canım bi insan kalbini kırmış, tam anlamıyla kırmış diyemem de çatırdatmış, büyük bir çatlak var, ve sen buna çok içerlemişssin
böyle bi ağaç yeşertmek istiyosun, emeklerinde fazla hatta çevrenki pek insannın da seni desteklemediği zamanlar olmuş, yapmak istediğin planlar projeler hayallerin , bunları düzene sokmak istediğin bi döneme giriceksin, düzeltmeler yapıcaksın sürekli, ne organize ettiysen, yani bi ağaç yeşertiyosun, bazı sıkıntıların kuruntuların var ama baharla birlikte bunlar sanki sen pek uğraşmadan yolunu bulucak gibi
bi arkadaşın ya evlendi ya nişanlandı onun gibi bi haberin var bunun 2 li sohbeterle konuşması var sanki, 2 şe arasında kalıcaksın, ya önündekini alıcaksın başını doğrultursan, geçmiştekine yüzün dönük ama onu karanlık tarafa itiyosun bazı şeyleri bitirmişssin, eskisi gibi değil yani sana ilk fal bakmaya başladığımdaki gibi değil
yalnız başıma oturup kendini toparlama gibi durumların olucak tabağında da çıkmış bu , hatta oturduğun yerden kalkıp adım atıyorsun, iş başvuruları yapıcaksın heralde hemde bir sürü yere birden, bu sefer adımın büyük kararlı gördümseni
umarım herşey gönlüne göre olur canım
sağol bebeğiiim. işe girebilcem mi bari ya
giz cnm bana katina bakabilirmisin
ben esmer tenli koyu kahve gözlüyüm
oda esmer tenli ela yeşil arası göz rengi
o balık ben boğa burcuyum cnm
tarota baktım, 6lı bi zamanda haziran ayıda olabilir, 6 hafta sonra da olabilir bilemedim yorgunum pek yoğunlaşamıyorum
yalnız hiç istemediğin bi insanla karşılaşman var eski sevgililerinden biri olabilir ondan sonra sanki işin olucak, böle hiç karşılaşmak istemediğin biri bu
sağol şekerim 6 hafta olsun o ya
sağol şekerim 6 hafta olsun o ya
kızlar yarın kahvemi içer koyarım banada bakarmısınız?
bu saatte içmek olmaz :)
canım sen tarot mu bakıyorsun. bana da bakar mısın?
tatlım kahve içsem bakar mısın içimden geldi şimdi görünce.
kızlar yarın kahvemi içer koyarım banada bakarmısınız?
bu saatte içmek olmaz :)
iç şekerim yarına ben akşama bakarım
bakarım
sizdebana bakarsanız neden olmasın :)
tarot - isimleriniz burçlar
katina- isimler ten göz rengi
iskanbil- isimler yalnız yakın zamanı gösterir iskanbil 1-2haftalık durumu en fazla soru vevap yapapıyorum onda
kavve de olur hangisini isterseniz, kahve yi yorgun olmadığımbi zamanda baksam daha iyi olur aslında
iç şekerim yarına ben akşama bakarım
tamam o zamn yarın koyayım vakit epey geçti.
Bana fal bakacak birine bende kahve falı bakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?