beklediğin bir haber var senin ama bu olumlu değil pek canım. büyük bir haber. bir erkekle konuşman var. kozlarınızı oynuyosunuz resmen. aranızda engel var yalnız aranızda.birinin karşısında ağlıyorsun sen thalix. bu yaşça senden büyük olabilir. ama ağlama nedenin dertlerinin içinde birikmesi.adında L olan bir kadın var buna dikkat etmelisin. uzaktan çok güzel bir haber gelecek sana. bu haberi verende bir kadın ve saçları önüne düşmüş perçem kahkül gibi birşeyi var ve saçı toplu dalgalı biri.bir erkeği reddediceksin ve gitmemen için yalvaracak sana.Kizlar fallasabilirizz :)
Bekarimalnız sizin.
is icin kapattim
tamamdır yarına içer ekledim ben falımıkismet canim ins
tarot kartim yok digeride sadece ask mesk türü seyler cikiyor katinada kahve olsa iyiydi istersen yarinada kalabilir yani gece gece uykun kacmasin
Gene kahve icersin is niyetine sadece cikanlara bakariz :)
belkide i$in bilgisayarda olan bir i$tir ki genelde artik bilg basinda is yapiliyor ama senin durumun o sekildeydi eger derslerin bilgisayara bagli degilse tahminim dogrudur insallah gerceklesir :)
Evet kahve fallari genelde uzun süreyi kapsamiyor kisa vade hep
beklediğin bir haber var senin ama bu olumlu değil pek canım. büyük bir haber. bir erkekle konuşman var. kozlarınızı oynuyosunuz resmen. aranızda engel var yalnız aranızda.birinin karşısında ağlıyorsun sen thalix. bu yaşça senden büyük olabilir. ama ağlama nedenin dertlerinin içinde birikmesi.adında L olan bir kadın var buna dikkat etmelisin. uzaktan çok güzel bir haber gelecek sana. bu haberi verende bir kadın ve saçları önüne düşmüş perçem kahkül gibi birşeyi var ve saçı toplu dalgalı biri.bir erkeği reddediceksin ve gitmemen için yalvaracak sana.
banada bakarmısınkızlar tarot kartı çekinde yorumlayım :)
Tarot kartı çek yorumlayım canım.kızlar bana kağıt falı bakmak isteyen olur mu
ben özelden atmıştım bakarım demiştiniz ama neyse teşekür ederim yine deTarot kartı çek yorumlayım canım.
canım o kadar yorgunumki kalkıp kartları alacak halim yok yarın buralardaysan yazarım cnaımTarot kartı çek yorumlayım canım.
Bekliyordum. :) banada kart ćeker misin. Kartlarıda yazar mısın. Sana da tarot yorumlarım.falcı bacılar kimse varmı fallaşalım mı
bak çekicem ama öyle 10 tane kart yrumlayamam çok yorgunum zaten fincanı yüklemeye üşeniyorum deli gibi niye fal kapatıyosam alışkanlık yaptı bendeBekliyordum. :) banada kart ćeker misin. Kartlarıda yazar mısın. Sana da tarot yorumlarım.
Özelden yazıyorum. :)bak çekicem ama öyle 10 tane kart yrumlayamam çok yorgunum zaten fincanı yüklemeye üşeniyorum deli gibi niye fal kapatıyosam alışkanlık yaptı bendedur sana yazıcam birazdan kartları . sende neyle ilgili bakmamı istiyorsan sorunu yaz canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?