Muhabbet Kafe

şükür kuzum da pek erken ya ben hiç istemiyodum dünya borcumuz var bir de napcaz bilmem
ben 1 ay ilaç içtim evlilikten önceki ay eşim kızdığı için bırakmak zorunda kaldım sürekli hiç olmaz içme zararlı dediği için benimde 2 ay oldu bende birşey yok daha ama ilk ay olcak diye kafayı yemiştim sonra biri bana böyle yapmaya devam edersen sınancaksın dedi baya etkilendiğim için daha da hayırlısı olsun diyorum

ya o nasip işi sen istedin ve ya istemedin diye olmaz çevreyi çok dinleme herkes birşey söyler sen istiyorsan inşallah rabbim gönlüne göre verir benim gibi istisna kuzum normalde zaten ha deyince olmuyor diye biliyorum ve çok istiyorsan bir doktora git hormonlarına baktır bazılarının hormon eksikliğinden olmaz mesela ama daha oluyor ya da olmuyor demek için çok erken kuzum benim

çok yeni o yüzden doktora gidecek kadar isteme durumum yok şuanlık inşallah doğru zamanda gelir doğru zaman bu aysa bile buyrsun:)

çok yeni o yüzden doktora gidecek kadar isteme durumum yok şuanlık inşallah doğru zamanda gelir doğru zaman bu aysa bile buyrsun:)
aynen kuzucum zaten kader belli nasip belli o zamanını çok iyi bilir senin sıkıntın ne kuzum anlatırım yazmışsın neye alışamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…