- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Söyle uzun bir süre tek basima yaşasam kimse aramasa sormasa bi kafamı dinlesem o kadar çok ihtiyacım var ki
Hayırlısı olsun. Olmadığı için özlem dolusun bizlerde olduğu için ve sıkıntılar yaşadığımız için tecrübe etmisiz konsuyoruzGruplar sohbet gırgır benim hiç öyle bi hayatım olmadı hayal bile edemedim şuan.
Doğru her şeyin ayrı bir eksisi var muhakkakHayırlısı olsun. Olmadığı için özlem dolusun bizlerde olduğu için ve sıkıntılar yaşadığımız için tecrübe etmisiz konsuyoruz
Bir arkadas cevresı olusturmaya calisin ozelden bana da yazabilirsiniz dertlesırız.Aslında gün içinde yaşadığım problemlerin iğne bası kadar olduğunu farkettim dün. O bana yan bakmış bu bana selam vermemiş.
Şiddet boşanma üç aylık evliliğimiz bitmesi evsiz kalmam tayin taşınma hepsinin altından kalktım ama günlük problemlerin altından kalkamıyorum 15 bin TL ye yakın psikolog parası harcadım hala aynı yerdeyim. Dün üzüntüden akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyudum. Anlatacak konuşacak kimse olmayınca uyudum.
Sebep arkadaşla ufak bi tartısma. Eve geldim ne anlatacak kimse var en arayacak bi yakın.
Bu sabah daha iyiyim tatbiki.
Ama yine aynı olacağım biliyorum hafta sonu yalnız yine kendi kendime düşüne düşüne hasta edeceğim kendimi.
Psikolog sürecim de yaşadıklarımı düşüne düşüne başladı. Yalnız olmasam en azından abim kuzenim vs yanımda olsa telefonum çalsa çok çok dok daha güçlü bir kadın olur kimseye tek kelime ettirmeyecek kadar özgüvenli olurdum.
Ben yalnızım diye biliyorum ya herkes de öyle biliyor sanıyorum bu da davranışlarıma yansıyor. Çok üzülüyorum. En azından evde günün nasıl geçti diyen biri olmasa bile arayıp nasılsın diyen biri olsaydı. İstan etmemek için susmaya çalışıyorum ama. Karnıma ağrılar giriyor :/
Çok özeniyorum telefonu çalanlara boş geyik muhabbeti bile yapanlara :/ Allah daha iyi etsin ama çok zor :/
Şaka sanırım bu . Bu konuyu açan birine en son söylenecek şey bu olmalı
Hangi yaşam koçu?Sizi biraz motive edecek bir terapi gorseniz?
Konularinizdan tanidigim kadariyla sizi ablama benzetiyorum.
Psikologu ona bir yerden sonra kendisinin tikandigini soyleyip yasam koclugu yapan bir baskasina yonlendirmisti. O cok iyi geldi. Kendindeki degerleri farkina vardi. Resmen kafayi topladi. Tabi basta bazi seyleri psikolog esliginde cozup atlatmisti.
Insanlar bu dönemde size iyi gelmeyecek. Suan herkes maddi manevi gergin. Ulassanoz da bir cogu sadece dert anlatacak. Siz kendinize iyi gelebilmeyi ogrenmelisiniz.
Yıldız haritası bakıyor musunuzO zaman diğer seçenek - > Zihninizi meşgul edecek şeylere yönelin
Örgü
Dikiş-Nakış
Astroloji, yıldız haritası vs.
Derya Baykalcılık (evdeki malzemeleri birşeylere dönüştürme)
Bakamıyorum malesefYıldız haritası bakıyor musunuz
Bi an sevinmiştimBakamıyorum malesef
Ahh keşke, bi zamanlar can sıkıntımdan özendim ama beceremedim, oyalamıştı ama bayağıBi an sevinmiştim
Hangi yaşam koçu?
zahmet olmazsa öğrenir misiniz? burada isim verme reklama girebilir. mesaj atar mısınız rica etsem?Valla ben tanımıyorum ama böyle bir arayisiniz varsa sorup ogreneyim sizin icin.
Tek bildigim birlikte yemek yiyorlar birlikte yuruyorlar. Anlattigi kadariyla kadin cok basit ama cok keyifli yasiyor. Bunu da danisanlarina aktariyor.
Dibine kadar kitap ve akademik arastirma diyorum ben. Duzeltemedigi psikoloji yok. İnsan hem ferahliyor hem kendini dinlemekten kurtuluyor. Zamaninda denedim basarili oldu. Psikolog da ise yaramadi ilaclar da terapiler de. Belki kac tane psikolog degistirmisimdir, kac farkli uzmandan terapi almisimdir. Hic biri bende ise yaramadi. Ha bu demek degil ki yontem yanlisti. Yontemler kesinlikle dogruydu ben insan olarak o yontemler icin yanlistim bence
Umarim kisa surede atlatirsiniz.
Valla ben tanımıyorum ama böyle bir arayisiniz varsa sorup ogreneyim sizin icin.
Tek bildigim birlikte yemek yiyorlar birlikte yuruyorlar. Anlattigi kadariyla kadin cok basit ama cok keyifli yasiyor. Bunu da danisanlarina aktariyor.
İnsan sosyal bir varlik.
İlla ki birilerini ariyor.
Bir de bosanma tasinma surecleri yasamissiniz.
Bunlar ekstra gonul yorgunlugu demek.
Ama mevcut durumu kabullenmek iyilesmenin ilk kosulu.
Cevrenizde hic kimse mi yok
Sizin insanlari aramaniz yasakli mi? Samimi oldugunuz insanlari istediginiz zaman arayabilirsiniz.
Biliyorsunuz degil mi?
Insanlardan bisiler beklemeyin, biriyle konusmak istiyorsaniz arayin ve konusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?