canm datçada perili bay resort var 1 ay once gıttım bende aile yeri ve super bı yer fiyatıda uygun bı bak ıstersen koylara gıtmek ıcın ulasımda kolay oluyo ordanmerhaba
istanbul dışına ilk defa tatile gideceğim
erkek kardeşimle gitmeyi düşünüyorum ve bütçemiz maalesef bayağı zorlanacak
çünkü kardeşimin ücretini de ben ödeyeceğim o öğrenci
muğla yı çok merak ediyorum koylarını gezmek istiyorum
önemli=plajı ücretsiz ama çakıl taşlı olMAsın istiyorum (otele yürüme mesafesi olması gerekmiyor ulaşımı kolay olsun nerede vardır muğla da)
1- dışarı çıktığımızda lahmacuna 50TL vermeyeceğimiz
2-temiz aile oteli
3- il dışına tatile gidecek biri için neler önerisiniz
canm datçada perili bay resort var 1 ay once gıttım bende aile yeri ve super bı yer fiyatıda uygun bı bak ıstersen koylara gıtmek ıcın ulasımda kolay oluyo ordan
Biz yıllardır Bodrum'un bir beldesinde yaşıyoruz ve şimdiye dek hiç 50 liraya lahmacun satan bir yere rastlamadım :)merhaba
önemli=plajı ücretsiz ama çakıl taşlı olMAsın istiyorum (otele yürüme mesafesi olması gerekmiyor ulaşımı kolay olsun nerede vardır muğla da)
2-temiz aile oteli
sanırım küçük tarzdaki otelleri sormus konu sahıbı
Biz yıllardır Bodrum'un bir beldesinde yaşıyoruz ve şimdiye dek hiç 50 liraya lahmacun satan bir yere rastlamadım :)
Muğla da sahili çakıl olmayan pek bir yer bulamazsınız varsa da çok azdır herhalde ben hiç rastlamadım.Sahili kum olsa bile denizi mutlaka taşlıdır.
booking.com dan gitmek istediğiniz bölgeyi fiyatları yazın size en uygun oteli verecektir başka türlüsü çok zor.
Akyaka çok güzeldir ama ucuz değildir.
Bodrum'un Gündoğan beldesi deniz açısından çok güzel yemekleri de ucuzdur oteller denize sıfır fakat otellerin ucuz olmadığını biliyorum. Buralarda pansiyon tarzı yerler pek bulunmaz genelde 2 ile 5 yıldız arası oteller mevcut.
Dediğim internet adresini kullanabilirsiniz. Marmaris'te fena değildir ama en uygunu Didim Akbük'tür Eylül ayında günlüğü iki kişi kahvaltı dahil 100 liraya bile yerler var.
İyi tatiller dilerim.
merhaba
2-temiz aile oteli
Aynen ben de bayiliyorum Akyakaya.ogrenciligim muglada gecti 4 yil hep Akyakaya giderdik yuzmeye ve balik ekmege.o zamanlar deniz kenarinda teknede GULBEYAZ diye bi balikci vardi enfes balik ekmek yapardi sonra ordan tasindi daha icerilere dukkan acti.gecen sene balayinda ordaydik,ucretsiz degil ama akbük koyunu tercih edebilirsiniz,berrak bi sahili vardir gittiginize degecektir.bir de otel degil de apart tercih edin.yemekler daha ucuza gelir.arabaniz var ise kahvaltiya yörük ali diye bi mekan var oraya gidin mutlaka süt recelinin tadina bakin.veeee yuvarlak cay uzerinde yemek yemeden dobneyin keza akan cayin uzerinde salincakta sallanabilirsiniz...A benim gibi bir Akyaka aşığı daha :)
Aynen ben de bayiliyorum Akyakaya.ogrenciligim muglada gecti 4 yil hep Akyakaya giderdik yuzmeye ve balik ekmege.o zamanlar deniz kenarinda teknede GULBEYAZ diye bi balikci vardi enfes balik ekmek yapardi sonra ordan tasindi daha icerilere dukkan acti.gecen sene balayinda ordaydik,ucretsiz degil ama akbük koyunu tercih edebilirsiniz,berrak bi sahili vardir gittiginize degecektir.bir de otel degil de apart tercih edin.yemekler daha ucuza gelir.arabaniz var ise kahvaltiya yörük ali diye bi mekan var oraya gidin mutlaka süt recelinin tadina bakin.veeee yuvarlak cay uzerinde yemek yemeden dobneyin keza akan cayin uzerinde salincakta sallanabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?