- 1 Mart 2015
- 224
- 105
- 33
Sakak kemigine dayanmis levye goruyorum,orangutana tecavuz eden fil goruyorum![]()
Hahahhahaha masallah fantazine hayran kaldim yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakak kemigine dayanmis levye goruyorum,orangutana tecavuz eden fil goruyorum![]()
Ben öpüşen birilerini gördümHahahhahaha masallah fantazine hayran kaldim yani :)
Ben öpüşen birilerini gördüm![]()
Bariz öpüşüyorlar hiç anlamam ben bile gördüm![]()
kızlar selam. ben artık tarot da bakmak istiyorum, tarot kartları nereden bulabilirim, hangisi daha iyidir? bir de aldığımda mesela bilenler yardımcı olsa ne güzel olur![]()
aaa öyle mi hiç duymamıştım valla. ben de kardrşime aldırayım madembildiğim kadarıyla tarot kartlarını kendi paramızla satın almamamız, bize hediye gelmesi gerekiyor. o yüzden bir arkadaşım hediye etmişti bana.
Bi an önce öğrenmen dileğiyle, aynı ilde olsak ben hediye ederdimaaa öyle mi hiç duymamıştım valla. ben de kardrşime aldırayım madem![]()
çok tatlısın etmiş kadar oldun:) ay insallah canımBi an önce öğrenmen dileğiyle, aynı ilde olsak ben hediye ederdim![]()
ay o da mı var onu nerden bulucam acababen nereden öğrendim hiç hatırlamıyorumüzerinden 11 sene geçmiş
bir de siyah kadife kesede saklanması gerekiyor