kartları aldım, bakmak için muhabbeti fal lı açıcam, bi de baktım ki sen msj atmışsın
ufak tefek problem yaşadığın insanlar olmuş, sana yapıcakları zarar farkına varmımşsın, amagüneşin aydınlık ve sağlıklısın güzel yani, bu kumral çocukla sabrediyosun canım benim bazı şeyleri sabır gösteriyosun , kartlar sana tutumunu değiştir diyo ağlayıp sızlanıp dırdır yapmak yerine soğuk kanlı sabırlı olup beklemen gerektiğinisöylüyor o zaman zafer senin olucak, daha yapıcı olmalısın canım, esmer bayanlardan 2 tane bunlar biri annen de olabilir, olgunca biri çünki iyilik görüceksin ya da gördün , olumlu olucaklar sana karşı
güvendiğin esmer bi erkekte istemediğin şeyler yaşayabilirsin, kalbin çok güzel çıkmış canım amasen kısmetsiz olduğunu düşünüceksin heranlamda kısmetsizim diyceksin, aslındaöyle değil, ailen yanında olduğunu görüceksin evde huzursuzluklar olsada, güvendiğin arkadaşların da var onlarda seninle ilgilenicek biraz kıskaçlık duyabilirsin dikkat et bunlar seni kötü etkileyebilir
senin bu çocukla ilşkin daha başlamamış, dengesizlik var bi ayrı bi barışık gibi sanki, bunun tavlamaya çalışıcaksın sözlerinlezekanlakurnazlık var msjlaşmalarınız yoğunlukta olucak yakın zaman içersin de
bebeğim hep aynı şey çıkıyo, sen bu çocuklailgili bi seçim yapma aşamasına geliceksin, 2 şey arasında kalıcaksın sevgin çok yoğun olmadığındna buna bilemiyceksin, yalnız olduğunu düşünüceksin aşk anlamında( bende öyleyim) ama sorunların başa çıkıcaksın ve dağılık gidicekler, açık açık konuşmaların hesaplaşmaların olucak, kahve saçlı kahvegözlü kıza dikkat et bebeğim, çok konuşan biri, bu çocuklabişeylerin büyüsünün kaçtığını düşüyosun, bilemiyorum kartlar net sonuçlar vermiyo, sen de ne istiyceğini bilemiyosun heralde , sen yaparsan yapıcaksın bu ilşkiyi
kahvene gelince
bebeğim yola gittin ya da gidiceksin; kalablıkların ve yoğunlukların fazla olucakcanım, sıkıntınıda atıyosun aydınlığın var , kargaşa içindesin bu sana yorgunluk veriyor ama böyle seni sıkmıyor çok yoğun bi şekilde, E harfli biriyle ikilemlerdesin, ikilemlerin olucak, bi geriye bi de önüne bakalıyosun, karar anları yaşıycaksın bu deste de de çıktı bebişim
onunla ilgili haberler alıcaksın, ya o ya da sen denizli bi yere gidiceksiniz, kayık çıkmış çünki, kocaman da bi kuş, var haber getiren, konuşmalarınız var
canım arkadaşların senin ve onun ilşkini çok fazla eliştiricekler hala da eleştiriyolar , onlara laf vermemeye dikkat et seni sıkıyorlar çünki,
bir kargaşan olucak ama atlatıcaksın onuda, ben açık tenli gözleri ön planda olan bi beyle yuvarlak bi masada oturduğunuzu gördüm aydınlıkta bebeişim, hatta ard arda bir kaç daha görüşmeleriniz olucak, bu karışıklık aileyleilgili heralde, hanenizde 2 li görüşmelerin var bunlar akraba kuzen flan da olabilir,
4 lü bi vakitte bence bu 4. ay yani nisan da bu çocukla iligli bazı şeyler netleşicek canım
umarım herşey
bende yükliycem birazdan müsait olunca benimkide göz at desem olur mu? şekerim?
:128: