- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 688
tamam canım baktım bile seninkine![]()
Böyle çadır gibi mi desem tek katlı bi ev mi desem öyle bi yer var canım. Huzur dolu bi yer burası. Bolluk bereket hiç eksik olmuyor maşallah.
Canım bi kalp var ama sen arkanı dönmüşsün bu kalbe. Eğer sevdiğin kişiyse bu küsseniz falan o çıkmıştır veya senin gözünün önünde olan ama senin görmediğin bi aşık var etrafında.
Uzunca kuyruğu olan elbiseli bir bayan var iki mutluluk yaşayacak bu bayan. Önü çok aydınlık.
Gözlüklü bi hatun var pek bi dedikoducu gördüm bu hatunu. E harfi var sanırım adında veya soyaıdnda. Bunun söylediği şeyler sana gelecek ama çok da tınlamıcaksın.
Müzik dinlemeyi seviyor musun? Hafif müzikler böyle yatıştırıcı tarzda olan müzikler sana çok iyi geliyor. Gözlerini kapatıp dinleyip huzur bulabilirsin
Fincanının en kapalı kısmı var ya işte orayı hiç sevmedim görür görmez içime sıkıntı düştü. Canım senin de farkında olduğun bir ortam var, sana iyi gelmiyor o ortam. Biliyorsun sen orada kimlerin olduğunu. Dilleri yılanınkinden daha zehirli.
Hanenin tam ortasına kocaman bir kısmet girmiş oturmuş. Hem de en sıkıntılı anınızda. L harfi gördğm canım bu kişiyle alakalı olabilir. Sıkntıların bitmesini sağlamıyo bu kısmet ama yine de geliyor.
T b harfleri gördüm tuğba diyesim geldi. Hane dışından biri. Derdini yansıtabilir sana.