- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.161
aynı aynı artık sol tarafım tutmuyo saga dönsem ters gelıo bole bole bı kucgıma alaydımYanlarım uyuşuyo kiz yatmaktanbak hissetti onu cekistirdigimi depiklemeye basladi sıpaaaa
Tamam itiraf ediyom kıskandım seniTirbiyesiz hiç inkar da etmiyone istedin pala biyigimdan,sari sacimdan neee
Ay bende oyleyim,sirt üstü yatsam belim agriyo. Sağa yatsam rahat edemiyorum,sol.tarafim çürüdüaynı aynı artık sol tarafım tutmuyo saga dönsem ters gelıo bole bole bı kucgıma alaydım
Uuu beybiiii öyle deseneeeTamam itiraf ediyom kıskandım seni
Bu sarı saç kaytan bıyık çok cekicisin
Yazarken bile etkileniyom
oyyy ben 12. haftadan berı yatıommmAy bende oyleyim,sirt üstü yatsam belim agriyo. Sağa yatsam rahat edemiyorum,sol.tarafim çürüdü
Uuu beybiiii öyle deseneeebi gazoza ne dersin
Benimde riskli gebelik olduğu için hamileligimi öğrendiğimden beri yatiriyo doktor olacak zalım gadinoyyy ben 12. haftadan berı yatıommm
Ooo hoş geldin beybisiii gazozu tırla alirim kız ben sanaaHarbi kız seni bende tekip ediyorum ona göre bir gazoz bana da ayır
Ooo hoş geldin beybisiii gazozu tırla alirim kız ben sanaa
amin inşallah bende istiyorum.hayırlı bir bebiş.gerçi ben eşim karagöz kara kaşız öyle maviş olması bebeğin yüzde bir ihtimalHayirlara vesile olsun,cok güzel bi ruyaymis.öyle boncuk gözlü bi kız nasip olur inşallah
amin inşallah bende istiyorum.hayırlı bir bebiş.gerçi ben eşim karagöz kara kaşız öyle maviş olması bebeğin yüzde bir ihtimal
aşk olsun bebegim,şu gözlere bak. Bekler misin benden öyle hareketler?Oooo çok comertsin beybii gazozun içinde ilaç koymayasın sakın
amin inşallah bende istiyorum.hayırlı bir bebiş.gerçi ben eşim karagöz kara kaşız öyle maviş olması bebeğin yüzde bir ihtimal
Ay yok şekerim almayımUuu beybiiii öyle deseneeebi gazoza ne dersin
Likörlü çikilatalara ne dersinAy yok şekerim almayımaz önce çay içtim dokunuyo gazoz
yok daha bitmediÇok ayıp etmiş ben ona aramızda kalmasını söylemiştim halbuki
minnakmimar söylediğin için dilini iyice yak çakmağın gazı bittiyse benimkini al
ceviz yersem kötü olurBol bol ceviz ye datlum
aynen kuzum hepsi aynıayyy ewet napcan mecbur mendebur patronlar
aşk olsun bebegim,şu gözlere bak. Bekler misin benden öyle hareketler?
Eki Görüntüle 1732992
Kara kas kara göz iyidir yaa,sarisinin adi esmerin tadi diye bosami demişler
Ben evliyim ben senin bildiğin kızlardan değilim kocam yabancilardan bişey alma didiLikörlü çikilatalara ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?