Teşekkür ederim yorumunuz için sanırım bende takıntı başladı ufak şeyleri dahi çok takıyorum büyük birşeymiş gibi görünüyor buda günlük yaşantımda bu şekilde yansiyor çekiniyorum insanlarla konuşmaya v.sNormal bir konuşma absürt bişey göremedim
Ay rahatladım şuanÇok garip gelmedi bana ama
Çok teşekkür ederim o kadar haklısınız ki. aynen böyleyim biriyle konuştuktan sonrada zihnimde sürekli gözden geçiriyorum şunu dedim bunu dedim şöyle deseydim keşke falan diye çoğu zaman da doğru şekilde ifade edemiyorum.Ne deseniz size saçma görünecekti zaten cümlede bir anormallik yok, anormallik sizin kendinize yaptığınız baskı, aman konuşma, eyvah ne dedim ben aman sakın saçmalamayayım diye diye iki sohbeti kendinize zehir ediyorsunuz. Biraz rahatlayın ve açılın, konuşun. Kendinizi ve fikirlerinizi ifade etmeye alışın
Örnekte bir sorun görmedim ben ama?
Bi sorun görünmuyo siz takinti yapmis siniz
Çok teşekkürler maalesef kendimi çok kastığım için takıntı oluyor yaE ne var ki bunda zaten cocuktan konusurken söylemissiniz tuhaf bisey yok ki .Kendinizi kasıyorsunuz sanırm konusurken ondan oyle hissetmis olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederimkonuştuğunuzda abes hiç bir durum yok ki. üstelik bana evladınızın anlattığınız durumu çok sempatik geldi.
Çokk teşekkür ederizAnormal olan ne ki? Benim için biri böyle dese çocuğu bir daha öper severdimpek tatlıymış oğlunuz Allah bağışlasın
Çok teşekkürlerDaha önceleri söylediğiniz basit şeylerde bile eleştirildiniz herhalde çünkü gerçekten söylediğiniz şey aslında çok tatlı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?