- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Fallaşmak isteyen yok mu acep?
Falına bakarken genel itirabiyle hane ve akraba ilişkileri gördüm. Aşk konusunda bir sonrakinde sorarsan daha detaylandırırım canım.
Bu aralar kendini tutukluymuş gibi hissediyor olarak gördüm. Ancak aslında kendinden kaynaklanan ama çevreye mal edilmeye çalışılan yasaklardan da kaynaklanabilir. Böyle bir 'evet-ama' tutumu var gibi. İnsanların fikirleri beynini şişirmiş, patlamaya hazır volka gibisin.
Hiç umulmadık bir şeye patlayacaksın yakın bir zaman dilimi içerisinde. İsminin içinde 'R-Y-E' harfleri bulunan bir insanlar ağız dalaşın olacak.
Kocaman bir göz çıkmış, yıldızın düşük olabilir ya da kendi kendine bile nazar değirecek bir enerjin olabilir. Bir insan (cinsiyet göremedim) kendisini uçurumun kenarında atmaya hazır ancak geride bırakacağı 4 kişiye bakıp bakıp vazgeçiyor. Bu insanın belinden tutup kendine gelmesini sağlayacaksın.
Kendi kendine fikir çatışması yaşıyorsun. iki tane istediğin birşey var ikisi de olsun ve ikisi de aynı anda olsun istiyorsun. Eğer ki birisinin olması için bir adım atmasaymışsın baya bir yol gidecekmişsin. Diyeceğim o ki yolun açık kararsızlığı ortadan kaldırdığın anda feraha ulaşacaksın.
Bir baba figürü gördüm, göbekli tontik bir amca oturmuş uzaktan seni izliyor ellerinde uzatmış öylece bekliyor.
Hanenin içine giren sinsi bir insan var ama bu insanın size değil kendisine zararı var.
sağol cnm yüreğine sağlık :)Uzun saçlı bir bayan arkadaşın içinde 'E-R' harfleri bulunan, bu bayanla bir kırgınlığınız olmuş. İkinizde birbirinize arkanızı dönmüşsünüz ancak bir erkek vasıtasıyla sana haber gönderecek. Biraz sıkıntılı ve en iyi senin anlayacağını düşünüyor.
Etrafın çok kalabalık insan kaynıyor ama sen kendini kalabalık içinde yalnız hissediyorsun. Ya da çok sıkıldın bu kalabalıktan kendini soyutlamak istiyorsun.
Bir bayan gördüm, oturarak namaz kılıyor. Bu kişinin hayır duasını alıyorsun.
Bir kalp çıkmış güzel ama sanki sıkıntıda yani bu geçmişteki güzel bir ilişki gibi gördüm. Ara sıra senin mi karşı tarafın mı bilemem ama anılarda yaşıyor biraz bu ilişki.
Yaşantında farklı bir tempo ve hız hakim olacak. Yeni bir heyecan yolda :)
buralardaysan fallaşabiliriz canımYarın akşam için sözleşebilecek olan var mı, karşılıklı kahve falımıza bakalım..
Bu akşam uygunsan fallaşabiliriz.Yarın akşam için sözleşebilecek olan var mı, karşılıklı kahve falımıza bakalım..
Bende varım fallaşabiliriz.Yarın akşam için sözleşebilecek olan var mı, karşılıklı kahve falımıza bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?