- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.261
Ben siyasetle bdvye pek takilmiyorum icim sisiyor oralardaben hergün burdayım inanır mısınbdvde geyik de birde siyasette takılıyorum genelde
anaaa sen bana yakınsın kızzz,bende mersindeyim. napıyon anteptegaziantepteyım sımdııı
oranın soğuğu cekılır mııpuff napcan antebişaka şaka antep de çok güzel cidden ama ben burayı niyeyse çok seviyorum
hem yaşıyom hem okuyommanaaa sen bana yakınsın kızzz,bende mersindeyim. napıyon antepte
mersin merkezdeyim ben canım. bu yaz gelirsen yanıma gel,sana künefe ısmarlayayımhem yaşıyom hem okuyomm
mersının neresındenn her yaz ordayım
anteplılerın tatıl yerı zatn haha
canm tam neresı oldugunuda bılmıyorum lıparıs 5 e gıdıyoruz genelde orası neresı oluyor ?mersin merkezdeyim ben canım. bu yaz gelirsen yanıma gel,sana künefe ısmarlayayımsen silifke tarafına mı gidiyosun mersinde
mersin merkezdeyim ben canım. bu yaz gelirsen yanıma gel,sana künefe ısmarlayayımsen silifke tarafına mı gidiyosun mersinde
sen samsunda mısınnnnsamsun'a gel bana ısmarla geri git: D
hmm erdemli de. bana 40 dk mesafesi var,çok uzak değil. gelirsen haberim olsun,çok memnun olurumcanm tam neresı oldugunuda bılmıyorum lıparıs 5 e gıdıyoruz genelde orası neresı oluyor ?
flamıngo 10 a gıdeblrz ama bu sene
seve seve gelırımm
sen samsunda mısınnnnnisanda ben samsuna gelcem. teyzem var atakumda
benm ailemde istanbulda. her yerde seni sıkıştırabilirmaa öyle mi ? : D
istanbulda okuyorum, tatil olduğu için geldim
mutlaka haber verırım canm benmmhmm erdemli de. bana 40 dk mesafesi var,çok uzak değil. gelirsen haberim olsun,çok memnun olurum
benm ailemde istanbulda. her yerde seni sıkıştırabilirm
mimarların çoğunda aşırı ego yüklemesi oluyor öyle çatlak kafalardan çok var o yüzdeno adamı sevmiyom ben,pis kel
hmm... peki diyelim biz onların 1-2 tanesini belediyeye çaktırmadan kırdıkherhangi bi cezası var mıdır? ay evet yaa ne güzel olurduuu. 1-2 kişiyle görüştüm de uçuk kafalılar ya. uyuşamadık. benm istediğimi ay olmaz,böyle yapıcam diye kendi istediklerini yaptırmaya çalışıyolar. gıcık oldum bende
forum çok yakın bana,arabayla 5 dk,minibüsle 10 dk. o kadar yakınmutlaka haber verırım canm benmm
foruma gıdemedım gecen yaz bu sene gıtmeyı dusunuyorum haber verırım
ne kadan ortak lokasyonumuz varmış hahah : D
çekiliyor valla hele bu sene kar olduğu için ayaz yoktu çok güzeldioranın soğuğu cekılır mıı
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bakalımBen siyasetle bdvye pek takilmiyorum icim sisiyor oralarda
nasilsin gorusmeyeli
alışana guzel tabıı :)çekiliyor valla hele bu sene kar olduğu için ayaz yoktu çok güzeldi
sen ne zamandır anteptesin baya olmuş herhaldealışana guzel tabıı :)
antepte hava gunluk guneslık
mimarların çoğunda aşırı ego yüklemesi oluyor öyle çatlak kafalardan çok var o yüzdennaparsan yap taşıyıcı kolonlara asla dokunma cidden allah korusun en ufak bir sarsıntı da bile yıkılır gider cezasını da şöyle açıklıyım http://www.haber365.com/Haber/Binadan_Kolon_Kesenlere_Hapis_Cezasi/ bir de atıyorum yıkılma olmasa bile tavan bile çöker durduk yere sarsıntı bile olmadan çöker yani çok tehlikeli aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?