- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.481
Evlendim de çocuk kaldısıra da sana geliyor
Sıra sendeohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minnak hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn@minnakmimar
korunmuyorum da olmuyor benim
Sıra sende
la dur evleneli kaç ay oldu dahakorunmuyorum da olmuyor benimyani 5 gün sonra olmazsa yine olmadı olcak
valla doktora gitmedim iki test yaptım gayet net çıktı kuzumohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minnak hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn@minnakmimar
sırayla işteEvlendim de çocuk kaldı
banane be minnağın bebesi var amala dur evleneli kaç ay oldu daha
çok sevindim duygusallaştımvalla doktora gitmedim iki test yaptım gayet net çıktı kuzum
canım benimmbanane be minnağın bebesi var ama
çok sevindim duygusallaştım
Allah aratmamış ne mutlu sana yacanım benimm
şükür kuzum da pek erken ya ben hiç istemiyodum dünya borcumuz var bir de napcaz bilmemAllah aratmamış ne mutlu sana ya
ben 1 ay ilaç içtim evlilikten önceki ay eşim kızdığı için bırakmak zorunda kaldım sürekli hiç olmaz içme zararlı dediği için benimde 2 ay oldu bende birşey yok daha ama ilk ay olcak diye kafayı yemiştim sonra biri bana böyle yapmaya devam edersen sınancaksın dedi baya etkilendiğim için daha da hayırlısı olsun diyorumşükür kuzum da pek erken ya ben hiç istemiyodum dünya borcumuz var bir de napcaz bilmem
ya o nasip işi sen istedin ve ya istemedin diye olmaz çevreyi çok dinleme herkes birşey söyler sen istiyorsan inşallah rabbim gönlüne göre verir benim gibi istisna kuzum normalde zaten ha deyince olmuyor diye biliyorum ve çok istiyorsan bir doktora git hormonlarına baktır bazılarının hormon eksikliğinden olmaz mesela ama daha oluyor ya da olmuyor demek için çok erken kuzum benimben 1 ay ilaç içtim evlilikten önceki ay eşim kızdığı için bırakmak zorunda kaldım sürekli hiç olmaz içme zararlı dediği için benimde 2 ay oldu bende birşey yok daha ama ilk ay olcak diye kafayı yemiştim sonra biri bana böyle yapmaya devam edersen sınancaksın dedi baya etkilendiğim için daha da hayırlısı olsun diyorum
çok yeni o yüzden doktora gidecek kadar isteme durumum yok şuanlık inşallah doğru zamanda gelir doğru zaman bu aysa bile buyrsun:)ya o nasip işi sen istedin ve ya istemedin diye olmaz çevreyi çok dinleme herkes birşey söyler sen istiyorsan inşallah rabbim gönlüne göre verir benim gibi istisna kuzum normalde zaten ha deyince olmuyor diye biliyorum ve çok istiyorsan bir doktora git hormonlarına baktır bazılarının hormon eksikliğinden olmaz mesela ama daha oluyor ya da olmuyor demek için çok erken kuzum benim
aynen kuzucum zaten kader belli nasip belli o zamanını çok iyi bilirçok yeni o yüzden doktora gidecek kadar isteme durumum yok şuanlık inşallah doğru zamanda gelir doğru zaman bu aysa bile buyrsun:)
sıra vatansever devalla doktora gitmedim iki test yaptım gayet net çıktı kuzum
sırayla işte
onun ki yanlışlıkla olmuşbanane be minnağın bebesi var ama
çok sevindim duygusallaştım
sene var daha seneseni bi everek artık
hiç öyle deme benim de güya bir sene daha vardı bak noldusene var daha sene
benim var ama cidden sınava hazırlanıyom ya. onu bunu bırak da akşama ne yemek yapçanhiç öyle deme benim de güya bir sene daha vardı bak noldu
akşama birsürü yemek yaptım annemler gelcekbenim var ama cidden sınava hazırlanıyom ya. onu bunu bırak da akşama ne yemek yapçan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?