- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Spor içinde mi topik acilacak pinkom?Tamam o zaman, sporla başlayalım, diyeti hep beraber beraber hallederiz
Bende özledim canım, işin var diye ellemiyorum
Hayırlı haber bekliyorum, sessizce
Ay bende çamaşır bulaşık ütüden kafamı kaldıramadım bi haftadır tatile girdik evi toparlıyodum belki memlekete giderim diyeNapalim,çamaşır bulaşık falansen napiyosun,nasilsin?
Bizde boş odayı spor odasına mı çevirsek, yaparmıyız acabaHem ucuz hemde çok marifetli
Teşekkür ederimmm canimAy bende çamaşır bulaşık ütüden kafamı kaldıramadım bi haftadır tatile girdik evi toparlıyodum belki memlekete giderim diyeTopik güzel olmuş canım
Sen bu tembellikle hiç yapmazsin bosuna masraf etme benceBizde boş odayı spor odasına mı çevirsek, yaparmıyız acaba
Ay yok bu ay öle hayırlı bi haber veremedim olmadııııTamam o zaman, sporla başlayalım, diyeti hep beraber beraber hallederiz
Bende özledim canım, işin var diye ellemiyorum
Hayırlı haber bekliyorum, sessizce
Yok canım cumadan cumaya kilo bildirimi yapcaz hafta içide ne yedik ne içtik, sporu yaparız işte herkes için uygun olan bir saatte, yada bizimle aynı saatte yapamayanları, dürte dürte akşama kadar yaptırırızSpor içinde mi topik acilacak pinkom?
Azıcık anne topiklerinde gezde öğretsinlerAy yok bu ay öle hayırlı bi haber veremedim olmadııııBi yerde yanlışlık oldu galiba yanlış kabloyu kestim Sen de neler var neler yok
Hep baskı şiddet heeppppYok canım cumadan cumaya kilo bildirimi yapcaz hafta içide ne yedik ne içtik, sporu yaparız işte herkes için uygun olan bir saatte, yada bizimle aynı saatte yapamayanları, dürte dürte akşama kadar yaptırırız
Kırmızı kabloyu kesecektin şekerimAy yok bu ay öle hayırlı bi haber veremedim olmadııııBi yerde yanlışlık oldu galiba yanlış kabloyu kestim Sen de neler var neler yok
Güya gitcez ha bu gün ha yarın diyoz da bakalım bu hafta gideriz inşallah canım öZledim artık annemleriTeşekkür ederimmm canimee gitmiyo musunuz memlekete?
AnaaammmmHemşom topiğin hayırlı olsun.
Evin içinde ya hani belki yaparım dedimSen bu tembellikle hiç yapmazsin bosuna masraf etme bence
HahahaaaAzıcık anne topiklerinde gezde öğretsinler
Anaaammmmnevosum gelmisssss hoş gelmisssss
Teşekkür ederimmm hemsoooommm
Hadi bakalım inşallahHahahaaaDur bu ayda yapamazsam sorcam artık
Alamadm da zaten yemediMikrop kaparsin iltihap olur kiz yapma öyle bişey.
Senin neyin vardı canım hastamıydın yoksa ?Hadi bakalım inşallah
Gurbetlik zor dilosum bilirimGüya gitcez ha bu gün ha yarın diyoz da bakalım bu hafta gideriz inşallah canım öZledim artık annemleri
OfffEvin içinde ya hani belki yaparım dedim
Ya normal hareketleri yaparım, kalkıp deli gibi mezdeke falanda oynarım, kalçaya güzel şekil veriyorAma spor aletini bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?