Muhabbet Kafe

sizinkiler neden dellendi o kısmı anlamadım kuzum algılarım kapalı şuan
şimdi benim paramla düğün yapcaklar kp borca girmedi zaten borçları vardı ama senelerdir yani o yüzden babam bunlar bedavaya getirmeye çalışıyorlar seni kullanıyorlar şimdi tavizini verirsen ileride rahat bırakmazlar dedi.Gelin kızın parasıyla düğün yapcağına borca girsin arabasını küçültsün olmadı emekli olsun gene de kendisi yapsın dedi ama olay öyle olmadı işte eşim dayısından borç aldı bizimkilerin haberi yok biz kendimiz ödüyoruz şimdi kuzu kuzu

yani sizinkiler senin kp yaptı sanıyor öyle mi? stajyerler maaş almıyor mu kız? amanın kötü olmuş ya çok aldı mı borç

yani sizinkiler senin kp yaptı sanıyor öyle mi? stajyerler maaş almıyor mu kız? amanın kötü olmuş ya çok aldı mı borç
aynen öyle herşeyi onlar yaptı sanıyorlar ama zerre yapmadılar.30 bin kadar borcumuz var her ay 1250 gönderiyoruz eşimin maaşı 1100 tl tatlım çalıştığı yer 600 veriyor barodan da 500 tl alıyor

aynen öyle herşeyi onlar yaptı sanıyorlar ama zerre yapmadılar.30 bin kadar borcumuz var her ay 1250 gönderiyoruz eşimin maaşı 1100 tl tatlım çalıştığı yer 600 veriyor barodan da 500 tl alıyor
ay kuzum ya öğrenirlerse çok riskli yani keşke böyle olmasaydı

ay kuzum ya öğrenirlerse çok riskli yani keşke böyle olmasaydı
mecbur böyle oldu yoksa seneye kalacaktı napalım olan oldu artık eşim zaten eylülde avukatlığını alıcak o zaman rahatlarız dedik bir de bebek çıktı şimdi ..1250 borcumuz aralıkta bitiyor sonra 17.500 kalan borcu cumhuriyet altını olarak vermişti onlarda sıkıştırmayacak dayı 2 3 tane yapar yapar verirsiniz demişti .

anladım kuzum bebek bereketiyle gelir onu sorun yapma halledilir gönüller bir olsun

ben yalnız kalmayalım diye yaptım zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…