- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.221
evet tatlım ama bugün 4.30a kadar çalışıyorum allahtaniyiyim cınım şükür, teseşekkürler sen nasısın ?
bu günde mi çalışıyosun
üff sorma
daha çok küçük uykusu zamanla oturursağlığı yerinde olsunda uyumasın
evet tatlım ama bugün 4.30a kadar çalışıyorum allahtan
şimdi burda ne kadar zengin oldugumdan, yatımdan katımdan bahsedip kimseye hava atmak istememparayı kırıyonuzdur ama ))
iyi çok şükür ya para biriktiyorum şimdilik kendi yerimi açmak için ama daha çook çalışmak lazım tabiparayı kırıyonuzdur ama ))
meaş iyi mi bari kanka ?
şimdi burda ne kadar zengin oldugumdan, yatımdan katımdan bahsedip kimseye hava atmak istemem
pişt pişt napıyon harbi gızşimdi burda ne kadar zengin oldugumdan, yatımdan katımdan bahsedip kimseye hava atmak istemem
Millet birbirine giriyor bizim gelinlikcide sahit olmustuk benim gelinlikcimde kvdeden bikmisti heralde pek sesini cikarmamisti ama kv bile der su gelinlik bitsede kurtulsam diyodur diyeüff sorma
daha çok küçük uykusu zamanla oturursağlığı yerinde olsunda uyumasın
kiz minnak nerelerdeydin sen kayboldun ya bayadirevet tatlım ama bugün 4.30a kadar çalışıyorum allahtan
iyi çok şükür ya para biriktiyorum şimdilik kendi yerimi açmak için ama daha çook çalışmak lazım tabi
vaaayyyiyi çok şükür ya para biriktiyorum şimdilik kendi yerimi açmak için ama daha çook çalışmak lazım tabi
para var huzur var anasını satayımhelal : D
bayadır dediğin dün akşam sa ben akşamları girmiyorum tatlım sadece işteyken giriyorum kkyaMillet birbirine giriyor bizim gelinlikcide sahit olmustuk benim gelinlikcimde kvdeden bikmisti heralde pek sesini cikarmamisti ama kv bile der su gelinlik bitsede kurtulsam diyodur diye
tabi canim dun bide ilj kez yikandiya onunda etkisi oldu heralde
kiz minnak nerelerdeydin sen kayboldun ya bayadir
aynen kavga da çok çıkıyoMillet birbirine giriyor bizim gelinlikcide sahit olmustuk benim gelinlikcimde kvdeden bikmisti heralde pek sesini cikarmamisti ama kv bile der su gelinlik bitsede kurtulsam diyodur diye
şşşşşşşşşşşşştttt
vaaayyyiç mimar mısın,dış mimar mısın? yoksa içi dışı bir mimar mısın canım
parayla saadet olmaz diyen kişi fakirdir kesin
napayım yaaa köle harbi napsın çalışıyorumpişt pişt napıyon harbi gız
hayır şekerim çürütemedin,sen bir istisnasınfakirim ve olur diyorum pampa, çürüttüm seni : D
şşşşşşşşşşşşştttt
bayadır dediğin dün akşam sa ben akşamları girmiyorum tatlım sadece işteyken giriyorum kkya
cok duygulandım heaaseni takıyorum bak, iişe yaradı tavsiyem : D
akşamları bizden kurtulmak mı istiyosun yanee ? : D
noldu kızolley beee
hayır şekerim çürütemedin,sen bir istisnasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?