- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.281
o çoğunluktan olanlarda beni buldu iştediyorum ki; koyu tema istiyorum,gelinlik ön plana çıksın. koyu mor olsun. diyo ki ay yok içiniz kararız duvarları uçuk pempe yapalım ben diyorum,spotları çoğaltalım asma tavan olsun,o diyo taşlı avize şık olur. hey Allahımm ne işim var benm avizeyle ev mi la burası tamam tamam vaz gectim ellemiyom kolonları
onların pembe demesi dükkana malum karı kız gelcek pembe ilgi çeker diye düşünmüşlerdir ben olsam koyu gri ya da lacivert tercih ederdim mürdüm de olabilir de canlı renk gitmez gelinlikçiye dediğin gibi taşlı avize olmaz teknik açıdanda olmaz çünkü taşlı avize çok ışık kırılması yapar gelinliklerde göz yanılması olur spot daha doğru ışık verir gergi tavan da olabilir kenarlara spotlarını koyarsın tepeye de gergi atarsın cafcaflı değil ama şık sade olcako çoğunluktan olanlarda beni buldu iştediyorum ki; koyu tema istiyorum,gelinlik ön plana çıksın. koyu mor olsun. diyo ki ay yok içiniz kararız duvarları uçuk pempe yapalım ben diyorum,spotları çoğaltalım asma tavan olsun,o diyo taşlı avize şık olur. hey Allahımm ne işim var benm avizeyle ev mi la burası tamam tamam vaz gectim ellemiyom kolonları
burdan yazmayayım canım reklam gibi olmasın. çok güzelgelinlikçinizin adı ne, güsel mi?
tam aradığım mimarrrronların pembe demesi dükkana malum karı kız gelcek pembe ilgi çeker diye düşünmüşlerdir ben olsam koyu gri ya da lacivert tercih ederdim mürdüm de olabilir de canlı renk gitmez gelinlikçiye dediğin gibi taşlı avize olmaz teknik açıdanda olmaz çünkü taşlı avize çok ışık kırılması yapar gelinliklerde göz yanılması olur spot daha doğru ışık verir gergi tavan da olabilir kenarlara spotlarını koyarsın tepeye de gergi atarsın cafcaflı değil ama şık sade olcak
ben afyonda dogdumsen ne zamandır anteptesin baya olmuş herhalde
gorusuruzzzzben çıkıyorum kızlar akşama gelirim
bak fikir vereyim mesela .ben şu gelinlikçiye gitmek istememtam aradığım mimarrrr
kafamı en çok karıştıran konu bu günlerde bu tayin mevzularıben afyonda dogdum
1. sınıfa baslarken sinopa taşındık 3. sınıfa kadar sınoptaydık
sonra gerı afyona geldık, 6. sınıfın 1. donemıne kadar afyonda kaldık yıne
sonra 6. sınıfın 2. donemı aydına gıttık 7. sınıfa kadar aydında kaldık.
7. ve 8. sınıfı kilis'te okudum( antebe yakın il sayılan bi köy.)
liseye antepte basladım
üni 2 deyım hala antepteyım :)
tum bunların sebebı ıse babamla annem öğretmen
oo naber şekerimhi girls
hi girls
noldu pinki?Deniz Toprak
Deniz Toprak la Hafta sonu cehennem gibi, nefret ettim hafta sonundannoldu pinki?
o kimmiş yahu bende biri öldü sandım ünlülerden falanDeniz Toprak la Hafta sonu cehennem gibi, nefret ettim hafta sonundan
Kanal7 den nefret ediyorum
Baksana netteno kimmiş yahu bende biri öldü sandım ünlülerden falan
Evet beni cok zorladi. Belli bi egitimimkafa en çok karıştıran konu bu günlerde bu tayin mevzularısence nasıl oradan oraya taşınmybana fikir versene hep böyle tayin çıkmasını mı doğru bulursun yoksa sabit yaşamımı hangisi tercihin ? bir de çocukken çok zorladı mı seni bu durum
çalışıyorum kuzum ya bugün yoğunum bayaBaksana netten
Enerjik başladığım haftasonum gitti
Sen nedirsen
işte bende hep bunu düşündüm kendin neyse de çoluk çocuk sürekli düzen değişiyor sevmiyorum böyle işleriEvet beni cok zorladi. Belli bi egitimim
olmadi.Bi anda batidan doguya gittim kultur
farki cok zorladi. Cok fazla
ogretmendegistirdim bu hic iyi olmadi yasimizdaha buyuk olsa bu tayine sadece gezme ozuyle bakardm ama cocuklar kuckken pek iyi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?