- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.461
yok kız daha küçücük bi etkisi tepkisi yok çok şükür arkadaşım hamile olduğunu öğrendi aman sende bi test yap dedi öyle yaptım yoksa haberim bile yoktuaş erme varmı?
paşası geldiğinden beri uğramıyorOlan olmus
Ugramiyor mu bu kadin buralara yahu?
yok kız daha küçücük bi etkisi tepkisi yok çok şükür arkadaşım hamile olduğunu öğrendi aman sende bi test yap dedi öyle yaptım yoksa haberim bile yoktu
paşası geldiğinden beri uğramıyor
aha bebek mi?yok kız daha küçücük bi etkisi tepkisi yok çok şükür arkadaşım hamile olduğunu öğrendi aman sende bi test yap dedi öyle yaptım yoksa haberim bile yoktu
paşası geldiğinden beri uğramıyor
daha reglime vardı gecikme falan yok yani
regl kaç gün geçikti?
haberin yok mu ? mustafa koydu adını daaha bebek mi?
benim yili buldu buraya gelmemem, simdi duydum, yazdim profiline de aa cok sevindimdaha reglime vardı gecikme falan yok yani
haberin yok mu ? mustafa koydu adını da
Galibası mı var len bunun ay inanmıyorum yaa çok sevindim kuzum benlmÖyleymişim galiba piroşum
hııı. hadi tekrar hayırlı olsun canımdaha reglime vardı gecikme falan yok yani
haberin yok mu ? mustafa koydu adını da
bizde çok sevindik sağlıkla büyütsün inşallah yavrusunubenim yili buldu buraya gelmemem, simdi duydum, yazdim profiline de aa cok sevindim
aynen aynenbizde çok sevindik sağlıkla büyütsün inşallah yavrusunu
bende hala inanmıyorumGalibası mı var len bunun ay inanmıyorum yaa çok sevindim kuzum benlm
teşekkürler kuzucumhııı. hadi tekrar hayırlı olsun canım
bende memnun oldumaynen aynen
tanismiyorduk bu arada, senin vesilenle ögrendim, memnun oldum o halde
La daha evlendiğini kabullenememişkenbende hala inanmıyorum
teşekkürler kuzucum
aynen dün de dedim daha düğün fotoraflarını almadık bu nerden çıktıLa daha evlendiğini kabullenememişkenAllah kucağına almayı nasip etsin kuzum benim
İstiyor muydunuzaynen dün de dedim daha düğün fotoraflarını almadık bu nerden çıktıamin inşallah bitanem çok teşekkür ederim
hayır tabiki hele ben hiç istemiyordumİstiyor muydunuz
Dikkat edeydinhayır tabiki hele ben hiç istemiyordum
valla öyle şekerim napalım artıkDikkat edeydinkısmet bebeğimm demekki gelesi varmış bebenin
Minnak anne oluyorvalla öyle şekerim napalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?