- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.241
vaaayyyiç mimar mısın,dış mimar mısın? yoksa içi dışı bir mimar mısın canım
parayla saadet olmaz diyen kişi fakirdir kesin
nedense cok enerjıgım kız bugunnoldu kız
gel alayım şantiyelerde sürünelim beraberiyi maşallah , Allah yardımcın olsun
beni de al yanına kanka : D
bende köleyim sana eşlik ederim harbim merak etmenapayım yaaa köle harbi napsın çalışıyorum
taambenim istisna olduğum yerde kaide kalmaz taam mı : D
hahahahahahadış demeyelim de mimar oluyorum işte iç mimarlar ayrıca söylüyorlar genelde
gel alayım şantiyelerde sürünelim beraber
afyondayım hayırdır ne yapılcaktaam
hahahahahahakız baksana benim bi mimara ihtiyacım var,sen hangi şehirdesin?
bayılıyorum ben zaten şantiyeyesonuna kadaaar : D çılgınlar gibi
Hayir kiz ben bayadir görmüyorum gecenlerde gormeye basladim seni yada bana denk gelmedinbayadır dediğin dün akşam sa ben akşamları girmiyorum tatlım sadece işteyken giriyorum kkya
bol eksinli bi isin var iste yavrimaynen kavga da çok çıkıyo
hey tatlı kızz
bende afyonluyummmafyondayım hayırdır ne yapılcak
ben hergün burdayım inanır mısınHayir kiz ben bayadir görmüyorum gecenlerde gormeye basladim seni yada bana denk gelmedin
bol eksinli bi isin var iste yavrim
vayy toprağım diyeyim o zaman merkezden mi?bende afyonluyummm
maşallah hep böyle ol,seni hep enerjik görmek istiyoruznedense cok enerjıgım kız bugun
afyondayım hayırdır ne yapılcak
torpağaamvayy toprağım diyeyim o zaman merkezden mi?
maşallah hep böyle ol,seni hep enerjik görmek istiyoruz
mağazayı dekore ettircez de. güzel bişey olsun istiyorum mimar eli değmeli. ya baksana vitrinde kolon var,taşıyıcı kolon olarak geçiyo. onlar kırılamaz mı? etrafımdaki mağazalarda aynı tip ama kırmışlar. nasıl bir prosedürü var?
tadilat projesi olarak geçer proje çizilip tekrar belediyeye sokulur da taşıyıcı kolon asla kırılmaz kırdırdılarsa belediyeye haber vermeden yapmışlardır en ufak depremde gider binayı taşıyan onlar en ince milim hesabına kadar yapıyoruz onu çünkümaşallah hep böyle ol,seni hep enerjik görmek istiyoruz
mağazayı dekore ettircez de. güzel bişey olsun istiyorum mimar eli değmeli. ya baksana vitrinde kolon var,taşıyıcı kolon olarak geçiyo. onlar kırılamaz mı? etrafımdaki mağazalarda aynı tip ama kırmışlar. nasıl bir prosedürü var?
afyondan başka yerde yaşanır mı ya dön gel hemen nereye gittiysentorpağaam
afyon doğumluyum orda yaşamıyorum ama şimdi merkezindeydik evettyeşilyolda oturuyoduk
gaziantepteyım sımdıııafyondan başka yerde yaşanır mı ya dön gel hemen nereye gittiysen
puff napcan antebigaziantepteyım sımdııı
o adamı sevmiyom ben,pis kelselim beyi çağırın kanka : D
kanal D deki iç mimar
tadilat projesi olarak geçer proje çizilip tekrar belediyeye sokulur da taşıyıcı kolon asla kırılmaz kırdırdılarsa belediyeye haber vermeden yapmışlardır en ufak depremde gider binayı taşıyan onlar en ince milim hesabına kadar yapıyoruz onu çünküyazın ofiste değilken kendim dekorasyonla uğraşıyordum aslında yazın denk gelseydik süper olurdu hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?