Evet doğrusu kısaltmadan yazmak :)selam bu arada :))
Ne falı bakıyorsunuz kahve mi sadece?selam bu arada :))
Evet doğrusu kısaltmadan yazmak :)
Ne falı bakıyorsunuz kahve mi sadece?
Fallaşmak isteyen varsa burdan fallaşabiliriz kızlar. :)
o açıdan demek istememiştim ben bodoslama yazmışım selam bile demeden o yüzden yazdım sonradan :)
Anladım :) ben farkli dusunmusum
Bana katına bakar mısınız bende sabah bakarım olur mu?
kahve ve katina bakıyorum. ancak yarın sabaha bakabilirim artık.
Kızlar buraya fotoğrafı nasıl atıyorsunuz
Tamam canım sağol denicemmesaj yazdığın alanın sağ alt tarafında dosya yükle var. oradan..
Olur canım olur hatta daha iyi olur öyle, şimdi ben de bakarsam zor uyurum. :)yarın sabah yorumlarım inşallah canım, istersen :)
Fallaşmak isteyen varsa burdan fallaşabiliriz kızlar. :)
Olur canım olur hatta daha iyi olur öyle, şimdi ben de bakarsam zor uyurum. :)
Bir-iki kişi daha dedi miras olayını da, bize miras bırakacak bir aile büyüğümüz yok bizim, bi acaba oldum artıkyatmadan bakayım dedim ben ama hep olumsuz gördüm
Bir iki kişi daha dedi miras olayını da, bize miras bırakacak bir aile büyüğümüz yok bizim, bi acaba oldum artık
Yok kız ben bi haneden çıksam rahatlayacağım, harbi çok isteyip çok uğraşıyorum. Gidecek bir başkasıdır da kim bilemedim. :)
Ben simdi mi bakayım?
Bende yatacaktım ama var geçtim. Olur canım bende bakayım madem.bilgiblazim mi burç falanR rapunzel24 , buradaysan açayım canım falını. yatmayı düşünüyordum ama biraz daha kalacağım :)
Bende yatacaktım ama var geçtim. Olur canım bende bakayım madem.bilgiblazim mi burç falan
Sabah kalkınca bakayım o zaman olur mu, ateş basıyor bu saatten sonra bakınca, harbi sabahlatıyor beniinşallah bilmediğin bir miras vardır :)
inşallah sensindir giden :)
ne zaman istersen o zaman bak canım acelesi yok :) uygun olduğunda en son attığıma bakabilirsin başka falım yok hazırda :)
Su an ayrıyız erkek arkadaşımla barışacak mıyız. O da beni düşünüyor mu?sorun varsa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?