Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Kızlar ben geldim bu gece buralarda olucam fallasmak isteyen olursa yazsn. Fakat özenli fal bakacak arkadaslar yazarsa sevinirim.

Fallaşmak isteyen olursa bir kaç saat buralardayım. Kahve veya tarot bakabiliyorum. Kahve falı istiyorum.

Fallaşmak isteyen varsa bekliyorum :)isteyene astrolojik natal harita yorumu isterlerse ilişki haritası yorumu yapabilirim ya da kahve falı:) iyi bakabilenler donus yapin:)))

Iyi bir kahve yorumlayacak varsa lutfen ozelden ulasabilir mi, ben de melek destesi bakacagim
Cok ihtiyacim var bekliyorum kizlar

Kahve falıma bakanın tarot veya kahve falına bakablrm

Eklentiler

• 20170915_154833.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20170915_154745.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 20170915_154736.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
Kahve falıma bakanın tarot veya kahve falına bakablrm
Canim kafanda birseyi cok takiyorsun ,gelgitli dusunceler cikmis denizin dalgasi gibi . doluya koyuyorsun olmuyor bosa koyuyorsun eksik kaliyor misali. Bu konuyla ilgili net karari yada netligi 3 vaadede bulacaksin . buyuk bir balik var orada gordun mu , kucuk bi de kalabalik gordum cok aydinlik ,, okul is yeri ne bileyim bir nisan olur ,, orada beyaz tenli bir bayandan senin icin hayirli olacak birsey duyacaksin , falin genel olarak aydinlik canim ,,, bende katina fali rica edebilirim , sevgilim ahmetle iliskimize dair :)

sizin isminiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…