- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
canm merhaba. sana dün de söylemiştim bu aralar enerjn yüksek diye resmen bu iki fal birbirini tamamlar gibi olmuş. isteklerine kavuşabilmen için şansın çok yüksek sadece isteklern için adım atmalı ve uğraş vermelisin. gerisi kendiliğinden çorap söküğü gibi gelicek zaten. sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun sanırım ama bu dönemde kızgınlık anında bilerek yada bilmeyerek arkasından konustugun kişilerin bu konuşulanlar kulaklarına gidicek ve bu tutumuna da bozulucaklar canım. sen sen ol ne kadar kızsan da yine de kimseye belli etme, kimseye güvenip bir şey söyleme. çünkü laf taşıyan insanlar var etrafında. böylece kimsenin de kalbi kırılmamış olur. yakın zamanda evleneceğini biliyorum ama at çıkmış ki at murat demektir yine de belirtmeden geçmek istemedm. sevdiğinle de aranda küçük anlaşmazlıklar çıkabilir ama sen alttan almaya çalış canım. yoksa yok yere ikinizde üzülüceksnz. unutma ki evlilik arifesindeki her çift arasında bunlar olur tuzu biberi de sakinliğini koru. kafanda o kdr çok şey var ki kndini sıkışıp kalmış gbi hissediyorsun ama bu günlerin geçmesine çok az kaldı yakında ferah bir noktaya ulaşacaksn az kalmış.etrafındaki insanlar hakkında düşüncelerinin değişmesine sebep olacak şeyler yaşamışsın ve sanırım bunun şaşkınlığını da henz üzernden atamamışsın ama aslına bakarsan iyi olmuş bu kim dost kim düşman görmüş oldun. görebildiklerim bu kadar canım..
müsait bir zamanında iskambil bakarsan çok sevinirim. ben beyaz tenliym o kumral :)
adige canım benim falımı da yorumlar mısın