- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.201
Henüz yapmamış olman, yapmayacağın anlamına gelmezne ugalalık yaptım be sana : D
Henüz yapmamış olman, yapmayacağın anlamına gelmez
O potansiyel var demiolum sonuçta yapmamışım: D
ben de sana katil dirim, ilerde yapabilirsin sonuçta : D
O potansiyel var demi
Sen benim sürekli, öyle filmler izlediğimi biliyor musun? Hele bi tane kanal var, cinayetler çözülüyor, akşama kadar izlediğim oluyorBen yaparsam ceset bulunmaz bile, o derece, bilgi sahibiyim şuan
Lafı bile olmazee tabi o da lazım olur, bilmek lazım pampa
ben yaparsam seni ararım taktik verirsin ))
Lafı bile olmaz
günaydın genşler
günaydın şekerim nasılsıngunaydin kanks
Tatlım anca gelebildim hayırdır?Arkadaşlar istanbulda olan var mi acil bakabilir mi
Ozelw gel cnmTatlım anca gelebildim hayırdır?
günaydın şekerim nasılsın
Allah razı olsun cancazim amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin cok baska bisi cunkuCanim hayirli olsun bebegin sagsaglim dogmus ne guzel :)
Allahim isteyen herkese nasip etsin
Sen evladina hayirli bi anne ol o da sana hayirli bi evlat olsun insaAllah
amin fistigim senin islerde hep yogun yine nereye gittinAyy inanmiyorum canim ya saglikla buyusun ins. Ben iyiyim bildigin gibi is guc sen dogurdun bide bu arada
Selam sekerim yeni bebeisimi uyuttum bende uzandim sen nabiyosunselam bebekler napıyonuz
yerim bebişiniiiiiSelam sekerim yeni bebeisimi uyuttum bende uzandim sen nabiyosun
Senin isde zor ya kuzum her turlu insanla ugrasiyorsunduryerim bebişiniiiiibende iyiyim,bugun cumartesi ya baya kalabalık burası. sabahın 8inden beri ayaktayım çok yoruldum. 5 dk dinleneyim ,dinlenirkende size bakayım dedim
üff sormaSenin isde zor ya kuzum her turlu insanla ugrasiyorsundur
valla bende yiycem diye korkuyorumcok datli gece uyumadik pek gunduz uyuyor bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?