- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
canım senin bu aralar bir sağlık sorunun mu var? bir rahatszlık geçireceğini ama kısa zamanda atlatacağını gördm. bu ara çok hassassın sanki sen kim ne dese alınıyorsun, kndi kabuguna çekiliyorsun sanki. sen sevdiğinleayrıydın dimi ben yanlış hatrlamıyorum. birbirinize arknz dönük çıkmışsınız yine. sen herkesi kndin gbi görüyorsun canm ama bu sana fayda değil zarr getirir. insnlara iyilik yapmayı kendine görev edinmiş gbisin ama aynı karsılığı etrafndaki herkesten göremiyorsun ve bu da seni üzüyor. yıldzların var canım bol bol. bu başarı demktr. yapacağın bir iş neticesinde güzl bir başarı yakalayacaksn ve bu başarı seni bir üst mertebeye gecmeni sağlayacak. içinde pişmanlık duydugun ve sürekli keşke dediğin bir olay yaşamışsın sen. ama kendini bu kdr üzme bu olay için. senin için en iyisi olmuş sonucu. ilerde daha iyi anlayacaksn zatan senin hakkında böylesinin daha hayrlı oldugunu. yakın bir zaman bir yolculuk var sana. devlet kapısından gelecek güzel bir habern de var bu arada. senin için artık çok bir önem taşımayan bir haber alacaksn ama burda haberden çok haberi getirene dikkt et canm. çünkü senin için çok da iyi şeyler düşünen senin iyilğini isteyen biri olmayacak bu kişi.
ya canım inşallah.sınavı geçmeliyim haftaya sınavım var.o zaman yüksek lisansa alınırım belki oda devlet üniverstesi malum.başka şehir ama benim okulum orası gitmek istiyorum.evet ayrıyız sevgilimlede canım çok sağol teşekkür ederim