- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.181
ona evli bekar farketmezBen evliyim ben senin bildiğin kızlardan değilim kocam yabancilardan bişey alma didi
(Bayılırım çikolataya nerde nerde)
offff yhaa ne cektık kv bugun ıkıncıyı de yap arayıuzatma dıo eskıden oleymıs hepsı bı arada buyurmus anne ne dıyosun dedım ben bıdaha cocuk yapmamBenimde riskli gebelik olduğu için hamileligimi öğrendiğimden beri yatiriyo doktor olacak zalım gadin
fdarketmıosa bana gel kuzumona evli bekar farketmez
ne iş olsa yaparımfdarketmıosa bana gel kuzum
tavuk gibi seriye bağlıyormuş eskiler ama şimdi ne öyle ortam var ne de sağlam bünye.offff yhaa ne cektık kv bugun ıkıncıyı de yap arayıuzatma dıo eskıden oleymıs hepsı bı arada buyurmus anne ne dıyosun dedım ben bıdaha cocuk yapmam
mesela sınırın nedırne iş olsa yaparım
ewet butun cocuklarının yası yakın beraber buyumusler ama o zaman gectı artık ben calısıom ıkıncıyı hıc dusunmuyom hanı oyle bı ıkı sene gecsın fılan degıl hıc dusunmuyom gebelıgım cok zor gectı bı daha 9 ay duvarlara bakamam ben ama rabbım buyuk sonucta buyuk de konusmamak laızmtavuk gibi seriye bağlıyormuş eskiler ama şimdi ne öyle ortam var ne de sağlam bünye.
sınır yokmesela sınırın nedır
Yok kizzzz melek gibiyimdirProfilde ki kaytan biyiklara bakarsak her an herşey olabilir diye korktum kiiii bennn
kaçmadımkız netim gittiHarbikiz nere kaçtın
bende evliyim,biz söylemezsek nerden bilcekler minnosBen evliyim ben senin bildiğin kızlardan değilim kocam yabancilardan bişey alma didi
(Bayılırım çikolataya nerde nerde)
Yok artık,daha biri dogmadan 2. Nin siparişini mi veriyo manyak mi neoffff yhaa ne cektık kv bugun ıkıncıyı de yap arayıuzatma dıo eskıden oleymıs hepsı bı arada buyurmus anne ne dıyosun dedım ben bıdaha cocuk yapmam
Yok kizzzz melek gibiyimdir
kaçmadımkız netim gitti
bende evliyim,biz söylemezsek nerden bilcekler minnos. Al bakk hepsi senin icinn
Yok artık,daha biri dogmadan 2. Nin siparişini mi veriyo manyak mi ne
yok 1 yasına gelınce ıkıncıyıv yaparsın dıoYok kizzzz melek gibiyimdir
kaçmadımkız netim gitti
bende evliyim,biz söylemezsek nerden bilcekler minnos. Al bakk hepsi senin icinn
yok 1 yasına gelınce ıkıncıyıv yaparsın dıokendınce ayy yokkk Allahım ne derse o olur da korunacam ben daha ıstemem
istiyosun galoıba cnmSana gelecek bana gelsin o zaman
Sagolasın şekerimYok kizzzz melek gibiyimdir
kaçmadımkız netim gitti
Sende pek bi hevesli ciktinMeleğim hoş geldin gazozum hazır mı
Hayırlısı be gülüm diyorum sanayok 1 yasına gelınce ıkıncıyıv yaparsın dıokendınce ayy yokkk Allahım ne derse o olur da korunacam ben daha ıstemem
Afiyet olsun balimSagolasın şekerim
Off misss nefiss
Sende pek bi hevesli ciktin
Hayırlısı be gülüm diyorum sana
Afiyet olsun balim
Uuuu beybiiiHeves bizim işimiz Yawrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?