- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Cok beklentin var pampabunlar amattor degil profesyonel taraf [/QUOTE anna sun
anna sun Osho falan onlar ne oluyo çok tuhafıma gitti bulursan bana yollarmısın ya gerçekten merak ettimCok beklentin var pampabunlar amattor degil profesyonel taraf
Teşekkür ederim sağol canım kankişim bulursanız babada yollayın fal krizim tuttu
Canım bütün uygulamalar yüklü Derya ablası Faladdin twelwe fal Diyarı ama onlar otomatik bilgisayar insan enerjisi daha farklı bir şey canlı canlıKanka bedava fal icin falaaddin diye bir app var yoksa onu indir. uzun detayli fal atiyorlar hic de kotu degil.
Cok beklentin var pampabunlar amattor degil profesyonel taraf
Kızlar Anna bana ara ara bakar, görünenin ardında yatan, kişiliğimizde farkına varmamız gereken şeyleri de söylüyor kartlar, yol gösteriyor. Klasik tarot gibi değil bu arada. Ben bu kartları da seviyorum.böyle bir ayrım oldugunu dusunmuyorum ve profesyonel sayılanların da ruhsal yorumlamalar yaptıgını hiç görmedim duymadım. dediğimden tam ne anlaşıldı bilmiyorum ama osho zen, tao oracle, dönüşüm tarotu gibi tanrıça kartları gibi daha görünenin ardına yönelen desteler mevcut piyasada. ya da baska bir bakış açısıyla konuları değerlendiren desteler diyelim. hepimiz alıp kullanabiliriz ben osho zen tarot da kullanıyorum ve farkındalık geliştirmede cok etkisi oldugunu bizzat gördüm.
ama zaten mesele farkındalıgı istemek, zor olan bu. bu çemberden ne zaman çıkacağım diye soruyoruz biz, neden çemberdeyim diye değil. yoksa herkes alabilir bakabilir ve farklı bir kavrayışa geçebilir fikrimce.
Jewel sende güzel bakıyon beğendiklerim arasındasınKızlar Anna bana ara ara bakar, görünenin ardında yatan, kişiliğimizde farkına varmamız gereken şeyleri de söylüyor kartlar, yol gösteriyor. Klasik tarot gibi değil bu arada. Ben bu kartları da seviyorum.
Beğenmene sevindim canım, elimden geldikçe bakmaya çalışıyorum hepimiz gibi. :)Jewel sende güzel bakıyon beğendiklerim arasındasın
Philly sitedemisinKızlar fallaşmak isteyen mesaj atsın. Soru sorun tarot açalım.
Philly sitedemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?