Muhabbet etmeyi özledim

Bir arkadas cevresı olusturmaya calisin ozelden bana da yazabilirsiniz dertlesırız.

Şaka sanırım bu . Bu konuyu açan birine en son söylenecek şey bu olmalı

Yoo bazen içinde olduğum hayattan cidden bunaliyorum. Kimse ulaşmasın uzaklara gideyim bir süre sadece kendimle kalayım istiyorum.

Hangi yaşam koçu?

O zaman diğer seçenek - > Zihninizi meşgul edecek şeylere yönelin
Örgü
Dikiş-Nakış
Astroloji, yıldız haritası vs.
Derya Baykalcılık (evdeki malzemeleri birşeylere dönüştürme)
Yıldız haritası bakıyor musunuz

Dibine kadar kitap ve akademik arastirma diyorum ben. Duzeltemedigi psikoloji yok. İnsan hem ferahliyor hem kendini dinlemekten kurtuluyor. Zamaninda denedim basarili oldu. Psikolog da ise yaramadi ilaclar da terapiler de. Belki kac tane psikolog degistirmisimdir, kac farkli uzmandan terapi almisimdir. Hic biri bende ise yaramadi. Ha bu demek degil ki yontem yanlisti. Yontemler kesinlikle dogruydu ben insan olarak o yontemler icin yanlistim bence
Umarim kisa surede atlatirsiniz.

İnsan sosyal bir varlik.
İlla ki birilerini ariyor.
Bir de bosanma tasinma surecleri yasamissiniz.
Bunlar ekstra gonul yorgunlugu demek.
Ama mevcut durumu kabullenmek iyilesmenin ilk kosulu.
Cevrenizde hic kimse mi yok

Benim de liseden beri arkadaş olduğum insanlara evlenince bir haller oldu. Arkadaş dediğin insan sana hava basmaya çalışır mı. Arıyorsun bir de yok kocam yok kaynanam vır vır. Sen evli değilsin ya derdini anlatıyorsun dertten saymıyor, yarım kulak dinliyor öyle. Telefonu kapatıyorsun ne bi rahatlamışsın ne başka bi şey. Baktım bencillik yapılmaya başlanmış çektim elimi eteğimi.
Bazen çok yalnız hissediyorum ama başka birinin de bana zerre faydası olmayacağını biliyorum. Bu yüzden kendi kendime yetmeye çalışıyorum. Napiyim yapacak bi şey yok.

Valla ben tanımıyorum ama böyle bir arayisiniz varsa sorup ogreneyim sizin icin.
Tek bildigim birlikte yemek yiyorlar birlikte yuruyorlar. Anlattigi kadariyla kadin cok basit ama cok keyifli yasiyor. Bunu da danisanlarina aktariyor.
zahmet olmazsa öğrenir misiniz? burada isim verme reklama girebilir. mesaj atar mısınız rica etsem?

Akademik araştırma derken açar musunuz biraz kitap okuyorum film izliyorum dizi izliyorum. Şuan eğlenceli bi dizi açtım ama iş yerinde minicik bi problem yaşadım böyle birine anlatmak istiyorum Allah sosyal yaratmış arkadaşımı arayacaktım elim gitmedi insanları bunaltmaktan sıkıldım

Valla ben tanımıyorum ama böyle bir arayisiniz varsa sorup ogreneyim sizin icin.
Tek bildigim birlikte yemek yiyorlar birlikte yuruyorlar. Anlattigi kadariyla kadin cok basit ama cok keyifli yasiyor. Bunu da danisanlarina aktariyor.

Kimmiş o bana da söyler misiniz

Sizin insanlari aramaniz yasakli mi? Samimi oldugunuz insanlari istediginiz zaman arayabilirsiniz.
Biliyorsunuz degil mi?

Insanlardan bisiler beklemeyin, biriyle konusmak istiyorsaniz arayin ve konusun

İnsan sosyal bir varlik.
İlla ki birilerini ariyor.
Bir de bosanma tasinma surecleri yasamissiniz.
Bunlar ekstra gonul yorgunlugu demek.
Ama mevcut durumu kabullenmek iyilesmenin ilk kosulu.
Cevrenizde hic kimse mi yok

Var elbet iş çevresi filan ama öyle olmuyor herkesin kendi ailesi kendi hayatı var sınırları var yakının gibi akraba eş dost gibi olmuyor.
Durumu kabullendim evet ama inanın su 6 ayda saçlarım beyazladı çünkü günlük hayatın zorluğunu paylaşmadan çok zorlanıyorum. Annem arar ama hal hatır sormaz paylaşımımız yok kuzen akraba yok öyle yalnız yaşıyorum

Sizin insanlari aramaniz yasakli mi? Samimi oldugunuz insanlari istediginiz zaman arayabilirsiniz.
Biliyorsunuz degil mi?

Insanlardan bisiler beklemeyin, biriyle konusmak istiyorsaniz arayin ve konusun

Arıyorum zaten hanım efendi eşim dostum akrabam ailem yok.
Bir iki arkadaşım da var onları da aramam yasaklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…