- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.141
Kış geldi işler kesat kanki yaçok hızlıydık o zamanlar
senin hamileliğin büyük etkisi oldu benceKış geldi işler kesat kanki yanerde bu kızlar
Aslında bebegim erkek,daha çapkın olmam lazimdi ama hayretsenin hamileliğin büyük etkisi oldu bence
iyi yetiştiririz artık napalımAslında bebegim erkek,daha çapkın olmam lazimdi ama hayret
Kim demiş ayol
Elimizden geleni yapacayuhhiyi yetiştiririz artık napalım
Kim demiş ayolyalan söylüyorlar inanma bıyıklım
iftiralarına ara ver harbi çocuğu da kendine benzetcenElimizden geleni yapacayuhh
minnakmimar dedi, harbinin saçı peruk,biyiklari takma demissin,cok kinadim cokk hiç yakistiramadim
Az önce dedin ya kizim ne çabuk unuttuniftiralarına ara ver harbi çocuğu da kendine benzetcen
he harbi he ben unuttumAz önce dedin ya kizim ne çabuk unuttun
Çok ayıp etmiş ben ona aramızda kalmasını söylemiştim halbukiElimizden geleni yapacayuhh
minnakmimar dedi, harbinin saçı peruk,biyiklari takma demissin,cok kinadim cokk hiç yakistiramadim
Tirbiyesiz hiç inkar da etmiyoÇok ayıp etmiş ben ona aramızda kalmasını söylemiştim halbuki
minnakmimar söylediğin için dilini iyice yak çakmağın gazı bittiyse benimkini al
Hayirlara vesile olsun,cok güzel bi ruyaymis.öyle boncuk gözlü bi kız nasip olur inşallahbugun rüyamda kız bebeğin altını değiştiriyordum. boncuk gözlü sarışın bi bebek vardı yanımda :)
ben de yata yata gecırdım kıııyata yata gecirmeye çalışıyoruz bakalimm
Sabrin sonu selametdüğün tarihiniz belli oldu mu?
ayyy ewet napcan mecbur mendebur patronlarözel sektör yavrum
aynen kuzum sabrediyoruz bakalım
Totom dümdüz oldu kizz,jennifer lopez totomdan eser kalmadiiben de yata yata gecırdım kııı
ayyy benım de totot dumduz oldu yaaa sormaTotom dümdüz oldu kizz,jennifer lopez totomdan eser kalmadii
Yanlarım uyuşuyo kiz yatmaktanayyy benım de totot dumduz oldu yaaa sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?