fallasalım mıKarşılıklı tarot bakmak isteyen var mı?
ben attım mesajjj ama görmedin sanırsamFalasmak isteyen mesaj atin
gördüm simdi tatlım pardonnn cvp vermissnFalasmak isteyen istedigi fali bakarim tarot yilfizname iskambil katina karsiliginda kahve fali isterim
fallasalım mıKarşılıklı tarot bakmak isteyen var mı?
fallasalım mıkizlar kahve fali bakan varsa fallasmak istiyorm
tarot mu bakıyodun tek canımkizlar kahve fali bakan varsa fallasmak istiyorm
Evet, tarot bakabiliyorum.tarot mu bakıyodun tek canım
bana bakar mısın bi canımEvet, tarot bakabiliyorum.
???? canımm bakar mısınEvet, tarot bakabiliyorum.
tamm canımBugun cok fallastim, ustume agirlik coktu. Uyucam simdijun_jandi
hala uyumadın mı kız ben sıkıldım evdeeBugun cok fallastim, ustume agirlik coktu. Uyucam simdijun_jandi
ben istiyorum ama sen benle fallasmak istemiyorsun..fallaşmak isteyen mesaj atabilir
çnkü herkese baktğn fal benzer cnm herkeste cenaze görüyorsun resmenben istiyorum ama sen benle fallasmak istemiyorsun..
bi sende bi de bi arkadsta gördüm yalan atmıyorum canım gördügmü yasıyorum burda maksat muhabbetçnkü herkese baktğn fal benzer cnm herkeste cenaze görüyorsun resmen
aaa o da mı ban yemis ne güzel fallasacak birilerni buluyoz banlanıyolar bi ara yıldıznamede annemn benim adımı ben söylemeden bilen bi kız vardı herseyimi bilmisti hosuma gitti o da banlanmıs hani reklam yapmadılar bisey yapmadılar banlanmıslar
evt banlanmış. br çok fal bakan kişi banlanıyoraaa o da mı ban yemis ne güzel fallasacak birilerni buluyoz banlanıyolar bi ara yıldıznamede annemn benim adımı ben söylemeden bilen bi kız vardı herseyimi bilmisti hosuma gitti o da banlanmıs hani reklam yapmadılar bisey yapmadılar banlanmıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?