Muhabbet Kafe

Hayir kiz ben bayadir görmüyorum gecenlerde gormeye basladim seni yada bana denk gelmedin

bol eksinli bi isin var iste yavrim
ben hergün burdayım inanır mısın bdvde geyik de birde siyasette takılıyorum genelde

nedense cok enerjıgım kız bugun
maşallah hep böyle ol,seni hep enerjik görmek istiyoruz

afyondayım hayırdır ne yapılcak

mağazayı dekore ettircez de. güzel bişey olsun istiyorum mimar eli değmeli. ya baksana vitrinde kolon var,taşıyıcı kolon olarak geçiyo. onlar kırılamaz mı? etrafımdaki mağazalarda aynı tip ama kırmışlar. nasıl bir prosedürü var?

selim beyi çağırın kanka : D

kanal D deki iç mimar

tadilat projesi olarak geçer proje çizilip tekrar belediyeye sokulur da taşıyıcı kolon asla kırılmaz kırdırdılarsa belediyeye haber vermeden yapmışlardır en ufak depremde gider binayı taşıyan onlar en ince milim hesabına kadar yapıyoruz onu çünkü yazın ofiste değilken kendim dekorasyonla uğraşıyordum aslında yazın denk gelseydik süper olurdu hakkaten

selim beyi çağırın kanka : D

kanal D deki iç mimar
o adamı sevmiyom ben,pis kel

hmm... peki diyelim biz onların 1-2 tanesini belediyeye çaktırmadan kırdık herhangi bi cezası var mıdır? ay evet yaa ne güzel olurduuu. 1-2 kişiyle görüştüm de uçuk kafalılar ya. uyuşamadık. benm istediğimi ay olmaz,böyle yapıcam diye kendi istediklerini yaptırmaya çalışıyolar. gıcık oldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…