Muhabbet Kafe

gelinlikçinizin adı ne, güsel mi?

onların pembe demesi dükkana malum karı kız gelcek pembe ilgi çeker diye düşünmüşlerdir ben olsam koyu gri ya da lacivert tercih ederdim mürdüm de olabilir de canlı renk gitmez gelinlikçiye dediğin gibi taşlı avize olmaz teknik açıdanda olmaz çünkü taşlı avize çok ışık kırılması yapar gelinliklerde göz yanılması olur spot daha doğru ışık verir gergi tavan da olabilir kenarlara spotlarını koyarsın tepeye de gergi atarsın cafcaflı değil ama şık sade olcak

tam aradığım mimarrrr

sen ne zamandır anteptesin baya olmuş herhalde
ben afyonda dogdum
1. sınıfa baslarken sinopa taşındık 3. sınıfa kadar sınoptaydık
sonra gerı afyona geldık, 6. sınıfın 1. donemıne kadar afyonda kaldık yıne
sonra 6. sınıfın 2. donemı aydına gıttık 7. sınıfa kadar aydında kaldık.
7. ve 8. sınıfı kilis'te okudum( antebe yakın il sayılan bi köy.)
liseye antepte basladım
üni 2 deyım hala antepteyım :)
tum bunların sebebı ıse babamla annem öğretmen

tam aradığım mimarrrr
bak fikir vereyim mesela .ben şu gelinlikçiye gitmek istemem
ışıklandırma şunun gibi tek tek kıyafetlerin üstüne olmalı ama burada bölücü duvarlar karışık olmuş gelinlikçide daha net hatlar olmalı o yüzden sadece buradaki ışıklandırmaya bak .sonra duvarlar da şunun gibi koyu olmalı
bu da gergi tavan örnegi
sade ama şık bir tavan .. gibi bu sadece fikir vermek amaçlı güzel tasarımlar yapılabilir bence

kafamı en çok karıştıran konu bu günlerde bu tayin mevzuları sence nasıl oradan oraya taşınmak bana fikir versene hep böyle tayin çıkmasını mı doğru bulursun yoksa sabit yaşamımı hangisi tercihin ? bir de çocukken çok zorladı mı seni bu durum

Evet beni cok zorladi. Belli bi egitimim
olmadi.Bi anda batidan doguya gittim kultur
farki cok zorladi. Cok fazla
ogretmendegistirdim bu hic iyi olmadi yasimizdaha buyuk olsa bu tayine sadece gezme ozuyle bakardm ama cocuklar kuckken pek iyi olmuyor

Evet beni cok zorladi. Belli bi egitimim
olmadi.Bi anda batidan doguya gittim kultur
farki cok zorladi. Cok fazla
ogretmendegistirdim bu hic iyi olmadi yasimizdaha buyuk olsa bu tayine sadece gezme ozuyle bakardm ama cocuklar kuckken pek iyi olmuyor
işte bende hep bunu düşündüm kendin neyse de çoluk çocuk sürekli düzen değişiyor sevmiyorum böyle işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…