Eki Görüntüle 880381 Eki Görüntüle 880380 Eki Görüntüle 880386 Eki Görüntüle 880388 Eki Görüntüle 880389 Eki Görüntüle 880391
kızlaar ben geldiiiim..fala çok ihtiyacım var
neye bu kadar üzüldün ki sen cnm içiniiiiii fena halde sıkan bişiler var . yüreğin kabarmış gözyaşı dökmüşsün sensanırım birisiiii için beklediğin biri mi var cnm senin bu kadar sıkma kendini olayları akışına bırakmayı deneee o kişi sana gelecek ama biraz vakti var tatlımmm etrafın yeşermeye baslamış muradına ereceksin ama dediğim gbi biraz zamanı var sanırım kış ortası gibi güzel haberler gelecek sanaaa
herkesiiiii dost sanıyorsun sen cnmmm burnunun dibinde ki düşmanları göremeyecek kadar temiz bir yüreğin var ... dikkat et cnm esmer kısa boylu küt saçlı çıkık popolu bir kadınnn bu kadının adının içinde a harfiii var bu kadına dikkat et senin evine giirip çıkan biriii huzurunda gözü var cnmmmm dikkat et
yüreğindeki kışın bitmesine çok kalmış cnmmm sabır biraz daha sabır yeşeriyorsun artık
hiissedebildiklerim suan bunlar cnm umarımmm iyi gelmişimdir cnmmm sanaaa
ah canım teşekkür ederim.eski sevgilimi bekliyorum eveeet..erken gelsin ya:)
Eki Görüntüle 880381 Eki Görüntüle 880380 Eki Görüntüle 880386 Eki Görüntüle 880388 Eki Görüntüle 880389 Eki Görüntüle 880391
kızlaar ben geldiiiim..fala çok ihtiyacım var
bir konuda çok kararsız kalmışsın sen içinde gel-gitler yaşıyorsun resmen. bu kadar düşünme canm su akar yolunu bulur zaten. herşey senin ayağına kndiliğinden gelecek zaten senin yapacağın şey beklemek o kadar.
bir yolun var ya sen gideceksn ya da sana gelicekler bilemedm ama o yolun sonunda 2 kişiyle konusman olacak. etrafnz aydınlık. senin hayrına gelişecek bir konusma olacak bu.
maddi durumu senden iyi olan biri var ancak sen bu kişinin fikirlerini ne bileym tavr ve dvranıslarını pek beğenmiyorsun. bu kişiyle de aranzda bir tartısma olacak.
isminde L harfi olan biri senin şu eski sevgilinle alakalı bir hber gtirecek sana.
oof kötü bir haber mi peki adige?
benimkiyle cumartesi konuştukta kötü konuşmadık iyi konuştuk..
ama dün bir kız aklımı karıştırdı.dıdıdının dıdısı ama dedi ki 3 4 yıl önce işte bir kıza yazdı o kız sevgilisinden ne zaman ayrılsa konuşuyolar falan ama duyumu buymuş oda bilmiyo.
kızz bn artık kndimden korkmaya başladım haa. başlarda öylesine baktıgm fal da artık cddi ciddi çıkanlar oluyor. hatrlarsan demiştim başbaşa konusmnz olacak diye 1 ay da süre vermştim. hyrdır inş :) ama şuan dediğim gelecek hbr iyi mi kötü mü onu göremedm canm. hberi gtrcek olan kişinin isminde geçen harfi görebildim sadece. ama sen yine de bu cocukla alakalı temkinli ol olur mu kuzum çünkü sadece o ki,şiden değil onunla alaklaı başka yerlerden de gelecek laflar olacak sana.
kızz bn artık kndimden korkmaya başladım haa. başlarda öylesine baktıgm fal da artık cddi ciddi çıkanlar oluyor. hatrlarsan demiştim başbaşa konusmnz olacak diye 1 ay da süre vermştim. hyrdır inş :) ama şuan dediğim gelecek hbr iyi mi kötü mü onu göremedm canm. hberi gtrcek olan kişinin isminde geçen harfi görebildim sadece. ama sen yine de bu cocukla alakalı temkinli ol olur mu kuzum çünkü sadece o ki,şiden değil onunla alaklaı başka yerlerden de gelecek laflar olacak sana.
falcı yapacam seni:))
canııım eveet haber geldi işte aklımı karıştırdı üzüldüm de doğru mu yanlış mı bilmiyorum da hoş ama ne bileyim özelden anlatıyorum sana
işte bende tam onu deemek istemiştim adigecimmm babystere
işte bende tam onu deemek istemiştim adigecimmm babystere
ama gelsin o kişi genede ben temkinli oluruuum:)
kızıçeler yeni falım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?