Muhabbet Kafe

mersin merkezdeyim ben canım. bu yaz gelirsen yanıma gel,sana künefe ısmarlayayım sen silifke tarafına mı gidiyosun mersinde
canm tam neresı oldugunuda bılmıyorum lıparıs 5 e gıdıyoruz genelde orası neresı oluyor ?
flamıngo 10 a gıdeblrz ama bu sene
seve seve gelırımm

mimarların çoğunda aşırı ego yüklemesi oluyor öyle çatlak kafalardan çok var o yüzden naparsan yap taşıyıcı kolonlara asla dokunma cidden allah korusun en ufak bir sarsıntı da bile yıkılır gider cezasını da şöyle açıklıyım http://www.haber365.com/Haber/Binadan_Kolon_Kesenlere_Hapis_Cezasi/ bir de atıyorum yıkılma olmasa bile tavan bile çöker durduk yere sarsıntı bile olmadan çöker yani çok tehlikeli aman diyim

o çoğunluktan olanlarda beni buldu işte diyorum ki; koyu tema istiyorum,gelinlik ön plana çıksın. koyu mor olsun. diyo ki ay yok içiniz kararız duvarları uçuk pempe yapalım ben diyorum,spotları çoğaltalım asma tavan olsun,o diyo taşlı avize şık olur. hey Allahımm ne işim var benm avizeyle ev mi la burası tamam tamam vaz gectim ellemiyom kolonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…