Muhabbet Kafe

Benimde riskli gebelik olduğu için hamileligimi öğrendiğimden beri yatiriyo doktor olacak zalım gadin
offff yhaa ne cektık kv bugun ıkıncıyı de yap arayıuzatma dıo eskıden oleymıs hepsı bı arada buyurmus anne ne dıyosun dedım ben bıdaha cocuk yapmam

tavuk gibi seriye bağlıyormuş eskiler ama şimdi ne öyle ortam var ne de sağlam bünye.
ewet butun cocuklarının yası yakın beraber buyumusler ama o zaman gectı artık ben calısıom ıkıncıyı hıc dusunmuyom hanı oyle bı ıkı sene gecsın fılan degıl hıc dusunmuyom gebelıgım cok zor gectı bı daha 9 ay duvarlara bakamam ben ama rabbım buyuk sonucta buyuk de konusmamak laızm

Profilde ki kaytan biyiklara bakarsak her an herşey olabilir diye korktum kiiii bennn
Yok kizzzz melek gibiyimdir
Harbikiz nere kaçtın
kaçmadımkız netim gitti
Ben evliyim ben senin bildiğin kızlardan değilim kocam yabancilardan bişey alma didi

(Bayılırım çikolataya nerde nerde)
bende evliyim,biz söylemezsek nerden bilcekler minnos. Al bakk hepsi senin icinn

offff yhaa ne cektık kv bugun ıkıncıyı de yap arayıuzatma dıo eskıden oleymıs hepsı bı arada buyurmus anne ne dıyosun dedım ben bıdaha cocuk yapmam
Yok artık,daha biri dogmadan 2. Nin siparişini mi veriyo manyak mi ne

kaçmadımkız netim gitti

bende evliyim,biz söylemezsek nerden bilcekler minnos. Al bakk hepsi senin icinn

Meleğim hoş geldin gazozum hazır mı

kaçmadımkız netim gitti

yok 1 yasına gelınce ıkıncıyıv yaparsın dıo kendınce ayy yokkk Allahım ne derse o olur da korunacam ben daha ıstemem

kaçmadımkız netim gitti

Sagolasın şekerim
Off misss nefiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…