aparatif şeylerle karınınızı doyurabilir ya da bikaç esnaf lokantası var onlara gidebilirsiniz. geçen yıl tekneyle plaja gidiş geliş 20 tl di, plajda şezlong ücretli ama gerek yok, havlu atabilirsiniz, plajı kum, geç derinleşiyor ama dalgalı.
marmarise en son 10 yıl önce gittim hiç bilmiyorum şu anki durumunu, bodrumda da keza her şey dahil otele gidiyorum çok bilmiyorum ama ortakent ve bitez ucuzmuş, bitezin denizi de güzel.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…