Jadaloz'um bi buna baksan bi de iskambil açsan olur mu :))
Ben bi kahve bakabiliyorum onu da yükle bana bakarım görür görmez :))
Bu nasıl bir iç sıkıntısı canım. Biraz rahatlamaya nefes almaya ihtiyacın var canım senin. Olaylardan insanlardan biraz uzaklaşmalısın kendi iç sesini dinlemelisin biraz kafanı dinlendirmelisin.
Bir erkek var iki kişi arasında kalmış. Bu erkek anne-sevgili arasında da kalmış olabilir. İki kız arasından tercih de yapıyor olabilir karar veremedim. Bayanlardan birinin elinde büyük bir koz var. Eğer beni dinlemezsem çok kötü olur tüm kirli çamaşırlarını ortaya sererim modunda.
E harfli biri var canım bu sen mmisin karşındaki mi bilmiyorum. İki kişi bi şey için kavgaya tutuşmuş. Bişeye sahip olma arzusu var burda. Maddi manevi ne bilemiyorum.
Üzerinde büyük bir göz var canım seni çok aşırı etkilemiyor ama yine de etkiliyor yani. Tilki gibi çıkmış çok kurnaz biri bu gözü olan.
3 vakte kadar ilanı aşk var sana :) bir erkek dizleri üstüne çökmüş elinde bişey uzatıyor.
Bi sıkıntını içinden atıyorsun canım. Rahatlıyorsun. 5 rakamı senin için bşey ifade ediyor mu? Bir erkek çıkmış 5 rakamı var ayaklarının altında. Bu kişiyle başkaları yüzünden bir tartışma yaşayabilirsin belki de 5 vakit anlamındadır. Seni bu konuda kavga etmen adına kışkırtanlar olabilir dikkatli olmalısın.
Canım haneye sürekli girip çıkan esmer biri çıkmış pek iyi görmedim bu kişiyi. Sana kötülüğü olan biri mi yoksa kendi içinde mutsuzluğu olan biri mi bilemiyorum ama içimde büyük bi sıkıntı yaptı bu kişi.
Senin dayanağım dediğin bazı şeyler var. Ama dayanağın gördüğün şeyler (insan da olabilir manev bişiler de bilemiyorum onu) aslında sana destek vermiyor daha çok köstek görünüyor . dert yığınından başka bişey değil.
E harfi ve 3 vakit tabağında da çıktı.
İskambiline de bakayım hadi fal yoğunluğu yok :)
İlişkide sen ağır basıyorsun sanki. Senin dediklerin oluyo daha çok. Kendini biraz da mesafeli tutuyorsun kalbini tamamen ona açmıyorsun gizlediğin şeyler oluyor ondan. Yakınlaşmak da istiyorsun ama sanırım kişiliğinle alakalı biraz da mesafeli durmak. Aranızda ufak bi sorun çıktı sen kaynaklı gibi görünüyor. Üzülen erkek olacak. Seni çok özlüyor oysaki, sevgini özlüyor. Sen de özlüyorsun ancak mesafe var aranızda.