Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
özelden yazdim canm mesajina cvp :)))

kartlarim

Para dokuzlusu
kupa ikilisi ters
asiklar
kilic sekizlisi
kilic kralicesi
degnek asi ters
Para kralicesi ters
ay
azize ters
ölüm ters

canım şu anda kendine güvenen güçlü bir kadınsin ve elinde çok güzel bir kuş tutyorsun. Karsilik aşkınız çıkmış. Doğru kişiyi bulduğunu düşünüyorsun. Geçmişte hoş şeyler yaşamamışsin. Kendini bataklığa saplanmış gibi görmüşsün. Kartlar bu durumdan senin çaban la kurtula bileceğini söylüyor. Gelecekte bazı şeyler geçilebilir ve beklediklerin olmaya bilir. Evlilik kartların ters dönmüş. Ilişkinin biteceğinden korkacagın gözüküyor Gelecekte. Biraz sabırlı olmam gerekiyor.

canım şu anda kendine güvenen güçlü bir kadınsin ve elinde çok güzel bir kuş tutyorsun. Karsilik aşkınız çıkmış. Doğru kişiyi bulduğunu düşünüyorsun. Geçmişte hoş şeyler yaşamamışsin. Kendini bataklığa saplanmış gibi görmüşsün. Kartlar bu durumdan senin çaban la kurtula bileceğini söylüyor. Gelecekte bazı şeyler geçilebilir ve beklediklerin olmaya bilir. Evlilik kartların ters dönmüş. Ilişkinin biteceğinden korkacagın gözüküyor Gelecekte. Biraz sabırlı olmam gerekiyor.

suan kimse yokki hayatimda cnm hmmm belkide birisi cikacaktir neyse saol cnm

Hanımlar bana da bakabilcek olan var mı? :) az buçuk kahve falı uydururum bakana:D

selam kızlar :)
ben yokken ne kadar çok fallaşmışsınız kııskandım :)
babyster canım istediğin falı yaz da bakayım dünden fal sözüm vardı sana

bende tarot bakabilirim
$DSC03386.webp $DSC03387.webp $DSC03388.webp $DSC03389.webp $DSC03390.webp $DSC03391.webp $DSC03392.webp $DSC03393.webp

Canım kusura bakma giremedim pek bugün.
Canım için kapalı görünüyor ama hayatın çok aydınlık çıkmış. Eğer varsa kafana çok fazla taktığın şeyler yakın zamanda çözüme kavuşacak. Ferahlama görünüyor.
Burnundn bir rahatsızlığı olan biri var. Canını sıkan bri bu. Çok nankör bi insan hiçbi şeyin kıymetini bilmiyor yaptıın hiçbi olumlu şeyi görmüyor her şeyi olumsuza yoruyor. ,
Canım pişman olup ayağına nkapanmış biri var ama sen dönüp bakmıyorsun. Umursamıyorsun bu kişiyi, görmezden geliyorsun. Belki seni çok üzmüş çok kırmıştır ama böyle yaparak hata ediyorsun. 4 kişilik bir gezinti var. Dağa tırmanıyor gibi çıkmışsın belki desteklerle beraber bir yükseliştir hayatında olacak.
Kendi gücünle defettiğin iki kötülük var hayatında. İki başarı elde etmişsin veya edeceksin.
E harfli bir erkek var çok çalışkan biri. Çok hayali var bir çok şey planlamış ama planlarını beraber uygulamak için istediği kişi yanında dedğil.
Üç mutlu haberin var canım. Bi de gitar gibi bişey çıkmış.
Canım bu kadar görebldim kahve yorumunda pek iyi değilim galiba bu sıralar

Canım kusura bakma giremedim pek bugün.
Canım için kapalı görünüyor ama hayatın çok aydınlık çıkmış. Eğer varsa kafana çok fazla taktığın şeyler yakın zamanda çözüme kavuşacak. Ferahlama görünüyor.
Burnundn bir rahatsızlığı olan biri var. Canını sıkan bri bu. Çok nankör bi insan hiçbi şeyin kıymetini bilmiyor yaptıın hiçbi olumlu şeyi görmüyor her şeyi olumsuza yoruyor. ,
Canım pişman olup ayağına nkapanmış biri var ama sen dönüp bakmıyorsun. Umursamıyorsun bu kişiyi, görmezden geliyorsun. Belki seni çok üzmüş çok kırmıştır ama böyle yaparak hata ediyorsun. 4 kişilik bir gezinti var. Dağa tırmanıyor gibi çıkmışsın belki desteklerle beraber bir yükseliştir hayatında olacak.
Kendi gücünle defettiğin iki kötülük var hayatında. İki başarı elde etmişsin veya edeceksin.
E harfli bir erkek var çok çalışkan biri. Çok hayali var bir çok şey planlamış ama planlarını beraber uygulamak için istediği kişi yanında dedğil.
Üç mutlu haberin var canım. Bi de gitar gibi bişey çıkmış.
Canım bu kadar görebldim kahve yorumunda pek iyi değilim galiba bu sıralar
yok bence bu sefer tuttu:) çok sıkıntılıyım evet şu yds sınavından geçip ankaraya gitmek istiyorum.belki o olucaktır 4 kişiyiz ailede de ona yordum ama.dönende belki eski sevgilimdir dedim.canım kahvene baksam eski sevgilimle ilgili iskambil açar mısın

yok bence bu sefer tuttu:) çok sıkıntılıyım evet şu yds sınavından geçip ankaraya gitmek istiyorum.belki o olucaktır 4 kişiyiz ailede de ona yordum ama.dönende belki eski sevgilimdir dedim.canım kahvene baksam eski sevgilimle ilgili iskambil açar mısın

sevindim tuttuğuna. tutturamıyorum bu ara ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama baktığım fal hoşuma gitmiyo

bakarım canım yaz tenlerini sen bakarken ben de bakayım

3 yolun var hepsinde nişanlınla beraber mutlusunuz el elesin canım.biri seni çok kızdırıyo bu senin boylarında senden irice biri.laf anlatmaya çlaışıyosun bu kişiye.sen birini hayatından çıkarıyosun.buna da çok üzülüyosun aslında.2 tane haberin var bunlar güzel haberler.çok konuşanın var arkanda senin yine yoğun bi döneme giriyosun gibi.kafanı taktığın bu aralar bir olay var o düzelicek istediğin gibi sonuçlanıcak.seni aileden birine sırtına dönmüş gördüm.buna o zorlamış gibi ama.bi bebek haberi var.bide kısa saçlı biri var kafası büyük çıkmış her yerden seni izliyo gibi bu kadın.dikkatli ol

ben beyaz tenliyim o esmer canım.bakıyorum kahvene şimdi

canım şu an aranızda mesafe görünüyor ama görüşmek de istiyorsunuz birbirinizle. kartlarınız ayrı çıktı. şu an ayrısınız sanırım. senin ailenden yana bazı problemlerin çıkmış canım ayrılık sebebi de olabilir ailen. ikiniz de kendinize yeni yollar çizmiş görünüyorsunuz şu an. kumral bir erkek çıktı canım bi de. erkeğin kalbiyle senin aranda çıktı kart. erkek belki sana yakınlaşmak istiyor olabilir ama kumral erkek engel oluyor ona. belki erkeğin arkadaşı belki senin yakınında olan biri belki de sana aşşık biri.

Back
X