Muhabbet Kafe

aaaa nıye calışıon kıııı
özel sektör yavrum

aynen kuzum sabrediyoruz bakalım

Hahahha en güzeli yaa,yeter gari yıllardır bekliyosun zaten ceyizin ne durumda? Eksik bitmez ama büyük çoğunluğu aldin mı?
çeyiz iyi ya napsın beyaz eşyamı aldım yemek takımlarını tencereleri falan almıştım küçük ev aletleri süpürge bir de ıvır zıvır kaldı işte kuzum onları da acele etmeden indirim oldukça alıcam

Anaa beyaz esyaya kadar almissin aferin kizzz. Ütünü mutlaka philips azur serisinden al,kazanlilara hiiicc heveslenme. Abla tavsiyesi

Anaa beyaz esyaya kadar almissin aferin kizzz. Ütünü mutlaka philips azur serisinden al,kazanlilara hiiicc heveslenme. Abla tavsiyesi
yok kazanlı almam zaten de tefal alcaktım ona da bir bakayım barı .beyaz eşyayı dün aldım yılbaşının son indirimi diye kaçırmadım

yok kazanlı almam zaten de tefal alcaktım ona da bir bakayım barı .beyaz eşyayı dün aldım yılbaşının son indirimi diye kaçırmadım
Uyanikkk tefal artik eskidi canm yaa,eskisi gibi kaliteli değil. Ben ütü alacagim zaman 2 ay arastirma yaptim,herkes philipsi öneriyordu,bende philips azur serisinden bi model aldim. Kac sene üst üste philips dünyanın en iyi ütüsü ödülü aldi. Internetten arastir biraz,yorumlara bak. Ben alali 3 yıl oldu,bir sürü yeni modeli de çıktı.

bakalım kuzum biz de eve yeni aldıkta memnundum ben ondan ama ona da bakayım iyisi varsa neden onu almıyayim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…