içime kurt düşürdün canım ya :) zaten kıskanç ötesi biriyim

nişanlıma göz dikenin gözünü yuvalarından sökerim eline tutuştururum vallahi. kimse o yarım akıllı aklının diğer yarısını da ben alırım görür :) öyle biriyle karşılaştım saçma sapan konuştu benimle sonradan öğrendim sevgili görümcem o kişinin önceden nişanlımdan hoşlandğını vs söyledi bana. ama bu kadın evli ve iki çocuk sahibi. hala gözü benim eşimdeyse gözleri çıksın ne diyim. kimsenin elinden alıp kendime eş yapmadım adamı kaybeden de kendi derdine yansın :)
ev kurmaya çalışıyoruz eşyalarımızı alıyoruz stresli geçiyor ama zamanla düzelecek her şey biliyorum

teşekkür ederim canım hemen çekiyorum tarotunu :)
canım kartın diyor ki,
duygu ve düşüncelerin arasında çelişkiler söz konusu çok kararsız kalıyorsun bazı konularda. kararsızlıkların yüzünden kaybettiğin şeyler oluyor. bu yönde biraz daha cesaret sahibi olmalısın ve biraz da risk almalısın.
güçlü hissettiğin bir döneme giriyorsun. etrafındaki insanlara karşı çok adilsin.
çok bilgili ve tecrübeleri olan birisin, orijinal fikirler üretiyorsun ve iş yaşamında çok başarılı görünüyorsun.
canım çalışıyor musun bilmiyorum ama kartında yeni bir iş çıktı sna ait olan bir iş. başarı ve zenginlik seni bekliyor.
her şey harika çok insancıl bir yapın var, çok adilsin çok verici bir yapıya sahipsin ama oldu ki bunları suistimal eden biri çıktı vay haline. asla affetmeyen bir yapıya sahipsin