- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
yok hiç fallaşmadık cnm :) bende kahve bakıyorum bekliyorum fincanını. hangi bilgileri vermem gerek10lu melek destesi aciyorumm bi ara fallasmistik sanirim
Isim dogum tarihi net bir soru bir de 1-50 arasinda 10 tane sayi soylersen bakarim kuzum :)yok hiç fallaşmadık cnm :) bende kahve bakıyorum bekliyorum fincanını. hangi bilgileri vermem gerek
Isim dogum tarihi net bir soru bir de 1-50 arasinda 10 tane sayi soylersen bakarim kuzum :)
Banada bakarmisinizzzzz :)Isim dogum tarihi net bir soru bir de 1-50 arasinda 10 tane sayi soylersen bakarim kuzum :)
Olur tabi siz ne bakiyorsunuz :)Banada bakarmisinizzzzz :)
Bana hangisi kolaysa sizi ugrastirmiycaksa ona bakin yeterOlur tabi siz ne bakiyorsunuz :)
Yok onu demedim karsilinga ne bakacaksiniz siz banaBana hangisi kolaysa sizi ugrastirmiycaksa ona bakin yeter
Kuzu fallasalimmi?Kızlar fallaşalım mı?:)
Asagiya birakiyorum gun icinde yollarsan fallasalim,cok gecmis olsun caniiim.Fallaşmak isteyen var mı?
20lik diş sorunum olduğu için bakamıyorum bu sıralar; ama şu anda ağrım yok, bakabildiğim kadar bakmayı deneyeceğim.
fallaşmak ister misin canım :)Fallaşmak isteyen varsa 10lu melek açılımı yapiyorum net soru üstüne
eveett :))fallaşmak ister misin canım :)
bekliyorum fincanlarını canım :)eveett :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?