Canim ozelden baktim ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ewt canım okudum yorumuna sağlık 5dk da 1 mesaj hakkından dolayı cevap yazamadım . katina için saç ten göz rengini eğer bir ilişkin varsa ikinizin bilgilerini yazman gerek
Canim bisey degil sac rengim normalde kahverengi boya var siya :) goz rengim yesil ela tenim bugday sevgilimde sarisin kahverengi gozlu teni beyaz simdiden cok saol :)
canım sizin ilişkinizde bazı şeyler için aceleci davranıyorsunuz daha soğukkanlı olmalısınız.sevgilin seninle birlikte olmakla doğru bir karar verdiğini düşünüyor.fakat bazı planları var bu yüzden birşeylere geç kaldığını düşünüyor bunlar eve taşınmak yada aile kurmak gibi olabilir.seninle mutlu bir aile olacağınızı düşünüyor.erkek arkadaşının bir hastalığı olabilir fakat çok önemli birşey değil sanırım.yalnız erkek arkadaşının kafasını karıştıran yada karıştıracak esmer bir erkek olabilir bu senin daha önce bir ilişkin olduysa o kişiden kaynaklanabilir esmer birsevgilin oldu mu cnaım.sen ise kendini daralmış ve mutsuz hissediyorsun.senin kafanda bu ilişkiden çok işle ilgili şeyler var belki işinde yükselmek yada bir işe girmek gibi düşüncelerin var sanki.bu hastalık sende mi erkek arkadaşında mı bilmiyorum canım ama bir hastalık söz konusu olabilir.aranız nasıl bilmiyorum canım ama bozulabilir.
bunlar çıktı canım kusura bakma pek iç açıcı şeyler çıkmadı
Saol canim ayrilik mi gozuktu yani aramiz suan bozuk onun bana olan sevgisi coktur ama dedgin gibi staj islerim falan kafam oraya yogun
canım ya senin bu sorunun üstüne tekrar sordum kartlara çektiğim kartların hepsi olumsuz çıktı katina destesinin en olumsuz kartları çıktı diyeyim sen anla
Anladim canim cok saol .s uzuldum seneye dugunumuz olcakti ayrilmak istemem :)
canım fal bu öyle olacak diye birşey yok hakkınızda hayırlısı olsun inşallah üzüldüm bende keşke yazmasaydım
Canim sIkIntili cikmissin biraz
bir yola gitme durumun var
Büyük bir kismetin geldi gelecek insallah
sanki bir erkekle görüsmen olacak yola gitmeden önce canim ellerini tutmus bir erkek cikti acabaaa diyorum? Esmere benziyor ellerini avuctarinin icine almis seni seven bir erkek bu
C harfli birini düsünüyorsun sanki
canim sanki bir ilan verilcek sende bunu duyucaksin kosa kosa gidiceksin
bir is görüsmesi gibi biisi var ciddi bir görüsme yapcaksin sanki
Senden hoslanan bir insanla bir arya gelip konusman olacak biraz utangac bicimde baslicak bu erkek senden büyük giibi
cok güzel haberler aliyosun
kocamaaaaaaaaaan bir kismetin daha varrr:)
Görebildiklerim bu kadardi canim az görebildim ama güzel seyler gördüm sIkIntilarin gidiyooor
Canim tesekkur ederim agzindan bal damliyo canim haftaya bi yola gitcem orada biriyle koyu kumralla esmer arasi yasca benden buyuk bu kisiyle gorusme olcakmi gorebildinmi ve bu gorusmeden mutlu ayrilcakmiyim?
C harfi eskide kalmis biri aslinda bayagi eski alakam yok ama arada ne yaptigini merak ediyorum bazen o kadar :O
merak etme canim hic unutür muyum aklimda
falıma bakanların falına bakıyorum canım artık eskisi gibi zamanım olmuyor
Canim falimi ekledim yorumuyaparsin
En dogrusu canim cunku hep karsiliksiz istiyorlar ,anlamadiklari halde anliyorum diyip 1-2 sey salliyorlar yada anladiklari halde yorum yapmiyorlar ama baskalari onlara yorum yapsin istiyorlar ben de kac kez karsiliksiz baktim ozfllikle ozflden ama bene artik kimseye karsiliksiz bakmiyorum 3-g kisi haric zamaninda onlar bana bakti bende onlara bakiyorum sende bu 3-4 kisiye dahilsin ;-)
Bosalttim canimMsj kutun dolu canimmmm msj atamiyorummm
Bosalttim canim
Eki Görüntüle 1135961 Eki Görüntüle 1135969 Eki Görüntüle 1135968 Eki Görüntüle 1135967 Eki Görüntüle 1135966 Eki Görüntüle 1135965 Eki Görüntüle 1135964 Eki Görüntüle 1135963 Eki Görüntüle 1135962 Eki Görüntüle 1135970
kızlar hadi fallaşalııım yarın iş görüşmesine gidicem benim için önemli azıcık bu fal:)
bakana bakarım şekerler
Bosalttim canim
cnm cevabini yazamiyorum mesaj kutunu biraz bosaltsan yine iyi olacak :)
Emily bana da bakarmısın çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?