- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.501
yaaaaaaaaa ziyarete mi çok duygulandım söyledin mi bebeyiakşama birsürü yemek yaptım annemler gelcek
yok söylemedim daha ama söylemesem mi ki ? Yarın doktora gidicem boş gebelik de olabilir sonuçta bilemedimyaaaaaaaaa ziyarete mi çok duygulandım söyledin mi bebeyi
söyleme o zaman şimdi kesinleşince söyle. kocan biliyordur herhaldeyok söylemedim daha ama söylemesem mi ki ? Yarın doktora gidicem boş gebelik de olabilir sonuçta bilemedim
kaynanam hep bizde o yüzdenaynen kuzucum zaten kader belli nasip belli o zamanını çok iyi bilirsenin sıkıntın ne kuzum anlatırım yazmışsın neye alışamadın
evet bendesıra vatansever de
ne güzel yanlışlıkonun ki yanlışlıkla olmuş
sizinle mi yaşıyor kız kayınvalidenkaynanam hep bizde o yüzden
evet bende
ne güzel yanlışlık
bence de eşim zaten söyleme ben utanırım dedisöyleme o zaman şimdi kesinleşince söyle. kocan biliyordur herhalde
nasıl hep sizde çok mu yakın oturuyorsunuzkaynanam hep bizde o yüzden
evet bende
ne güzel yanlışlık
hahahahah yaparken utanmıyor dabence de eşim zaten söyleme ben utanırım dediama nasıl söylemicem bilmiyorum
nasıl hep sizde çok mu yakın oturuyorsunuz
bende öyle dedimhahahahah yaparken utanmıyor datut çeneni ne yemekler yaptın kayınvalidenle aran nasıl
hahahhah çok doğru bir noktaya parmak bastınbende öyle dedimbiz birbirimizi görmediğimiz için mutluyuz kv ile ara nasıl olabilirse öyle
ne kadar görmezsen duymazsan ne kadar uzak olursan o kadar iyi benden söylemesihahahhah çok doğru bir noktaya parmak bastınaynen
herkes aynı şeyi söylüyorne kadar görmezsen duymazsan ne kadar uzak olursan o kadar iyi benden söylemesi
herkesin bi bildiği var demek kiherkes aynı şeyi söylüyor
düğün fotoğrafllarını almadın mı halaherkesin bi bildiği var demek ki
almadım para yok dahadüğün fotoğrafllarını almadın mı hala
hahahhahaalmadım para yok dahaçok pahalı onlar
çok tabi herşeyi biz yapıncahahahhahadeli çok var mı borcunuz
Allah yardım etsin kuzucum yaçok tabi herşeyi biz yapınca
yok canım normalde köyde ama hala gitmediler. evet doğru bildinsizinle mi yaşıyor kız kayınvalidensanki sende hemen istemiyordun
karadenizde canımbence de eşim zaten söyleme ben utanırım dediama nasıl söylemicem bilmiyorum
nasıl hep sizde çok mu yakın oturuyorsunuz
amin bebeğimAllah yardım etsin kuzucum ya
sizin nerde olduğunuzu bilmiyorum ki şekerim evleriniz yakın mı neden gelip duruyor sanayok canım normalde köyde ama hala gitmediler. evet doğru bildin
karadenizde canım
sıkıntı stres yapma o zaman canım ya oluryok canım normalde köyde ama hala gitmediler. evet doğru bildin
karadenizde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?