- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.121
gecıo gecıo merak etme :*Valla bana hiç öyle gelmiyo biliyo musungünler hiç gecmiyo. Kocama diyorum ki eve bi ultrason cihazi alsak ne güzel olur 7/24 izlerim oglusumu
özel sektör yavrumaaaa nıye calışıon kıııı
aynen kuzum sabrediyoruz bakalımay cidden havalarda fena insanin şaapasi gelmiyo
Insallah o günler de gelir canim. Tatil günü bile calisiyosun,bi hafta sonun da yok. Hak yiyorlar. Hakkin daha fazlasi.
Bak bu dogrucillop gibi bi kiz ya da erkek koysam kimse ilgilenmezdi
yata yata gecirmeye çalışıyoruz bakalimmgecıo gecıo merak etme :*
Sabrin sonu selametözel sektör yavrum
aynen kuzum sabrediyoruz bakalım
tam net değil ama iki taraf da 15-16 nisanda olması görüşünde bu hafta ya da haftaya kesin tarih alıcaz inşallahyata yata gecirmeye çalışıyoruz bakalimm
Sabrin sonu selametdüğün tarihiniz belli oldu mu?
Anamm nisanda miiitam net değil ama iki taraf da 15-16 nisanda olması görüşünde bu hafta ya da haftaya kesin tarih alıcaz inşallah
bende öyle diyordum kp uzatmaya gerek yok napcanız temmuzda dedi bizim de canımıza minnet zatenAnamm nisanda miiiben ramazanda sonra yaparsiniz diyordum. Ay çok az kalmış o zamannnn
Hahahhabende öyle diyordum kp uzatmaya gerek yok napcanız temmuzda dedi bizim de canımıza minnet zaten
çeyiz iyi ya napsınHahahhaen güzeli yaa,yeter gari yıllardır bekliyosun zaten ceyizin ne durumda? Eksik bitmez ama büyük çoğunluğu aldin mı?
Anaa beyaz esyaya kadar almissin aferin kizzz. Ütünü mutlaka philips azur serisinden al,kazanlilara hiiicc heveslenme. Abla tavsiyesiçeyiz iyi ya napsınbeyaz eşyamı aldım yemek takımlarını tencereleri falan almıştım küçük ev aletleri süpürge bir de ıvır zıvır kaldı işte kuzum onları da acele etmeden indirim oldukça alıcam
yok kazanlı almam zaten de tefal alcaktım ona da bir bakayım barı .beyaz eşyayı dün aldım yılbaşının son indirimi diye kaçırmadımAnaa beyaz esyaya kadar almissin aferin kizzz. Ütünü mutlaka philips azur serisinden al,kazanlilara hiiicc heveslenme. Abla tavsiyesi
Uyanikkkyok kazanlı almam zaten de tefal alcaktım ona da bir bakayım barı .beyaz eşyayı dün aldım yılbaşının son indirimi diye kaçırmadım
bakalım kuzum biz de eve yeni aldıkta memnundum ben ondan ama ona da bakayım iyisi varsa neden onu almıyayim kiUyanikkktefal artik eskidi canm yaa,eskisi gibi kaliteli değil. Ben ütü alacagim zaman 2 ay arastirma yaptim,herkes philipsi öneriyordu,bende philips azur serisinden bi model aldim. Kac sene üst üste philips dünyanın en iyi ütüsü ödülü aldi. Internetten arastir biraz,yorumlara bak. Ben alali 3 yıl oldu,bir sürü yeni modeli de çıktı.
Tabi canmm,ütü önemli. Gömleği gösteren ütüdür,kadını gösteren g.tüdürbakalım kuzum biz de eve yeni aldıkta memnundum ben ondan ama ona da bakayım iyisi varsa neden onu almıyayim ki
tam benlik işteTabi canmm,ütü önemli. Gömleği gösteren ütüdür,kadını gösteren g.tüdür
Bende öyle düşünmüştümtam benlik işte
Beraber yürüdük biz bu yollardaa,azmı kız düşürdükk ahh genclikcanım beni ne de iyi tanır
ay cidden havalarda fena insanin şaapasi gelmiyo
Kizzz bu sogukta hevesi donmuştur bencebenim adamın hevesi kaçtı soğuktan .
çok hızlıydık o zamanlarBeraber yürüdük biz bu yollardaa,azmı kız düşürdükk ahh genclik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?