- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.601
selamnasılsınız kızlar tanısıyoruz aslında onceden burdaydım bende eskı uyelıgım zelemeleydı
şimdi benim paramla düğün yapcaklar kp borca girmedi zaten borçları vardı ama senelerdir yani o yüzden babam bunlar bedavaya getirmeye çalışıyorlar seni kullanıyorlar şimdi tavizini verirsen ileride rahat bırakmazlar dedi.Gelin kızın parasıyla düğün yapcağına borca girsin arabasını küçültsün olmadı emekli olsun gene de kendisi yapsın dedi ama olay öyle olmadı işte eşim dayısından borç aldı bizimkilerin haberi yok biz kendimiz ödüyoruz şimdi kuzu kuzusizinkiler neden dellendi o kısmı anlamadım kuzum algılarım kapalı şuan
nasılsın?
pek net hatırlayamadım tatlım iyiyiz şükür sen nasılsınnasılsınız kızlar tanısıyoruz aslında onceden burdaydım bende eskı uyelıgım zelemeleydı
çok şükür diyelim sen nasılsınnasılsın?
ıyıyım bende :) nevar neyok nasıl gıdıyor herseypek net hatırlayamadım tatlım iyiyiz şükür sen nasılsın
sınavları bıtırdım cok ıyıyım :)çok şükür diyelim sen nasılsın
iyi diyelim iyi olsun yaramazlık yok şükür sende ne var ne yokıyıyım bende :) nevar neyok nasıl gıdıyor hersey
yani sizinkiler senin kp yaptı sanıyor öyle mi? stajyerler maaş almıyor mu kız? amanın kötü olmuş ya çok aldı mı borçşimdi benim paramla düğün yapcaklar kp borca girmedi zaten borçları vardı ama senelerdir yani o yüzden babam bunlar bedavaya getirmeye çalışıyorlar seni kullanıyorlar şimdi tavizini verirsen ileride rahat bırakmazlar dedi.Gelin kızın parasıyla düğün yapcağına borca girsin arabasını küçültsün olmadı emekli olsun gene de kendisi yapsın dedi ama olay öyle olmadı işte eşim dayısından borç aldı bizimkilerin haberi yok biz kendimiz ödüyoruz şimdi kuzu kuzu
iyi ne güzelsınavları bıtırdım cok ıyıyım :)
aynen öyle herşeyi onlar yaptı sanıyorlar ama zerre yapmadılar.30 bin kadar borcumuz var her ay 1250 gönderiyoruz eşimin maaşı 1100 tl tatlım çalıştığı yer 600 veriyor barodan da 500 tl alıyoryani sizinkiler senin kp yaptı sanıyor öyle mi? stajyerler maaş almıyor mu kız? amanın kötü olmuş ya çok aldı mı borç
ay kuzum ya öğrenirlerse çok riskli yani keşke böyle olmasaydıaynen öyle herşeyi onlar yaptı sanıyorlar ama zerre yapmadılar.30 bin kadar borcumuz var her ay 1250 gönderiyoruz eşimin maaşı 1100 tl tatlım çalıştığı yer 600 veriyor barodan da 500 tl alıyor
mecbur böyle oldu yoksa seneye kalacaktı napalım olan oldu artık eşim zaten eylülde avukatlığını alıcak o zaman rahatlarız dedik bir de bebek çıktı şimdi ..1250 borcumuz aralıkta bitiyor sonra 17.500 kalan borcu cumhuriyet altını olarak vermişti onlarda sıkıştırmayacak dayı 2 3 tane yapar yapar verirsiniz demişti .ay kuzum ya öğrenirlerse çok riskli yani keşke böyle olmasaydı
anladım kuzum bebek bereketiyle gelir onu sorun yapma halledilir gönüller bir olsunmecbur böyle oldu yoksa seneye kalacaktı napalım olan oldu artık eşim zaten eylülde avukatlığını alıcak o zaman rahatlarız dedik bir de bebek çıktı şimdi ..1250 borcumuz aralıkta bitiyor sonra 17.500 kalan borcu cumhuriyet altını olarak vermişti onlarda sıkıştırmayacak dayı 2 3 tane yapar yapar verirsiniz demişti .
inşallah bakalım kuzum ya hayırlısı artıkanladım kuzum bebek bereketiyle gelir onu sorun yapma halledilir gönüller bir olsun
Aynen bebeğim hayırlısı olsun inşallahinşallah bakalım kuzum ya hayırlısı artık
amin canım benim sende ne var ne yokAynen bebeğim hayırlısı olsun inşallah
Ne olsun canım aynı valla sınava hazırlık işte zamanım olmuyor kk ya ramazan ya şimdi gündüz pek çalışmıyorum bakayım dedim biraz. Zaten kimse de gelmiyor artık bir sen bir ben birde senin minnak kaldıkamin canım benim sende ne var ne yok
ben yalnız kalmayalım diye yaptım zatiNe olsun canım aynı valla sınava hazırlık işte zamanım olmuyor kk ya ramazan ya şimdi gündüz pek çalışmıyorum bakayım dedim biraz. Zaten kimse de gelmiyor artık bir sen bir ben birde senin minnak kaldık
Yaaaa şapşik ne kadar incesinben yalnız kalmayalım diye yaptım zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?