- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.561
Hiç sorma Ramazandan önce bişeyler yapmaya Zaman olmuyodu şimdi resmen dakikalar geçmiyor
aynen ya annem erkek kardeşim küçükken kızların tatili olur derdiTabi canım bildiğini biliyorum da işte ne bilim annem öyle alıştırdıanneme diyorum zaten senden iyi biliyordur merak etme diye
selam yok mu şekerimramazan mod tatlım canım sıkılıo
zaman gecmio ole isteyim
aynen ya annem erkek kardeşim küçükken kızların tatili olur derdi
selam yok mu şekerim
Biz 20:07 de yiyozevet bide ezan 9 da okunuyoryemeke yatma arası zaman kalmıyor
Hahahha aynen vallaaynen ya annem erkek kardeşim küçükken kızların tatili olur derdi
selam yok mu şekerim
aleyküm selam nasılsın bakalımselamin aleyküm canım
yok ya işyerimde işler karıştı çıkamadım bendeHahahha aynen vallabu arada işi ne yaptın kuzum değiştirdin mi işini
Neden ki ya ilçedeki iş bana çok cazip gelmiştiyok ya işyerimde işler karıştı çıkamadım bende
Gel bizim kızımız ol ramazanı burda geçiriyiymiş ya
yuvarlanıp gidiyoruz tatlımaleyküm selam nasılsın bakalım
Gel bizim kızımız ol ramazanı burda geçir
Sen kilo alsan ne oluroyyy dün kıtlıktan çıkmışcasına yedim akşam sonra feci oldum
kilo alcam diye üzülüyorum
bana da cazip geldi de oradaki adam emekli olup kadro açılcaktı hemen onların da durumları kötüleşmiş o yüzden emekliliği ertelemiş hem burada da hamile bir arkadaş vardı işten ayrıldı dün diğer bir elemanı da patron kendi gönderdi öyle olunca gene işlerin hepsi bana kaldıNeden ki ya ilçedeki iş bana çok cazip gelmişti
çok teşekkürler canım allah razı olsunyuvarlanıp gidiyoruz tatlım
bebeğin hayırlı olsun
bana da cazip geldi de oradaki adam emekli olup kadro açılcaktı hemen onların da durumları kötüleşmiş o yüzden emekliliği ertelemiş hem burada da hamile bir arkadaş vardı işten ayrıldı dün diğer bir elemanı da patron kendi gönderdi öyle olunca gene işlerin hepsi bana kaldı
çok teşekkürler canım allah razı olsun
Senin hamile olduğunu biliyorlar mıbana da cazip geldi de oradaki adam emekli olup kadro açılcaktı hemen onların da durumları kötüleşmiş o yüzden emekliliği ertelemiş hem burada da hamile bir arkadaş vardı işten ayrıldı dün diğer bir elemanı da patron kendi gönderdi öyle olunca gene işlerin hepsi bana kaldı
çok teşekkürler canım allah razı olsun
Sen kilo alsan ne olurkıllıciksin
Ödül ver kendine bencedesporda yapmıyorum ramazan arası verdim
özel bir ofiste mimar olarak çalışıyorum tatlımnerde çalışıyorsun canım işin ne
evet biliyorlar ortalık çok karışık daha önce de bi anda 5 eleman birden işten çıkmıştı o zaman ben tek kalmıştım şimdi de tek sayılırım bir tane yetişmiş eleman var gerisi yeni mezun onların da ikisine ihtar çekmişler durumu toparlamazlarsa işten çıkarcaklarSenin hamile olduğunu biliyorlar mı
sorun elemanlar da mı patronlarda mıözel bir ofiste mimar olarak çalışıyorum tatlım
evet biliyorlar ortalık çok karışık daha önce de bi anda 5 eleman birden işten çıkmıştı o zaman ben tek kalmıştım şimdi de tek sayılırım bir tane yetişmiş eleman var gerisi yeni mezun onların da ikisine ihtar çekmişler durumu toparlamazlarsa işten çıkarcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?